19. Benim evim benim kocam

148K 3.9K 328
                                    

Canlarım yeni bölüm geç geldi biraz k.bakmayın bölümün devamını yarın yayınlayacağım. bundan sonra haftada 2 bölüm yazacam galiba oda cumartesi pazar günleri olacak zaman bulursam hafta içide yazmaya  çalışacağım. Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :*

Deniz'e böyle birşey yapamam şu hayatta en affedilmeyecek şeydir ihanet. İhanete uğrayanlar vardır aranızda belki bilirsiniz o kandırılmış, zavallılık, pişmanlık hissi ihanet; öfkeyi, hayal kırgınlıklarını, nefreti, sevgiyi, pişmanlığı, güveni, keşkeleri içinde barındırır ve sonrasında gözyaşı  ihanete uğrayanlar uğratanların arkasından göz yaşı döker sonra döktüğü gözyaşına acır ve güvenin hiçe sayılıp yıkılması üzerine intikamla doldururlar içlerine kimisi intikamını alır kimisi o hırsla yaşar o hırs kin ve önceden yaşananlar yorar üzer onları Allah'ından bulsun der bırakırlar ama içlerinde bunu söylerken derince bir yara açarlar bu yara kendisini hiçe saymasıdır ihaneti kabul ediştir yedirmeye çalışmaktır. Bir kere İhanete uğrayanlar elindekilerin kıymetini onu seven insanları daha çok benimserler elinde tutarlar çünkü onlardan başkalarına yeni insanlara güvenmek zordur hep acabalarla yaklaşırlar insanlara... (tamam çok uzattığımın farkındayım ama bu konuda sayfalarca yazabilirim kazık yiyen biri olarak herneyse)

Düşmanın yani gökhan beyin yanından hiçbirşey demeden ayrıldım. Arkamdan bağırmıştı.

" Kabul edecek olursan Deniz'i takip et 7 de lokantada olacağım."

Aklımı kurcalamamışta değildi yani Deniz beni kıskanırmıydı ? Gökhan'ın sözü kulağımda çınlamıştı YAŞAYIP GÖRELİM ama yapamazdım .

Kulaklığımı taktım müzik açmadım ama düşünceler kafamın içinde dönüp dolaşıyordu. Bir tarafdanda yürüyordum. Kabul etsem Deniz'in belki duygularını öğreneceğim tepkisini ölçerim en azından ya ihanet etmiş olursam. İyide ne ihaneti Deniz beni sevmiyor ki gerçekden evli bile değiliz. 

Hem en son Can'la dans ettikden sonra neler yapmıştı bana korkuyordum da ondan aslında korkmakda değil yani bir canım var ne yapabilir ki en fazla öldürür. Eğer kızarsa sinirlenirse ne yapacağını kestiremiyordum. 

Düşüncelerimden birden bardakdan boşalırcasına başlayan yaz yağmuru ayırdı beni düşünürken bu kadar yolu yürümüşmüydüm ben .

Eve çok az kalmıştı koşsamda ıslanmıştım bir kere yavaş yavaş nasıl olsa ıslandım zevkini çıkarıyım düşüncesiyle yürüyordum. Şimdi müzik dinleyebilirim işte.. "Gökhan Türkmen- Ayıp ettin" aslında bu bizi azda olsa anlatıyordu.

Sensiz olacağımı bile bile bana 


Kendini neden yar ettin 

Bırakıp gitmene arkandan 

Ağlayacağımı bile bile 

Neden yüzüme güldün 

Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin 

Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin 

Beni kendine aşık kendini de bu aşka   

Tanık ettin   

Sonra da sensiz olamam sanıp

    Duvarları bana dost ettin 

  Belki de haklıydın sen sadece kendine   

Saklıydın   

Psikopat kocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin