4.sıçan

128K 4.4K 96
                                    

Bir anlık deli cesareti mi her ne haltsa onu yaşıyordum. Ben Denizin karşısındaydım yanlış anlaması umrumda değildi ama Emre önemliiydi benim için. Deniz2inde beni sürtük görmesini istemiyordum aslında yerdeki kanlı pantolonuma baktım kan öyle bir yere denk gelmişti ki ellerim kucağımdayken yanlış anlaşılmayacak gibi değildi.

Deniz'in yüzüne bakıyordum hemde korkmuş gibi değil dimdik tüm cesaretimle. Deniz duraksadı şaşırdı ama kendini bozmadı ne hissettiğini ne tepki vereceğini önceden kestiremiyyordum. Birazz böyle durduk konuşmadan beni baştan aşağı süzmüştü iyice. sessizliği o bozdu yine.

"sen ne halt yediğini sanıyorsun ?"

Deniz sakinmiydi ? Umrunda olmamışmıydı yanlış anlamıştı bundan emindim ama hiç bir tepki vermiyordu. Şaşırmıştım bende atladım.

" Yanlış anlamanı istemem Deniz bak pantolondaki kan düşündüğün gibi değil elim.."

"Ne olduğu beni ilgilendirmez fahişelerden farkın yok gözümde kardeşimde bir fahişeyi düzmüş umrumda mı sence"

Söyledikleri karşısında dilim tutulmuştu. Bu nasıl bir zihniyet böyle daha fazla dayanamazdım.

" Arkadaşların gerçekden evlendiğimizi sanıyor ama nasıl böyle düşünürsün ?"

"Emreyle yakınlığınız gözümden kaçmadı kesinlikle nasıl bir evlilik olduğuunu anlatmışsındır."

Fazla mı zeki bu çocuk. 

" Pantolondaki kan .."

"Ne olduğu beni ilgilendirmez Melis umrumda değil açıklama yapmak zorunda değilsin. " dedi ve odayı terkk etti madem öyle bende ona göre yaşarım arkadaşlarıda oda bundan sonra bei ilgilendirmez ben hayatıma emreye bakarım.

Yatağa uzandım bu gün olanlar beni mutlu etmişti. Denizin karısı gibi sorumluluk üstlenmek zorunda değilim en azından bu iyiydi. Emreyle aramın düzelmesi herşeyi anlatmam bana istemeyerekde olsa destek olmasına da çok sevinmiştim. Oda olmasa ne yapardım. herşeyim oluyordu.

Düşüncelere dalmışken bir kapının hızla çarpılması beni kendime getirdi. Denizmiydi bu? 

odadan çıktım yan yanaydı odalarımız odamdan çıktım baktığımda odasının kapısını açıp baktım. Odası gri siyah ve beyaz renklerinden oluşuyordu tam onluk bir oda soğuk. odada kimse yoktu. hızla etrafa bakındım aşağıya indim salona baktım yine kimse yoktu mutfağa gittim sadece Derya vardı "Denizi dışarı mı çıktı?" diye sordum.

"evet hanım efendi"dedi. 

Tekrar odama ççıktım. Neden odasına bakıp Deniz'i aradım ki. sadece merak tabi ki . Uyku gözlerimin kapanmasına yol açıyordu. BEnde direnmeden kendimi uykunun kollarına bıraktım.

DENİZİN AĞZINDAN

Bacaksız yüzünden kafam karışıyordu. Aaaa hadi ama dostum o kız hiç tipim değil. Artık emre de sahte evlilik yaptığımızı biliyordu diğerleri illaki öğrenecekti. Onlara söylemeliyim onlar benim arkadaşım kafa dengim aynı ortamdayız. Saklamak baya zor olacak. Deri montumu alıp odadan çıktım.

.....

Mert'in barındalardır diye oraya vardım. Her zamanki köşemizdelerdi. Erdemim benim gene hızlı kucağındak çıtırla yiyişiyor. Yanlarına geldiğimde bekarlığa veda mı ? diyip gülüştüler bende gülümsedim. Tek eksik Emre.

Müstakbel karımı beceren kardeşim. o sıçan Melis umrumda değil kardeşlerim hep ön plnda benim için. Kapıda oda belirdi tam kadro devaam gençleeeer. Emre yanımıza geldi Deniz konuşmamız lazım. Karşı çıkmadım ve dışarı çıktık bar çok gürültülü çünkü. Emre lafa  girdi hemen

" Bak herşeyi biliyorum tamam mı herşeyden haberim var "

" Melisin  tadı nasıldı ? Benden önce test etmişsin kardeşim"dedim sırıttım.

"Deniz sınırlarımı zorluyorsun. Melisle madem anlaşmalı evliliğiniz var onu üzmeyeceksin uzak duracaksın ona dokunmayacaksın!!"

Bak seeeeen Emre bey emirde verirmiş.

" ooooo Emre ne zamandan beri bana emir verir oldun."

"Biraz ciddiye al Deniz ben ciddiyim Melis benim en kıymetlim tamam mı onu üzen karşısında beni bulur. o senin tanıdığın kızlara benzemez ondan uzak duracaksın."

Güldüm gerçekden o sıçana bu kadar değer mi veriyordu komik gerçekden.

" Kardeşim aramızda lafı mı olur al tepe tepe kullan Melisi inan bana umrumda değil. sanırım bu kadardı o zaman içeri geçelim diğerlerine anlatmam gerekenler var malum" dedim sırıttım.

o sıcanı neden koruyordu ki bu kadar abartılı fiziği bile yoktu kesinlikle tipim değil. Yalan değil o kanı gördüğümde bozulmuştum anlaşmalıda olsa evliliğinin ilk günü başkasının altına yatmıştı. Gözümde keşinlikle or..pudn farkı yoktu.

Çookdan bizimkilerin yanında yerimizi aldık. Onlara herşeyi anlatmam lazımdı.

Bu bölüm kısa oldu çok ama devamını kısa zamanda yayınlayacağım Öpüldünüz bebeklerim :*

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now