Deel 76

1.5K 101 1
                                    

Perspectief Saif:
Oke hoe ga een lekker ontbijtje fixen voor haar?

Perspectief Mo:
"WAAR IS ZE EH HOND WAAARR!!!!! En ik pakte Yassine bij z'n kraag.
"IK ZEI TOCH IK W..WEET NIET"
"JE STOTTERT EH HOND IK VRAAG HET NOG ÉÉN KEER WAAR IS SAFAE"
Hij keek me bang aan, en zuchtte. "Oke ik vertel het je, maar je gaat hem niet vertellen dat ik het je heb verteld oke?" En ik gaf hem wahed vuist hij vloog 10 km weg.
"WAT DOE JE A SAHBI IK GA JE TOCH VERTELLEN WAAR ZE IS"
"EERST WIST JE TOCH ZEHMA NIET WAAR ZE WAS EH HOND mohim sta op we gaan"

Ik belde Sara en Yasmine op, en vroeg of ze op mijn kindjes konden passen, en ze kwamen meteen. Er werd aangebeld, en een huilende Sara en Yasmine stonden voor me neus.
"De kinderen slapen thalla" en ik liep naar de auto, met die hond achter me aan.

"Oke weet je zeker waar mijn vrouwtje is of heb je een vermoede?" "Uhmm ze zou op drie plekken kunnen zijn die ik ken" "en als ze daar niet is?" "Dan heeft hij haar op een plek waar niemand van weet, en hem kennende doet hij dat 80%" "hou je tering rekensom bij je, en begin te rijden" hij keek me niet begrijpend aan.

"Mo ooit waren we broers voor elkaar waarom doe je zo je weet dat ik dit niet uit mezelf heb gedaan hij bedreigd mij" en ik zag een traan zijn ooghoek verlaten, maar ik toonde geen emotie. Ik spande mijn kaken aan, en keek uit het raam.

"We zijn iets vergeten" zei ik droog.
"En dat is?" "Bemanning" "owyhja shit..eh.. heb je nog contact met de mannen?" "Ik heb jou als baas gemaakt ik heb wel contact met ze, maar bel ze maar lekker zelf" hij deed wat ik zei. "Binnen drie minuten zijn ze hier" ik knikte en wachtte ongeduldig af, totdat er 7 pikzwarte AMG's kwamen aanrijden.

Let the game begin..

Fermenté Where stories live. Discover now