Deel 65

1.8K 117 13
                                    

Perspectief Safae:
"En zo eindigde de brief" zei Safae tenslotte.
Yasmine en Sara keken doelloos voor zich uit.
"Jij kan er niks aan doen lieve schat alles stond voorgeschreven" zei Sara toen.
Ik knikte, en liet mezelf vallen op de bank, en trok het dekentje tot aan mijn neus.
"En het ergste is dat al mijn herinneringen met haar terug komen als prachtige dromen wat mijn gemis tot haar groter maakt"

Ik stond op om te kijken hoe het gaat met mijn twee engeltjes. Als eerst liep ik naar het kamertje van Yasmine, en ik zag dat ze vredig sliep. Ik pakte haar kleine kwedsbare handje vast. "Niemand maar dan ook niemand gaat jou en Yassine ooit pijn doen papa en ik zullen jullie beschermen met heel ons hartje" en ik drukte een kusje op haar handje, waarna ik haar dekentje goed legde. Ik keek nog een keer om en zuchtte diep.

Ik liep naar de kamer van mijn prinsje, en zag dat hij er ook vredig bij lag. Ik maakte een snap met de tekst "little Mo" en stuurde die naar Mo die ergens een belangerijke afspraak had. Hij gaat een eigen bedrijf ofzo beginnen.

Ik liep weer terug naar de woonkamer en zag dat de meiden een film aan het kijken waren. Ik sloot mezelf er rustig bij, en keek mee. Lichamelijk was ik er wel, maar geestelijk was ik ergens anders. Bij Sofia. Wat heeft ze zichzelf aangedaan. Als ik nou naar haar had omgekeken hadden we het nog met z'n alle goed kunnen praten, maar wat deed ik? Ik liet haar vallen. Een enorme schuldgevoel bekroop me. Dit komt allemaal door mij. Maar zoals Mo en Sara zeiden 'alles is maktab' het stond voorgeschreven.

Ik werd uit mijn gedachten gehaald door een schreeuwende Sara en Yasmine.
"Doe is normaal heksen ik schrik me dood"
"Sorry wollah Safae dat stukje was te eng" antwoorde Sara nog steeds in shock.
Ik draaide met mijn ogen, en hoorde Yassine huilen. "Uhm sorry Safae dat we hem wakker hebben gemaakt" zei Yasmine en ze keek me spijtig aan. "Is niet erg ik moet hem nu toch gaan voeden" ze knikte en wendde zich weer tot de film.

Ik gaf mijn kleintjes de borst, en wiegde ze heen en weer in mijn armen tot ze een boertje zouden laten. Zo gezegd zo gedaan.
Ze waren moe dus sliepen ze daarna weer.

Ik liep naar de badkamer waar ik wudu deed, daarna deed ik een jelaba aan, en begon aan het I'sha gebed. Ik sloot mijn gebed af met
Een dua, een dua voor mezelf, een dua voor mijn naasten, en een dua voor Sofia en Saiffedine.

Willen de mensen die mijn verhaal lezen mij ook volgen, alvast bedankt doegg❤️

Fermenté Where stories live. Discover now