16. Saat 04.30

140K 4.5K 458
                                    

İçi dışı bir bir insan değilim ben. Saklama yeteneği yüksek olan,güçlü biriyim . Hatta gözlerimden yaşlar düştügünde bile şu iki kelimeyi söylerim : ben iyiyim .

Sonunda barın önündeydik. Altımızda son model spor havalı bi araba yanımda beni destekleyen güven verici taş bir varlık bense çok özenle hazırlanmış ateşli bir hatundum. Baar'a girmiştik Can eli belimde bukız benim dercesine sahiplenici bir yaklaşım içindeydi Bar'a girişimiz muhteşem olmuştu. İnsanların içinden geçerken erkeklerin gözleri teker teker beni buluyordu. Kızlarsa Can'a yiyecekmiş gibi bakarken arada bana kıskanç kıskanç bakıyorlardı. Kurtların içinde kuzu gibi hissetmiştim kendimi Can yaklaşıp. Multimedya:CAN

" Rahatla, gevşe daha yeni başlıyoruz." diye fısıldadı.

Dahada dikleştim. Kafam kalkıktı kendimden emin duruyordum ama içimde çok garip bir his vardı. Korku heycan mutluluk sevinç ve öfke hepsi karışmıştı. 

Sonunda bir yere oturmuştuk insanların gözlerinden birazda olsa uzaklaşmak rahatlatmıştı. 

" İyimsin?" 

" Kan beynime şıçrıyordu sanki başımdan aşağıya  kaynar sular dökülüyor kalbim kafamın içinde atıyor midem ağzıma geliyor sence iyimiyim?"

" O zaman arkandakini görsen tamamen bitiksin." Diyip gülümsedi. 

Yavaşça kafamı döndürdüm sanki korku filmindeym arkamdan biri çıkacak gibi hissettim.

Arkamdaki Denizdi. Benim bir ara yolduğum sürtük kucağındaydı.

"Beni görmemesi büyük  şans" dedim.

" Bunun için hazırlandın bu kadar emeğimiz şu halin için değildi."

Deniz hala bu sürtüklemiydi. Nasıl bir  şerefsizliktir ve or***buluktur bu be. Deniz ne kadar azgın çıktın sende uçkuruna düşkün adam. 

Yaa hayır ya olamaz olamaz olamaz. Diğer tarafdaki Emre ve sürtük sevgilisi mi?  Deniz ve Emre arasında kalmıştım. İkiside kızlarla oynaşıyordu ve dünyadan haberleri yoktu. 

Kimsenin umrunda değildim anlaşılan ben bunkadar üzülürkençabalarken onlar kendi keyfine bakıyordu. Bu kadarı çok fazlaydı kimse beni düşünmüyormuydu. Bu kadar değersizmiydim.

İkisinede gözlerim dolu dolu baktım. 

" oo kimler varmış burda yengecim .." diyip Deniz'in tayfası Canla oturduğumuz masaya geldiler konuşan Mertti.

" Merhaba " diyip yalandan gülümsemiştim. 

" Lütfen bize katılın Deniz çok sevincek seni görünce." dedi. 

Resmen beni dalgasına alıyorlardı. Can lafa karıştı.

" Çok iyi olur." diye atladı.  Ona  tedirgince baktım. Kafasını sallayıp bana gülümsedi. Değişecektim. Bunu yapacaktım ve hepsini pişman edecektim. Kim olduğumu göreceklerdi ben güçlüydüm.

Kalkıp Deniz'lerin olduğu masaya geçtik. Deniz arkadaşlarına gülümsedi. Arkadaşı Erdem

" Süpriiiiiiiz." diyip önümüzden çekildi.  Can'la beni yeni görmüştü. 

Beni baştan aşağı süzdü ve Can'a baktı. Yarım ağız sinsi gülümseyişi hala suratındaydı hiç mi bozulmamıştı. Ben olsam kudurudum şuan bile öyle o kızla Deniz ayrılmamıştı kız sadece bana pis pis bakıp sırıtıyor Deniz'le ayak üstü bir nevi sevişiyordum. Deniz'in kucağından indirmesini bilirdim ama sabır sabır sabır derken Harun :

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now