2. şahitim fiyasko

178K 5K 575
                                    

Yan odanın kapısın altından ışık geliyordu. Kapıya yöneldim. Odaya girdiğimde şok oldum. Denizle hizmetli kız Derya. Şok oldum

Beni ilk fark eden derya oldu donup kaldı öylece. Denize kalsa yiyip bitircek kızı derya mum gibi altında durunca pislik kafasını çevirdi. Öyle bir bakış attı ki bana neye uğradığımı şaşırdım. O bakış beni kendime getirdi. 1 karış açılan ağzımı kapattım ve hızlıca kendi odama geçtim.kapıyı arkamdan kilitledim o manyağın ne yapacağı belli mi olur. Can güvenliğim tehlikede şuan. Yatağıma geçip uzandım. Demek deryanın tüm o öldürücü bakışları bu yüzdendi. Aman deniz onun olsun. Napıyım ben o hayvanı.

Denizin ağzından

biraz önceki altım daki ateşli piliç donup kaldı. Derya “ ben gitsem iyi olacak.” Ah Melis bunun hesabını sana sormazmıyım zevkimin içine ettin. Bunu sana ödeticem sinirle odadan çıktım melisin odasına gidecekdim hesap soracakdım belki yarım kaldığım işi onunla bitirecekdim. kapıyı da kitlemiş küçük sıçan. Kapıyı tıklattım evi ayağa kaldırmak istemiyordum. Ses çıkmadı bu kadar çabuk uyuyamazdı heralde değil mi bu kendini ne sanıyor be. Ben o odaya girmesini bilirdim ama neyse. Nasıl olsa yarın akşam aynı odada olacağız. Ah sen bittin kızım odama geçip duş aldım. Yatağa attım kendimi yarın resmen evleniyorum ben her gün yatağında başka biri olan adam bir tane sümüklüyle evleniyorum. Bunu çevreme söyleyemem. Melis benlik bir kız değil aile zoruyla evlendiğimi de söyleyemem. Sadece bizim çocuklara söylemeliyim en azından. mert benim liseden beri yanımdan ayrılmayan arkadaşım bar sahibi genelde onun mekanındayız zaten tüm hatunları ordan kaldırdım. Erdem çocukluk arkadaşım babasının işini devralacak veliyahtımız. Harun, harunla bizi mert tanıştırdı. Oda baya eski arkadaşım. Ve emre en efendimiz altın çocuğumuz emre babamın iş arkadaşının oğlu onu tanıyalı 1-2 ay oldu. Ama çabuk alıştı ortama eğlence adamıyız biz. Nikah şahidimiz bunlar olur en azından. Bir şekilde idare ederim onları. Bumlar bilse yeter.

Melisin ağzından

Birinin kapıyı hayvan gibi tekmelemesiyle uyandım. Kim bu hödük lan sabahın köründe. Kapıyı hızla açtım. Kim olabilir ?

Tabi ki deniz hayvanı.

“ günaydınlar efenim “

“ herkes seni kahvaltıya bekliyor hadisene kızım.”

“ tamam be.”

“ ne o beni  düşünmekden uyuyamadın mı?” küçümseyici bir bakış attım banyoya girip elimi yüzümü yıkadım. Oraya da daldı hayvan gibi.

“ dün için k.bakma düşüncesiz davrandım.”

Sabah sabah noluyor lan buna gözlerim pörtlemiş ağzım yarı açık ona baktım.

“ belki sende dün gece katılmak isterdin bize sormadm.”

“ ne saçmalıyorsun be defol git odamdan.”

“dün ağzın açık izliyodun noldu “ yaklaştı yaklaştı kızarıyorum nalet olsun “belki bu gece sen ben derya “ burnunu yanağıma sürtüp iç çekti.

“ ailene söyleyecegimden korkuyormusun ? emel teyze vee Kenan amca duysa nolur biliyormusun?”

“derya kovulur en fazla başka ne olabilir ki” ne kadar düşüncesiz biri lan bu ben buna nasıl katlanacağımOnu itip hızlıca aşağı indim. Masadaki emel ve Kenan beye “günaydın “ diyip oturdum. Kıpkırmızı olduğumdan eminim suan yanaklarım yanıyor bildiğin.

Bay sapıkda gelince tamam olduk. Derya servis yaptı kafası yerden kalkmıyordu. Baya bi sessiz kahvaltı yaptık. Sessizliği emel hanım böldü.

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now