Deel 81

1.7K 106 7
                                    

Perspectief Safae:
Ik liep naar de woonkamer, en gaf Sara haar glas water, ik aaide over haar rug en vertelde haar dat hij haar tranen niet waard is.
"Het komt goed schatje niet huilen"
"Hii heeft het echt verpest ik hoef hem niet meer" huilde ze. "Schat je draagt zijn kind jullie moeten het gewooj uitpraten"
"IK DRAAG MIJN KIND HIJ IS NIKS VAN MIJ HIJ IS EEN HOND IK HOEF HEM NIET SAFAE ECHT NIET HET IS KLAAR" en huilend rende ze de trap op.
Ik keek mijn nichtje met tranen acterna, ik laat haar wel even alleen.

Ik uitte een diepe zucht, en liep naar ons terrasje waar Mo zat met zijn handen door zijn haren, kijkend naar de grond. Is er nou wat met hem? "Schatje?" Hij keek op met betraande ogen, en zijn blik doorboorde de mijne. Mijn hart brak ik 1000 stukjes. Zou er wat ergs zijn? "Wat is er lieverd?" Vroeg ik bezorgd. "Niks" en ik veegde zijn tranen af.
"Jawel er is wel wat en jij gaat mij vertellen wat" "jij bent het Safae" ik keek hem geschrokken aan. Pardon. "Nee niet op die manier maar.." ik liet hem niet uitpraten en begon te schreeuwen. "WAT JIJ BENT HET SAFAE WIL JE ME NIET MEER BEN IK NIET MEER LEUK GA JE WEG BIJ MIJ?!" Ik keek hem met tranen aan en schreeuwde van alles door elkaar. Hij keek me droog aan en lachtte me uit. "WAT IS ER ZO GRAPPIG WAT STA JE DAAR NOU DOM TE LACHEN"

"Ga zitten prinsesje je begrijpt het niet je bent daar aan het schreeuwen voor precies niks" en hij lachtte me nog steeds uit. "Ohh vind je het grappig?!" "Neehee het was gewoon ik kan er niet tegen dat ik je had ontvoerd ooit en behandeld had als vuil" "bruh zeg wollah dat wou je zeggen" hij keek me scheef aan. "Mo wollah het is je vergeven hey en anders had ik je niet ontmoet dus zie het maar positief" hij kreeg een glimlach op zijn gezicht en nam me in zijn armen. "Laat me los enge pedo rund ik ga naar Sara she needs me weetje" hij keek me quassi boos aan, en liet me lachend los.

Ik liep naar boven, en net dat ik de deur in wou lopen hoorde ik Sara bellen. Ik hoorde haar zeggen met een gebroken stem dat het klaar was. Shit nee. Ik wou haar gesprek niet afluisteren dus ik liep naar de badkamer. Ik vulde het bad met heet water, en gooide er een roze bathbomb in. Ook wat roze blaadjes en klaar is kees. Dat heeft mijn zwangere nichtje nu nodig een lekker bad om uit te rusten.
Ik legde haar handdoeken klaar, en wat gezichtsmaskertjes. Wat lekkere huidproducten, en ik verliet de badkamer. Ik hoorde dat ze had opgehangen dus ik klopte op haar deur.

"Meisje jij gaat lekker een bad nemen, en goed nadenken" en ik trok haar na de badkamer. Ze bedankte me, en deed de deur opslot.
Meskiena. Die Safouane is echt een hond, maar dat ga ik niet tegen Sara zeggen, want ik wil niet de reden zijn van een scheiding. Stagfirollah. Ze komen er wel uit In Sha Allah.

Ik liep naar Yasmine's kamer, en deed de deur open. Ze wordt zo snel groot, en mijn ogen vulde zich met tranen. Ik liep naar haar toe, en ze had haar duimpje in haar mond. En in haar andere hand had ze een knuffel. Ik deed haar dekentje goed, en verliet de kamer.
Hetzelfde deed ik bij Yassine, en ik liep naar beneden. Vandaag wordt gewoon een netflix dagje met Mo de pedo.

Fermenté Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu