Deel 67

1.6K 106 2
                                    

Perspectief Yasmine:
De jongen keek me aan met een enge grijns op zijn gezicht. "Ik..ehm..ug laat ook maar" ik liet mijn boodschappen staan en liep verward naar huis. Had hij het over onze Mo?! Wilt hij Safae als zijn wifey? Leeft er iemand waarvan we denken dat hij/zij dood is? Allerlei vragen spookten door mijn hoofd heen.

Ik liep met snelle passen naar de Jumbo, over mijn lijk dat ik nog naar de AH ga. Shitman maar dan kom ik er ook niet achter wat de jongen nou precies bedoelde. Als ik nou zijn naam wist dan kon ik het doorgeven aan Mo en vragen of hij hem toevallig kent..

Ik kan er nog achter komen.. door hem te achtervolgen. Ik haalde diep adem, en liep terug. Als het goed is is hij net de winkel uit, want hij maakte nog een praatje met een jongen. Ik liep terug en verstopte me achter een auto. "Shit ik zie hem niet" vloekte ik binnensmonds. "Maar ik jou wel" hoorde ik een zware stem ammuseren van achter zeggen.
Het bloed steeg naar mijn hoofd, en mijn hart klopte in mijn keel. Ik kneep mijn ogen halfdicht en draaide me om. De jongen van net.
Stalkt hij mij?!

"Oke nu ben je echt stoer kan je even bukken voordat hij mij ziet" loog ik.
Hij keek me niet begrijpend aan, maar zijn serieuze blik veranderde al gauw in zijn enge grijns. "Wie probeer je voor de gek te houden"
"Hou je bek is en BUK" hij bukte lachend, en ik deed alsof ik op Ismael wachtte die uit de AH zou moeten komen zodat ik hem kan laten schrikken.

...
"Yasmine we bukken al 5 minuten wesh denk je ik ben dom oulleh?"
Ik keek hem verward aan en probeerde op te staan, maar  trok mij ruw bij mijn arm terug.
"Laat los" "of anders" "LAAT LOS"
"Niet als je mijn vraag EERLIJK hebt beantwoord zei hij weer met die grijns.
"Ik ben jou geen antwoord verschuldigd dus LAAT LOS NU" "je kan schreeuwen wat je wilt maar ik laat je niet gaan tot je mijn vraag beantwoord"
Ik keek hem bedenkend aan. "Wat voor vraag?"
"Wat heb je allemaal gehoord toen ik voor je aan het bellen was"

Als ik iets heb geleerd dan is dat wel dat je nooit moet vertellen wat je daadwerkelijk hebt gehoord. Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden.

"Dat je niet op je broertje Mo wilt passen maar niemand mag weten ofzo?"
"Niet liegen Yasmine" "ik lieg niet" zei ik kalm.
Zijn blik doorboorde de mijne, en zijn greep verzwakte. "Ik ben nog niet klaar met jou Yasmine" en hij liep weg. What the f***.

Bang liep ik naar huis waar ik Ismael op de bank zag liggen. "Heeyy dwerg je bent er ennn zonder boodschappen?" Ik keek hem zwijgend aan. "Yasmine? Wat is er prinsesje"
"N..niks" "je kan niet liegen wat is er" klonk hij nu een beetje boos.

Mijn ogen vulde zich met tranen, en ik vertelde hem alles van A tot Z.
"HIJ WAT?!" "Hij gaat je niks aan doen prinses       Anders zijn zijn laatste dagen geteld"
Hij schudde zijn hoofd, en belde verward Mo op.

Fermenté Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt