33.Beni sevebilir misin?

126K 3.7K 465
                                    

 +18 yerler var benden söylemesi canlarım :*

Ani frenle tozu dumana katmıştık. Karşıda Deniz vardı Deniz ! arkamızda kalan deniz nasıl bir anda önümüzü kesti. Neden ? "Git!" demişti bana şimdi bu da ne demek oluyodu ? 

Deniz beni öldürürmü sizce ? O bakışları deldi geçti beni voooooov. Bakışlarıyla kesti biçti deldin geçtin beni be Deniz. Neden benim gitmeme izin verip tekrar karşıma çıkıyorsun  neden ilk başta engellemiyorsun. Neden beni hep itiyorsun neden ? Ama senle didişmekden asla bıkmayacağım. Seni sonuna kadar sinir edeceğim sınırlarını zorlayacağım. 

Bir terslik var yanlız neden arabasından inmiyor bu? Şimdiye beni yaka paça indirmesi sürüklemesi gerekmezmiydi sizcede ? Deniz'in arabasının motor sesi kulağımı dolduruyordu. Arabasının arka tekerleğinden dumanlar çıkıyordu. Deniz saçmalama! Saçmalama! Şuan ne olduğunu merak ediyorsunuz demi Deniz son sürat üzerimize geliyor. Harun'la ikimizde kilitlenmiş öylece kalmıştık. Kan beynime fırlamıştı. 

4-5metre mesafe kala artık bakamayacaktım bu kadar gözü kara olamazdı. 

" Deniz hayır ! hayır Deniz ! dur lütfen!" 

mesafe dahada kısalınca çığlıkla gözümü kapattım. 

Ses soluk yoktu. Kapım açıldı koolumu kavradığıyla dışarı çıkardık. 

" Ne noldu öldük mü?" gözlerimi şaşkınlıkla bölerttim.

" Merhaba! azrailin geldi. Yürü!" Her zamanki gibi sürüklüyordu beni. Kolumu silkmeye çalıştım ama sımsıkı tutmuştu kolumu kurtulamıyordum.

" Deniz bırak ! "

Burnundan soluyordu adeta hırsla nefes alışverişini duyuyordum. Din dong kapı sesi mi o Harun karışma sen lütfen lütfeen.

" Hişt! Gösteriş budalası böyle basit şeylerle sadece onu korkutabilirsin beni değil! Kıza öyle sahip olabileceğini mi sanıyorsun?  " 

Sus Harun sus nolur onu daha çok sinirlendiriyorsun. Sus!"

"Hadi ama bu kadar basit olma!"

Harun ikimizde biliyoruz yapacağını ezip geçeceğini daha ne damarına basıyorsun. Deniz'in ağzından bir hırıltı çıktı kendini tutmaya çalışıyordu ama sonra kükreyerek Harun'a yöneldi. Kafayı gömdü Harun bunu beklemiyordu arabasının kaputuna yığıldı. Deniz ise hiç umursamayıp yakasından tutup kaldırdı. Kulağına birşeyler fısıldadı. Bense donup kalmıştım ellerimle ağzımı kapatmıştım. Yoldan geçen 1-2 araba durdu ve Harun'un yanına koştu Deniz hiç umursamayıp beni kolumdan tutup arabaya bindirdi. Harun'a hala şaşkınlıkla bakıyordum. 

Bana yardım etmesinin karşılığı bu olmamalıydı.

Harun yavaş yavaş kalmıştı ve ters ters Deniz'e bakıyordu. Deniz Harun'un yine üzerine doğru sürünce insanlar kaçışmaya başladı. Daha sonra ordan ayrılık. Son hız Deniz  araba kullanıyordu. Kendimi bir yarışda hissettim hızlı ve öfkeli filmindeymişim gibi hissetmiştim. Kemerimi hızla takıp koltuğa yapıştım. 

" Benim yanımdan koşarak bir herifin kollarına atlayamazsın!" avazı çıktığı kadar arabanın içinde bağırıyorduk. arabayla 180'i vurmuştu. Ses tonundan bile tirtir titriyordum. Korkudan altıma bile yapabilrdim. 

" Bundan sonra arkadaş yok! okul yok! benden başka kimsesi yok hayatında! ÖZgürlüğün buraya kadar!" Her cümlenin üzerinde vurgu yapıyor her cümlesin kafama çivi gibi çakıyordu adeta. 

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now