Deel 68

1.7K 106 1
                                    

Speciaal voor  @Isbra_ ❣️

Perspectief Mo:
Ik lag op mijn rug. Kijkend naar het plafond.
Ik weet 100% zeker dat die flikker het over mij en mijn vrouwtje had. Ismael heeft me alles verteld, WAAR HAALT HIJ HET LEF VANDAAN. Ik heb mijn prinsesje nog niks verteld, als het klopt wat de jongen zegt. Dat Sofia nog leeft, wejo. Niemand gaat blijdschap van mijn prinsesje besseffen. Ze is echt veranderd meskiena..

Ik stond in een ruk op, en liep naar beneden waar ik mijn prinsesje aantrof in de keuken.
Ik ging achter haar staan en deed mijn gezicht in haar nek, en mijn armen om haar middel. Ze ruikt zo lekker zoet he altijd. Damn.
"Wat doe jee" zei ze giechelend.
"Van jou genieten"
"Je lijdt me af"
"Jij mij ook" beantwoorde ze mijn vraag.

Ze draaide zich om, en we bevonden ons nu in een soort van bijna knuffel. Ze pakte met haar handjes mijn gezicht vast en drukte een snelle kusje op mijn lippen. "Oke en nu wegwezen voordat je verbrand eten mag gaan eten"
Ik lachtte, en ze duwde me richting de woonkamer.

Het drong me nu pas tot me door DAT DIE FLIKKER MIJN VROUWTJE WILT. Mijn handen balden zich tot vuisten, en ik hield me woede in. Safae mag namelijk niks merken.
Wie zou zoiets willen doen? Bedacht ik me.

Meteen creeërde zich een meesterplan in mijn hoofd. De jongen zei tegen Yasmine dat hij nog niet klaar met haar was dus hij gaat haar sowieso connecten, en als ze nou in contact met hem blijft komt ze er sowieso ook achter wat zijn naam is, en als ze afspreken ga ik ze volgen en kan ik zie wie hij is. Mijn handen kriebelde al bij het idee. Ik wil hem zo graag vermoorden. Niemand maar dan ook NIEMAND komt aan mijn Safae.

Oke genoeg negativiteit. Ik liep naar ze babykamer van Yasmine en zag dat ze sliep. Helaas. Ik liep naar de kamer van Yassine en zag dat hij wakker was, hij keek speels om zich heen en hield een knuffelkonijntje in zijn handje. Ik liep naar hem toe en pakte hem op.
Een poepgeur drong mijn neus binnen.

"TFOE BROER WAT HEB JE GEDAAN"
Ik ga Safae nu niet lastig vallen ze is aan het koken.  Oke Bismillah dit wordt een hele operatie. Ik legde hem neer op zo een ding waarop je baby's verschoont enzo. Een aankleedkussen heet dat volgens Safae.

Ik deed zijn broek omlaag en zag izan langs zijn pamper. "MENNEYA HIJ IS DOORGELEKT" ik kreeg kotsneigingen, en hoorde Safae achter mij mij uitlachen. "Uuhh..Safae? Wollah ma ik ga dit doen thalla" en ik rende weg"

Ik belde Ismael op en vertelde hem mijn plan. Na veel twijfelen stemde hij in. Ik bedoel niet iedereen wilt zijn vrouwtje met een flikker laten afspreken, maarja het is het waard.
Nu nog wachen tot Yasmine iets van hem hoort.

Fermenté Where stories live. Discover now