Deel 71

1.7K 108 4
                                    

Perspectief Safae:
"Pff jullie zijn echt kinderachtig man jullie doen kapot raar laatste tijd" en ik wiegde mijn prinsesje heen en weer tot ze een boertje zou laten. "Dus gaat iemand nog een verklaring afleggen of hoe zit het?" Ik keek naar Yasmine, want die dieren zouden toch niks zeggen. Ze keek snel wel, en deed of ze met Yassine aan het spelen was. "Jij ook al?!" Mijn ogen vulde zich met tranen, en ik stond op.

Ik pakte Yassine ook op en wou weglopen, totdat twee stevige armen mij terug draaide. Ik zat nu in zijn vertrouwde armen. "laat me los Mohammed jullie praten toch niet" "schatje je gaat het later allemaal begrijpen alstjeblieft vertrouw ons nou babe?" Oke zijn hoofd was echt te cute. Ik rolde met mijn ogen, en een kleine zucht kon ik niet onderdrukken. Oke maar ik haat jullie nog steeds. "Wij jou ook dus komt goed uit" grapte Ismael. "Hou je bek shek" voegde Yasmine eraan toe.

"Ik ga mijn baby's verschonen doei" en ik liep naar boven. Ik legde mijn engeltjes op een aankleedkussen, en kleedde ze uit. Ik verschoonde ze, en smeerde ze in met zwitsal. Ze lagen er zo cute bij in alleen een pamper en een speentje. Ik pakte een Yasmine's CK pyjama setje en deed die voor haar aan, en hetzelfde deed ik bij Yassine.

Ik legde ze bij mij in bed, ik was eigenlijk best moe dus ik besloot even bij ze te gaan liggen. Mijn armen sloeg ik over mijn baby's, en net dat ik bijna in slaap viel voelde ik het bed inzakken, en twee sterke armen om mij heen.
Mo druke een kusje in mijn nek, en ging zelf vgm ook slapen.

....
Ik opende mijn ogen, en keek om me heen. Mijn baby'tjes lagen er niet. Ik raakte in paniek en stond in een ruk op. "Wat ga je doen prinses?" "Waar zijn Yassine en Yasmine?!" "Die heb ik in hun kamers gelegd. "Ahh oke"
Ik liet mezelf weer vallen op mijn rug.

"Safae?" "Mmm" "kan je vandaag om 3 uur naar dat bankje achter de Mac een collega komt daar iets afgeven maar ik kan het niet halen heb een afspraak" "tuurlijk" "ik hou van je wist je dat?" "Niet als pedo gedragen alleen omdat ik iets voor je ga ophalen" en ik draaide me om en trok het deken tot aan mijn oren. Mijn bed. Mijn bestfriend. Ik hoorde hem nog lachen, en hij sloeg zijn armen om mij heen.
Het is pas 7 uur in de ochtend dus ik ga nog lekkeerr verder slapen.

....
"Safae schiet op het is al 14:45 riep Mo.
"Jaha" ik deed pakte mijn tasje, en deed daar mijn benodigde spulletjes in. "Yasmine wil je aub mee?" "Ik..ehh.. ik moet naar de tandarts"
"Waar is Sara?" "Wollahma ik weet"
Ugh laat maar ik ga wel alleen.

Perspectief Mo:
Pff ik vind het zo erg om te liegen tegen mijn prinsesje, maar het is voor haar eigen best wil. Hierna vertellen we haar alles, als ze van niks weet dan gaat alles beter volgens plan als die zemmer straks naar haar gaat.

"Oke boys ga achter haar aan, en ze mag jullie NIET zien. En die zemmer ook niet begrepen?." "Begrepen" en ze verlieten het huis. "Ismael jij gaat met mij mee" hij knikte, en iedereen vertrok. 

We kwamen aan, en iedereen ging staan in zijn positie. Ik keek van een afstandje hoe mijn prinsesje op een bankje wachtte. Ze speelde schattig met haar trouwring. Automatisch kreeg ik een glimlach op mijn gezicht.

Er kwam ineens een AMG aanrijden. Er stapte een jongen met een bivak uit. Ik kon zien dat hij alleen was. Ik wachtte even af, en zag dat hij met snelle passen op Safae af liep. Ze keek bang om zich heen, en stond op. "BLIJF STAAN LEKKERDING" riep hij. PARDON wat denkt hij. Ik seinde naar mijn boys, en we hoorden een schot. De jongen schreeuwde, en viel neer.

Yasmine rende naar een geshockeerde Safae en bracht haar naar de auto. Ik liep naar de jongen, en mijn boys hielden hem vast. Ik deed zijn bivak af en...mijn hart was oprecht gebroken. Mijn allerbeste vriend. "Y..Yassine?"
Kennen jullie Yassine nog de jongen aan wie ik mijn bedrijf gaf. Ik zag hem echt als broer.

"Het is niet wat het lijkt Wollah" en zijn ogen vulde zich met tranen. "WAT HET IS NIET WAT HET LIJKT WESH BEN JE KK LIJP IN JE KK HOOFD, en ik begon hem te slaan. Ik hoorde nog wazige stemmen roepen, maar dat boeide me niet. Niemand maar dan ook NIEMAND raakt mijn prinsesje aan.

Zou het kloppen wat Yassine zegt? Is het echt niet wat het lijkt?

Fermenté Where stories live. Discover now