12. Kimler burdaymış

137K 3.9K 325
                                    

Deniz ve rex oyun oynuyordu Deniz'in kahkahaları kulaklarımı doldurduğunda istemsiz bende gülümsedim. Onu ilk kez bu kadar keyifli sıcak sevecen görüyorum. 

Can'ın ıslığıyla hepsi sona erdi tabi Rex cana doğru koştu bende zorlada olsa gülümsedim. Deniz Rexse bana cana baktı. Sonra gözü tekrar beni buldu zorla zorla lazeri çıkarcan sonunda. Sinirle 5 karış suratıyla bana doğru mu geliyor o savaşa mı geliyon neeeee? 

Gözüm Cana kaymıştı bi anlığına o köpekle bir olmuştu sanki köpek üstüne çıkıyordu. Deniz yanımmıza geldiğimizde " Bu kim?" soğuk insanı ürperten bir sesi vardı. 

" Rexsin sahibi Can bey"

Gözlerini pörtletip " Caaan beey " dedi gözlerimi ayırmadan.

Can adının anılması üzerine ayağa kalktı üstüne başını düzeltti.

" Merhaba ben can" dedi ve elini uzattı kendinden emin bir şekilde.

" Deniz!" vurgulamıştı sertti her zaman yada bilmiyorum her söylediği bana keskin buçak gibi geliyordu. 

Deniz " köpeğin senin olduğğunu nerden bilcez." 

Can kendinden emin gülümsedi. " köpeğin beni tanıyıp üstüme atlaması bile b kanıt aslında ama kimliği burda bakabilirsiniz.

Deniz uzaktan baktı kimliğe eline almadan " Çok benziyor evet ama yinede bu onun olduğun anlamına gelmiiyor. Melis'ide ilk gördüğünde üstüne atladı. Tasması da yoktu hem neden ?"

" Bambi'nin tabiki tasması var yürüyüşe çıkmıştık normalde hiç yanımdan ayrılmaz ama o gün ben çimlere uzandığımda yanımdan ayrılmış. Kaç gündür onu arıyorum."

Deniz " Bambi nedir ya isim kıtlığımı yaşıyordunuz?" diye mırıldandı.

"Sizi ikna ettiysem Bambiyi alabilirmiyim ? "

Rex artık bizimle değildi. Ona ne kadarda alışmıştım oysa Deniz de insancıl davranışlar sergiliyordu onun yanında. 

Deniz rexsin başını okşadı arkası döndü ve evin arkasına gitti insan nasıl bu kadar soğuk olur hiç mi için acımadı hiç mi üzülmedin nasıl bu kadar kolay gidebiliyorsun ki? Sizcede Deniz fazla duygusuz değilmi ? 

Rexse sarıldım öptüm. Gözlerim doldu ama ağlayamazdım tabi ki Deniz'in karısıyım ama fazla sulu gözlüyüm . Ayağa kalktım. Can " Bambiye çok iyi bakmışsınız çok teşekkür ederim."

Gülümsedim. " Ondan ayrılmak çok zor benimde köpeğim vardı ama kaybettim. Onun arkasından kaç gün göz yaşı döktüğümü hatırlamıyorum bile benim arkadaşım sırdaşım koruyyucumdu." dedim. Rexsi gördükçe Kris geliyrdu aklıma.

" Bambiyi ne zaman isterseniz görebilirsiniz. Sizde numaram var istediğiniz zaman arayıp görebilirsiniz isterseniz tabi ? " 

Bunu duyduğumda çocuklar gibi sevindim ağlamamak için kendimi sıkmıştım burnumda akmıştı burnumu çekip " Çok sevinirim gerçekden onu görebilirmiyim ?" 

" Tabiki bende bambide çok memnun oluruz seni gördüğümüze."

" Çok teşekkür ederim."dedim rexsin kafasını birkez daha okşadım. 

Onları uğurlamak çok zordu. Nedendir bilmiyorum ama içeri girmek istemedim Denizin gittiği yere doğru ilerledim. oooh beyefendi kulaklıkları takmış gözleri kapalı salıncağa yatma ve oturma arasında serilmişti. 

Sizcede fazla huzurlu değilmi  hiç mi üzülmedi yani Rexsin gittiğine ne dersiniz onun bu rahatını bozmalımıyım ? Bence evet asdfghgjhjkj. Etrafa bakındım bi kap map da mı yok yani ne toplu ev ama hızlıca eve gidip içi buz ve su ile sürahi aldım havuzun etrafından dolanıp arkasına geçtim çünkü güneşini kesip onu uyandırmak istemiyordum.

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now