Deel 83

1.7K 115 11
                                    

Perspectief Safouane:
Ik sliep vandaag in een hotel. Ik moest echt nadenken, en ik ben tot een besluit gekomen.
Althans ik heb een voorstel, degene die een besluit moet maken is Sara.

Ik trok een psg trinna aan, en liep naar beneden. Ik checkte uit en liep naar mijn auto. Omw huis...

Ik deed de sleutel ik de deur, en liep naar binnen. Ik riep Sara's naam maar geen antwoord. Vreemd. Ik liep naar boven, en trof haar aan op ons bed. Huilend. Hartpijn.
Ik liep voorzichtig naar haar toe, en schudde haar wakker. Ze draaide zich om haar ogen waren helemaal rood, en dikke kringen bevonden zich onder haar ogen.

"W..waar w..was je?" Vroeg ze met een trilstem.
"Ik heb in een hotel geslapen schatje" en ik
Nam haar in mijn armen. "Je w..was b..bij een ander meisje nietwaar?" "Kijk Sara ik weet dat ik de laatste tijd een monster ben maar bij een ander meisje slapen echt niet gisteren was er een kech bij mij op kantoor maar ik gooide haar van me af ik ben en blijf een getrouwde man en binnekort een vader" ik zag de twijfel in haar ogen maar die verdween al gauw.

"Kom naar beneden je moet wat eten schat daarna wil ik je wat vragen je hebt tot morgen de tijd om een besluit te nemen oke?" Ze knikte, en stond vermoeid op. "Ik heb al een warm bad voor je gevuld ga die maar nemen en als je klaar bent kom je naar beneden ontbijten isgoed prinsesje?" Weer knikte ze en liep naar ze badkamer. Net dat ik wou opstaan riep ze mijn naam.

"Safouane?" "Ja schatje" "waarom doe je ineens zo lief je doet eng.." "ik weet dat je het raar vindt maar ik heb echt geen kwade bedoelingen ofzo ik vind gewoon dat je dit niet verdiend naja hoe ik zegmaar was jij bent tenslotte niet degene die Saiffedine vermoord heeft dat was die nicht van je" ik zag dat ze me spijtig aankeek en naar de badkamer liep.

Ik liep naar beneden en maakte een uitgebreid ontbijt klaar voor mijn prinsesje. Ze is zwanger, en dat is niet niks. Wie ben ik om haar dan te verwaarlozen. Ik deed de laatste dingetjes op tafel, en keek trots naar het eindresultaat. Nu moet Safae nog komen, en dan kunnen we vreten. Ze kwam algauw naar beneden, en keek blij naar de tafel. "Ehehehh sinds wanneer heb jij dit in je?" "Ja ja ik zit vol verrassingen" en ik gaf haar een knipoog.

We aten ons eten, en ik deed een aardbei in mijn mond totdat Sara de stiltte verbrak.
"Uhm je wou me wat vragen weetjenog?" "Ohja natuurlijk helemaal vergeten maar uhm hoe moet ik beginnen" "bij het begin haha" ik lachtte zwakjes mee, en ging verder. "Dusseh zoals je weet ga ik dat groepje nooit meer vergeven wat ze Saiffedine hebben aangedaan dat weet je toch?" "Maar.." "nee Sara deze discussie hebben we al vaak genoef gehad en ik blijf bij mijn standpunt" ze rolde met haar ogen en keek me verveeld aan. "Praat verder"
"Oke ik wil dus dat je kies om ehh of je gaat met mij en we gaan naar een heeel ver land waar je maar wilt en we blijven daar voor altijd en stichtte ons gezinnetje op en je hebt geen contact meer met de mensen hier of je blijft hier maar je verbreekt het contact met mij"

Ik zag dat ze zich verslikte. "HOE DURF JE ZOEITS VAN MIJ TE VRAGEN BEN JE GEK SAFOUANE IK ZAL NOOIT KUNNEN KIEZEN TUSSEN MIJN GEZIN EN MIJN FAMILIE WAAROM MAAK JE HET ZO MOEILIJK VOOR ME WAAROM ACCEPTEER JE GEWOON NIET DAT SAIFFEDINE ZIJN OVERLIJDEN GEWOON MEKTAB WAS HET STOND VOORGESCHREVEN SAFOUANE VOORGESCHREVEN" schreeuwde ze.

Ergens had ze gelijk maar.. "maar Sara je zegt zelf hoe belangerijk jou familie voor je is SAIFFEDINE WAS OOK MIJN FAMILIE MIJN FK BROERTJE EN JOU FAMILIE HEEFT HEM BIJ ME WEGGEHAALD VOORGOED" "ALS JE WIST WAT VOOR WAARDE FAMILIE HAD ZOU JE ME NOOIT ZO EEN VRAAG STELLEN SAFOUANE"

Pfff deze meid maakt het zo moeilijk voor me. Wat ga ik doen ya Allah help mij.

Fermenté Where stories live. Discover now