Deel 79

1.8K 112 2
                                    

2 jaar later
.............................................................................
Perspectief Safae:
"Aubbb l..laat losss" "HHAAHHAHA" "VIND JE DIT GRAPPIG LAAAT LOSSS AUB" en ik keek hem aan met een fake zielig gezicht.
"Ik trap niet in jou geintjes Safae" lachde Mo terwijl hij met mij in zijn armen richting het zwembad liep. "Halloooo kan iemand mij helpen" en ik keek hoopvol naar een lachende Sara, Safouane, Yasmine, en Ismael. Ze schudde hun hoofd, en keken me geamusseerd aan. "Tfoe 3lik" en hij probeerde me te gooien in het water, ik hield hem zo stevig vast dat hij er ook in viel.

"Lekkkeerr voor je weld yemmek" k hou het wel een beetje beleefd voor hem hahhaha.
Hij kwam buitenadem boven water, en keek me heel eng aan. Ik probeerde weg te zwemmen, maar dat lukte niet. Hij pakte me vast bij mijn middel, en nam me in zijn armen. Safouane is inmiddels naar binnen gegaan, omdat ik wou zwemmen.

Owyhjaaa heb ik jullie het big news al verteld.
YASMINE EN ISMAEL ZIJN GEWOON GETROUWD, EN KRIJGEN BINNEKORT EEN KINDJE OMGGGG. Enn dat is niet alles wanttt SARA EN SAFOUANE ZIJN OOK GETROUWDD, maar doen voorlopig nog niet aan kinderss. Jullie hadden er echt bij moeten zijn bij de twee bruiloften. Het was gewoon perfect.

"Waar zit jij toch met je gedachten kleintje" ik keek op, en zag Mo me vragend aankijken.
"Ik dacht aan de bruiloften van afgelopen jaar"
"Onze bruiloft overtreft ze allemaall" zei hij trots. Ik knikte lachend, en wurmde me uit zijn armen. "Ik heb echt honger wil je aub met de jongens eten gaan halen?" En ik keek hem aan met een pruillip. "Omdat jij dat wilt prinsesje" ik knikte hevig en blij, en stapte uit het zwembad. Ik droogde mezelf af, en deed een lange witte maxi jurk aan, en gooide een sjaal op mijn hoofd.

Ik liep de woonkamer in, en zag iedereen geplakt aan hun geliefde hahaha.
"Opstaan eh tortelduiven ga eten halen Mo is gaan aankleden en meiden kom wij gaan shen gataar salade maken" ze moesten lachen, omdat ik altijd enthousiast ben als het om eten gaat.

"Ohee Yasmine blijf jij maar lekker liggen je draagt een kindje en Ismael hond sta op en ga aankleden" iedereen deed wat ik van ze vroeg, en ons dagje verliep gezellig. Iedereen bleef slapen, en niemand had zin om in de logeerkamer te gaan slapen, dus ik pakte allemaal dikke dekens en kussens en gooide die op de grond. Leef je maar uit dieren.

Perspectief Safouane:
Oke ik heb ze twee jaar gegeven om mijn vertrouwen te winnen..

Fermenté Where stories live. Discover now