3. Siz ne yaptınız

142K 4.7K 321
                                    

 Sonunda durduk. arabadan indi ne diyeceğimi bilmiyorum.tamma nikahdan sonra konuşacakdım ama bu ani oldu konuşmamı bile ayarlamamıştım daha kapımı açtı .

-"in."

hıh Denizin arkaddaşı olduğu nasıl belli hiç onun eksikliğinide hissettirmiyor. ne diyorum ben yaa.Şuan ne yapsa haklı aynısını ben ona yapsam çeker vururum. kıskanırım abisi ben Emremi paylaşaamm öyle elin kızıyla çeker vururum o kızı düşüncesiyle bile sinirleniyorum.

bir kapıdan girdik ne olduğunu anlamaya çalışıyordum burası bir mağzaydı.

"ne işimiz var burda Emre?"

Eline yırtık bir jean pudra pembesi gömlek birde ince salaş kazak alıp bana fırlattı. herkes  durmuş bizi izliyordu.

" giy." sesi ilk defa bu kadar sert ve soğuktu.

" Gerek yok konuşalım bak herşeyi anlatacağım sana eminim beni anlayacaksın hakda vereceksin. rahatsızda olmuyorum biran önce konuşa.."

" lanet olsun melis çeneni kapat ve şu gelinlikden kurtul." Meraklı gözler artıyordu. Kızım melis direnme giy şunu kurtul.

Gidip hızlıca üstümü giydim. Kabinden çıkacakken kapı tıklandı.

"dolu." dedim

Kafama birşey çarptı düştü. ıslak mendildi.

"yüzünü sil şaklabana dönmüşsün." Aynada kendime bakdım. gerçekdende ben değildim ki bu tamam makyaj  yapardım ama böyle değil sadece rimel süren kızım. Boya fıçısına düşmüş gibiydim. hemen yüzümü temizledim. Elime gelinliği alıp çıktım. görevliden gelinliği koyacak birşey istedim . Emre yoktu dışarı çıktım arabada beklediğini gördüm arabaya bindim. Yine konuşmadı yolu izlemeye başladım. Bizim yerimize gittiğimizi anladım.

Bizim yerimiz bir uçurumun kenarı tüm öfkemizi sinirimizi üzüntümüzü orda geçirirdik beraber. kim kötüyse diğeri onla oraya gelir sadece dinler onun yanında olur. Annemle babamı kaybettiğimde buraya gelip bağııra bağıra ağlamıştım Emre bana sarılmıştı. hep yanımdaydı gerçi o Beni sevdiğini de burda söylemişti. Bu uçurum herşeyimize şahitti. 

uçurumu görüyordum artık. hızlandı git gide son sürat uçuruma doğru gidiyoruz. 

" Emre yavaşlaaaaa!" Ellerim kucağımda yumruklarımı öyle bir sıkıyordum ki. 

Allahım uçurumdan yuvarlanacaz. Ya benimsin yada kara toprağın modundamıydı bu. Ölecez Allahım sen koru bizi Yarabbim. Uçurumla aramızda 10 m var yok Allah yoluna gidiyoz. Öyle bir fren yaptı ki kafam ön cama carptı. Kendime gelemeden kapı açıldı Emre indi galiba öldüm mü lan. etrafa bakıp ne olduğunu anlamaya çalıştım. Ellerimi öyle sıkıyorum ki parmaklarım birbirine geçti adeta. Kapım açıldı.

" meeliiiiiiiiis!" Sesinde korku sezdim. hadi ama hem uçuruma doğru sürat yapıyor sonra kendi mi korkuyor. Salak!!

" Burnun kanıyor Melis. kafanı mı çarptın noldu ?    " sesi gerçekden endişeliydi.

" Sakin ol birşeyim yok." Peçeteyle burnumdaki kanı temizledi bazen gerçekden annem gibi oluyor hoşumada gitmiyor değil haa :D çaktırmayın. Onun yüzüne dalmışım sesiyle irkildim.

"meeliiiiiiiis elin."

siktir! elimi nasıl sıktım amk ben tırnaklarım batmış elim pantolonum kan olmuş hiç hissetmedim.

" Melis sen naptın. Öz ööözür  di di dilerim ben bir anlık öfkeyle kendime engel olamadım."

Gülümsedim bazen kendimede anlam veremiyorum hayır yani şuan gülüncek ortam mı?

Psikopat kocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin