14.Regl günüm

135K 4K 597
                                    

 

Sizleri seviyorum lütfen okuyup geçmeyin yorumlarınızı ve oylarınızı eksik etmeyin :*

---------

Deniz önde ben arkada elimden tutmuş hala sürüklüyordu. Arabasına ulaşmıştık. Aman Allahım arabası müthiş hayran olduğum porsche panameraydı siyah renkti hemde vvaaaaaooov . Biraz önce korkudan titrerken şimdi hem sinirli hemde mutlu ve huzurluydum. Arabanın kapısını açıp beni içine fırlattı.

Deniz çok öfkeli ve sinirliydi oda arabadaki yerini aldı ve son sürat gidiyorduk. Elleri direksiyonu sıkıyordu ve öyle bir soluyordu ki onun nefes alış verişi beni geriyordu. Burnundan solumak buydu galliba. Yüzü gerilmiş çenesi sanki demir bir kapanmış gibiydi. Bir insanın yüzü sinirden öfkeden ne kadar değişe bilirse Deniz onun en zirvesindeydi. 

Hiç konuşmadan gergin bol sinirli bi yolculuk ettik. Sonunda evimizdeydik ama ben Deniz'n öfkesinden ölesiye korkuyordum. Evde yanlız olmanın verdiği yusuf yusuf durumundan  ölecem yada Deniz bu öfke ve sinirle üstüme atlayıp boğazlayacak sonrada bahçeye gömecekti hiç kaçışım yoktu. Çünkü şuan öyle bir hava var ki tarif edilmez yaşanır evet kim benim yerimde olmak ister elleri göreyim. Tamam tamam sustum. 

" O adam seni  nerden tanıyordu ?" Bi cesaretle sordum. 

" defol git odana!" Benim ne suçum vardı ki şimdi her şey benim dışımda gerçekleşiyor bunun bir sebebi de Deniz aynı girdap gibi benim girdabım bir takıl olaylar oluyor ve beni içine çekiyor. 

Şimdiye kadar olan olaylardan hangisi benim yüzümdendi ki aslında benimde suçum var safım ben saf saf.

" Gitmiyorum!" 

Yaşadıklarımı düşündükçe öfkem yükseliyordu. Sinirlenince gözüm kararıp deli cesaretim ortaya çıkıyordu. Bu da onlardan biri.

" Seni  görmek, sesini duymak, kokunu almak, varlığını hissetmek istemiyorum. Senden nefret ediyorum. "

Söyledikleri zoruma gitsede ağlamak üzere olsamda ağlamayacakdım zorla yutkundum. Herşey benim kontrolum altında olmak zorunda!

" o adam kimdi?" Sesim  zorla çıkmıştı. Deniz uzakda camın önünde bense salonun girişinde duruyordum. Ama o uzaklık da onunla gözlerimle bir bağ kurmuştum. 

" Seni nerden tanıyor?" Merak ediyordum ama o hiç birini yanıtlamıyordu. Bu beni çileden çıkarıyordu. 

Çok çağresizdim suç işlemiş annesinden korkan titreyen bir çocuk edaası vardı üstümde.

" Bana tecavüz eden adamdı." Dedim zorlukla sesim titremişti. Gözlerim dolmuş büyümüş ona bakıyordum mahçup bir çocuk gibi. 

Hani bir şeye çok üzülürsünüz yıkılırsınız bağra çağra hıçkıra hıçkıra biri olsun istersiniz yanınızda buluncak hayalinizde canlandırdığınız biri size sımsıkı sarılsın ağlarken bunu atlatabilirsin ben yanındayım diyecek biri olsun istersiniz ya onun gibi bekliyordum Deniz'i yetimhanedeki çocuklar gibi acaba bneimde başımı okşarmı diye bekleyenler gibi.

Deniz dişlerini sıkmış elleri sımsıkı yumruktu. Sinirle bana bakıyordu gözlerime en derine. 

Sinirle ve hızla yaklaştı gözlerimi sım sıkı kapattım kaskatı sıkmıştım kendimi bana vuracakmıydı. Korkuyordum. 

" Sen bana aitsin benimsin benim olana kimse dokunamaz. " Dişlerinin araasından tısladı. Kafamdan tutup göğsüne pastırdı. Kollarıyle  beni sımsıkı sardı. 

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now