13. O benim karım!

119K 4K 232
                                    

" Kız benimle geliyor." dedi. İkiside kolumdan sıkıca tutuyordu. Kime güvenebilirdim ki Can'ı tanımıyordum bile ama tecavüzcüden iyidir düşüncesiyle.. .

"Can yardım et onunla gitmek istemiyorum. Lütfeen!!" Yalvarıyordum adeta.kolumdan bi el sıyrılınca ne olduğunun yeni idrak etmiştim bu pislik Cana yumruk atmış kolumu kurtarmasıyla beni sürüklemeye başladı ben hem ağlıyor hemde yalvarırcasına cana sesleniyordum can yere düşmüş kafasını, yerinden çıkmış bir kaldırım taşına vurmuş kafasının altından inceden bir kan gelmişti kaldırım taşları yapboz parcalarıydı sanki bende izlediğim dram filmlerinin karesinden bir kesittenmişim gibi hissettim. 

Çekiştirilmelere aldırmadan cana çağresizce bakıyordum. Kanı Taşların araasıdan akıyordu.

" Caan!"

" İyimisin ? Gözlerinni aç!"

" Nalet olsun!" 

" Can lütfeen" sadece avazım çıktığınca bağrıyordum gücüm kalmamıştı sanki tüm yaşadıklarım şuan olanlar bana ağır gelmişti gücümü tüketiyordum. 

Etrafda iri yarı dövmeli tipi hiçde tekin olmayan adamlar vardı bu kadar bağrışımı duymuş ama bakmıyorlardı bile. İnsanlık öldü mü bee..

" Yardım ediiin!" Kimseden ama kimseden bi beklentim kalmamıştı hani boşuna çabalarsınız ya bi sonuca varamayacağınızı bildiğiniz halde artık pes etmiştim beni sürükleyen adamın arkasından sessizce ağlayıp devam ediyordum. Nee olacaksa olsun en fazla ölürüm düşünceleri vardı sadece aklımda. 

Gecenin siyahından daha siyah bi  arabaya sürüklendim. Bu araba bir kara delikti benim için beni içine çekip yutacakdı sanki böyle hissediyordum. 

Aklım Deniz'deydi neden peşimden bir kere olsun gelmemişti ki tüm didişmelerimiz gelip geçiyordu gözümün önünden kesitler halinde benden bukadar nefret etmesini anlamıyordum. 

Kimseden hiç bir sevgi merhamet görmüyordum. Peki neden ? Ne yapıyordum ki bu insanlara bana böyle yaklaşıyorlardı. Yada ne yaptım da tüm bunları hak ediyordum. 

Arabaya ulaştığımızda kapıyı açıp beni içine tıktı. Kapıyı çarpıp kilitledi ve kendisi binerken tekrar açtı son bir umut davrandm ama nafileydi. Kolumdan tutmasıyla beni kendine çekti. 

O an tüm umutlarım hayallerim yerle bir olmuştu. Filmlerde böyle bir durum olsa birisi kızın peşine düşer onu arar bulana kadar kafaları yer ona zarar gelmeden bulurdu. Beni kim bulacaktı arayacaktı merak edecekti. Deniz mi ? Emre mi ? Gerçekden acınacak haldeyim değilmi ? 

Bu adam bana neden bunu yapıyordu ki ? 

" Bunu neden yapıyorsun ?" 

Ses yoktu. Bu beni daha çok delirtiyordu.

" Sen kimsin ?"

...

" Bana napacaksın?"

... cevap yok bu beni daha da delirtiyordu. 

" Neden ben ?"

...

Delirmek üzereydim bu kimdi neden ben bana ne yapacakdı.

" Lanet olsun cevap ver!"

Arabayı park ettiği yerden çıkardı. Ani frenle durdu. Ağzından şu kelimeler döküldü.

" A.k hiç sırası değil Deniz!"

Deniz mi ? Karşıya baktığımda Deniz elleri ceplerinde kaşlarının altından bakıyordu. Arabanın farlarından çıkan ışın direk yüzünü aydınlatıyordu. Onu görmemle yerimde çırpındım. 

" Deniz yardım et!" Diye bağırdım o benim tek umudumdu. Sessizce gözlerimden yaşlar akıyordu.

" Lütfeen yardım et!" Gözleri bende kilitlenmişti gözünü bile kırpmıyordu. 

" Yanlış kişi güzelim o yardım etmez!" dedi gülümseyerek " Bu gece benimsin!" ekledi.

Yalvarcasına bakarak kafamı yana eğdim.

" Lütfeen" dedim.

Deniz benim olduğum tarafa gelip kapıyı açtı. Eğildi ve yaklaştı bana doğru hiç gözlerini ayırmıyordu yaşlar gözüme dolmuş boğuk görüyordum onu gözü gece kadar derin ve siyahdı.

" Üzgünüm o benim!" nefesi yüzümde yayıldı. Kararlı sert soğuk sesi kulağımda çınladı. 

" Bu gecelik paylaşacağız."

Deniz'le göz gözeydik hala gözlerini ayırmadan beni kendisinde esir tutuyordu. Gözlerim dolmuştu ama yaş akmıyordu kafamı olumsuzca iki yana hızlıca salladım.

Deniz gülümsedi. " Üzgünüm!" Üstüne bastırarak söylemişti bunu. Kolumdan çekip arabanın içinden çıkarmıştı beni. 

Elimden ilk defa tutmuş ve beni bu cehennemin içinden çıkarmıştı. Kolumda ki sıcaklık hissettiğimde hızla geri döndüm bu yine o adamdı. 

" Bu gece benim dostum! Sanada yeter banada yeter bu piliç yatakda nasıl merak ediyorum ilkinde kaçmıştı ama bu kez elimden kaçamaz!"

Deniz gülümsedi. Kolumu bıraktı. Beni ona veremezsin lütfen Deniz ben senin karınım lütfen.

" Deniz lütfen !" yalvarıyordum. 

" O benim karım !!" Bunu kükreyerek söylemişti sanki içinde bir canavar varmışta o bağırmıştı. Adamı tek yumrukla yere sermişti. Ağzım açık yerdeki adama bakıyordum. 

Elimden tutuş beni çekiştirerek sürüklemeye başladı.

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now