Deel 85 EINDE.

3K 133 30
                                    

Perspectief Safae:
Ik zat tussen de benen van Mo tv te kijken, en bedacht me opeens iets. "Mo?" "Mm" "nikste mm voor jou is het ja prinsesje" "ja prinsesje" en hij vormde een overdreven neppe glimlach op zijn mond en knipperde achter elkaar.
Ik rolde met mijn ogen, en praatte verder.
"Ik heb Sara al 2 dagen niet gesproken ze neemt niet op en als ik langs ga doet er niemand open ik maak me zorgen"

"Jij maakt je gewoon veelste snel zorgen ze heeft het vast goed gemaakt met die hond en nu moeten ze het bijleggen" "ehehehh sinds jij goed praat" "enneh ik heb een idee" zei hij. "Vertel het eens jongen" "kijk doe bij Iphone zo je SOS meldingen aan, en dan dat er een berichtje gaat naar Sara en Yasmine en Sofia en dan denken ze dat er iets gebeurd is en dan SIKE gaan jullie even goed met z'n vieren bijpraten" "omg goed idee dan komt ze zeker" en ik gaf hem een dikke natte kusje op zijn wang. Ik weet dat hij dat haat.

Ik deed wat hij zei, en wachtte af...

Na een kwartier was ik de hoop verloren totdat de bel ging. Ik liep naar de deur, en opende die. Ik zag Ismael buiten adem daar staan.
"Aheh wat doe jij hier?" "Jou redden je stuurde een sos bericht?" "HMAR NAAR SARA SOFIA EN YASMINE NIET NAAR JOU!" "Ja maar Yasmine die sliep en ik dacht het zal wel erg zijn" "omg je bent zo dom kun je Yasmine halen" hij knikte, en liep met een verward hoofd weg.

Net dat ik de deur wou sluiten, liep er een hijgende Sara naar binnen. Ik besprong haar met een knuffel, en keek haar quassi boos aan.
"Bitchh waar heb jij uitgehangen?!" "Aheh dat leg ik zo uit ja?" "Ja goed gezegd ZO want Sofia en Yasmine komen nog" ze knikte en wou naar de woonkamer lopen toen ze zich bedacht. "Safae?" "Jaa?" "Ik dacht dat er spoed was gezien je sos berichtje?" "Aheh nee je nam twee dagen niet op dus ik dacht zo zal je me niet in de steek laten" ze rolde met haar ogen en liep de woonkamer in.

Een enkele minuten later waren Yasmine en Sara ook gearriveerd, en zaten we met z'n vieren knus bij elkaar. De jongens hebben we weggestuurd zodat we eens even goed konden gaan praten.

"Okeee wie wilt beginnen met haar verhaal doen?" Zei ik. Ik zag dat Sofia slikte, en ik keek haar met een watiser blik aan. "Ik wil eerst" kwam er schor uit haar mond. "Okee alle aandacht naar Sofia EN YASMINE STOP
MET ETEN EH DIER HELETIJD HOOR JE KRAAKGELUIDDN TUSSENDOOR" ze legde lachend haar eten aan de kant, en we luisterde aandachtig naar Sofia.

"Oke ik ga het niet te lang maken maar.. jullie weten dat ik een tijdje in een "duivel" veranderde er werd ook vanuit mijn perspectief gekeken, en zo leek het alsof ik er ook daadwerkelijk over dacht maar schijn bedriegd ik moest van ehh.." en ze keek Sara spijtig aan. "Ik moest alles doen onder druk van Safouane allesss wat ik jullie heb misdaan behalve dat ik ervoor zorgde dat Sara in dat hoerenhuis terechtkwam maar daarna had ik meteen spijt na dat gevecht had Safouane had alles gezien en had mooi zijn plannetje in elkaar gezet om Mo en Safae uit elkaar te krijgen hij was altijd al een tegenstander van Mo en nu had hij een reden om zijn leven te verpesten namelijk Saiffedine's dood"

We keken haar allemaal met open mond aan..
"O m g Sofia dit is twee jaar geleden gebeurd en je verteld het nu pas" "ik was bang dat Safouane me wat zou aandoen maar nee hij is veranderd, hij is veranderd door pure liefde de liefde die Sara hem geeft"

"Wow dit moet ik even verwerken als je het nou eerder vertelde was het echt wel opgelost schatje we zagen je echt aan voor ikweetnietwat terwijl jij dit allemaal niet uit jezelf deed maar onder dwang" voegde Sara eraan toe.

"En jij Sara waar hing jij de afgelopen twee dagen uit?" Vroeg Yasmine haar.

"Oke Safouane gaf echt veel om zijn broertje dat heb ik opgemerkt uit onze gesprekken hij kon echt niet aanzien dat jullie gezellig leefde en zijn broertje dood was ik moest kiezen of hem of mijn familie als ik voor hem koos zouden we ergens hier ver vandaan wonen en zou ik geen contact met jullie hebben en als ik voor jullie koos zou hij weggaan.. maar ik hou teveel van beide dus ben ik een goed gesprek met hem aangegaan wat wel even duurde en zo is hij tot de conclusie gekomen dat hij mij niet gaat laten kiezen en blijft hij en mag ik contact blijven houden met jullie maar hij wilt hier niet meer langskomen enzo als vrienden maar ik denk dat dat in de toekomst veranderd" zei ze met een opgelucht gezicht.

"Wowww ladies wat hebben wij allemaal welniet meegemaakt nou mijn verhaal weten jullie allemaal wel en die van Yasmine ook is dit dan het einde van alle ellende?"

De dames knikte blij, en deden keiharde muziek aan. Het eten werd op tafel gegooid, en iedereen begon als dieren te gedragen. Eindelijk zijn we compleet. Alhamolillah.

Was dit dan het einde van alle ellende of heb ik me fermenté.

Reageren en stemmen zou leuk zijn😛
Xoxo schrijfsterrrr

SIKEE.. wel het einde van dit verhaal.
Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten.
Ik weet niet of er nog een deel twee komt
Maarrr wie weet bedenk ik me.
Gonee miss y'all.

Xxx

~Lamyae

Fermenté Where stories live. Discover now