Deel 70

1.6K 109 5
                                    

#3 in Romantiekk😍 thankyouu sm❣️
.............................................................................
Perspectief Yasmine
"Jaha dat heb je nu al 1000x gezegd"
"Maar ik wil dat je niks overkomt" en hij moest blozen.  Aaghhh waat schattiggg.
"Ahww maak je zorgen er gaat niks gebeuren Inchallah, en wat kan er gebeuren jullie staan op een afstandje Ismael" hij knikte onzeker en gaf me een stevige knuffel. "Oke klaar met klef doen zied ee gaan" onderbrak Mo ons. Altijd verpest ie alles.

De jongens en hun boys gingen naar hun plekken om ons vanaf een afstandje in de gaten de houden. Ik streek mijn kleding recht en liep naar het parkje waar we hebben afgesproken.
Ik ga het spelletje slim mee-spelen.

Ik ging zitten op een bankje, en speelde zenuwachtig met mijn tasje. Ik keek op mijn horloge. "Hij is al 10 minuten telaat zal ik weggaan?" "Nee je gaat nergens heen ik ben er nu" hoorde ik een stem van achter.
"Nu pas wesh denk je ik heb alle tijd van de wereld" zei ik geïriteerd. "Niet zo boos mevrouwtje ik ben er nu en daar gaat het om"
Ik rolde met mijn ogen, en wachtte ongeduldig af op wat hij zo nodig moest melden.

"Ewa praat dan jij vraagt mij naar een plek maar vervolgens ben je stil"
"Ik geniet" "genieten van wat?" "Van jou aanwezigheid je bent net zo prachtig als.." en hij zweeg snel met een rood hoofd.
"Als wie?" "Nee niemand" "zehheg"
"Oke als ik erachter kom dat je het aan iemand hebt verteld zijn je laatste dagen geteld"
"Oeehh wat ben ik bang" "zeg nou wie?"
"Je vriendin.. eh..eh Safae" "en hoe ken jij Safae?" "Wesh denk je ik ga dat vertellen"
"Oke dan is dit gesprek afgelopen doei" en ik stond op. "Nee wacht" en hij trok me terug bij mijn arm. Ik wed dat Ismael nu kapot jaloers is en boos hahahahah.

"Laat me los" "je moet me helpen" "en waarom zou IK JOU moeten helpen" "omdat jij de enigste bent die dat kan" "wat is er dan?"
"Als jij ervoor zorgt dat Safae donderdag bij dat steegje bij de Mac komt dan krijg je een hoge beloning" "echt?" "Ja schatje" "noem me niet zo" "dus je gaat me helpen?" "Ja maar wat is een hoge beloning" "3 millie" mijn ogen begonnen te glinsteren. "Deal" hij kwam dichterbij met zijn gezicht, maar ik duwde hem snel weg. Dacht het dus effe niet.
"Ehh dan.. zie ik haar donderdag, en daarna vertel ik je alles oke?" "Isgoed doeii"

Hij liep naar een auto en reed weg. Jongens zijn echt dom. Ik pakte mijn telefoon en deed de opname uit. Trots liep ik naar se boys en stuurde ik ze de opname. "Goedzo prinses ik ben trots op je" zei Ismael. Iedereen bedankte me en ik genoot van alle shine haahha. Meskien hij dacht ik ga Safae echt in de val lokken. "Dusss wat gaan we doen donderdag?"

"We brengen Safae dus, en we laten haar op een bankje zitten die jongen gaat dus denken dat ze alleen is omdat ze vrijwillig kwam dus hij stapt uit om haar te leiden naar de auto dan schieten we hem in zijn been, en halen we alle info uit hem"  zei Mo.
"Mo heb je de jongen trouwens gezien?"
"Nee ik moest in de auto wachten voor het geval dat hij iets deed en ik snel moest komen"
"Aahh oke".

Fermenté Where stories live. Discover now