11. Duble yakışıklı

142K 4K 217
                                    

1 ay sonra

Herşey sıradansı Denizle aynı sürtüşmemiz devam ediyordu tabi ki.. Rexsin sahibi var mı diye araştırmıştık hatta ilan yapıştırmıştık oraya buraya ama sahibi çıkmadı anlayacağınız rex benim nihahahhaa. 

Emre mi ? Tartıştığımızdan beri hiç arayıp sormadı nedenini bilmiyorum. Onu tabi ki bu zamana kadar aramadım. Suçlu olan o neden arayım ki ama içten içe kuduruyordum çok merak ediyordum. Özledimm de hiç bu kadar ayrı kalmadık ki biz onla. Okulların açılmasınada az kaldı bunu Deniz'le de konuşmalıyım tabi. 

Bu gün evimize taşınıyoruz evet Deniz hayvanıyla aynı evde kalacağız. Bu beni rahatsız etmiyor  tamam tamam fena tedirginim. Neyse yaa zaten bu evdede nerdeyse yanlız yaşıyo gibiydik Emel hanımın sesi soluğu çıkmıyor Kenan bey durmadan iş seyehatinde varlıkları yoklukları bir yani. 

Zaten taşınıyoruz dediysem bir kişisel eşyaları alacağız. Ev hazır birtek biz eksiğiz. Emre'yi arasam mı sizce ? Belki kızacaksınız bana ama o benim kıymetlim ilk defa bi hata yaptı olay tazeyken fazla mı üstüne gittim.  Sonuçda o da sarhoştu değil mi ? Hem nerden bilebilirdi ki böyle olacağını?

Yatakdan kalktım elimi yüzümü yıkadım geçtim dolabın önüne beyaz bir elbise çarptı gözüme bunu Emel hanımla alışverişe gittiğimizde o almıştı pek tarzım değil ama hanım hanımcık ( multimedyada Melis ve elbisesi bulunmakta :*)  altında bilekden bağlamalı tahta kalın topuk bir ayakkabı aldım. Saçlarım her zamanki gibi doğal kendi halindeydi.

İnce bir eyeliner çektim (resimde görüldüğü üzre) artık hazırım. Deniz'e söylemeye gerek var mı ki? Amaaan ona ne değil mi ? MErak etmez o sonuçda biz bu gün taşınıyozda aklım başıma yeni gelmişti. Dolabın üstündeki boğullara kıyafetleri tıktım. Bir çantayada kişisel eşyalarımı doldurdum. Hazırımda artık taşınmaya Emreye gidebilirdim. Aşağıya indiğimde Emel ve Deniz kahvaltı masasında oturuyorlardı. Denizin surat 5 karış.

" ooo Melis hanım teşrif edebildiniz sonunda !"

" Günaydın caanııım" diyip Denize sırıttım şaşırmış gibiydi. 

" Günaydın annecim." diyip yanağından öptüğümde Emel hanım keyifle gülümsedi yanına oturdum. Güzelce kahvaltımızı yapmıştık. Emre konusunu Emel hanıma açacakdım. Haberi olsun merak etmesin nebiliyim söyleme ihtiyacı duydum.

" Annecim "

" Efendim kızım"

Ben 1 aydır Emreyi görmüyorum yakın arkadaşız biliyorsunuz burda da tatsız durumlar yaşandı ama ben tedirgin oldum merak ediyorum ne durumda onunla görüşeceğim bu gün izniniz olursa."

Deniz atlar." Gayet iyi Emre çokda keyifli yanii"

" Sen bi susarmısın?"

" Bu gün kendi evimize taşınıyoruz bilmem farkındamısın?"

" Eşyalarımı çokdan hazırladım biliyorum yapacak birşeyim kalmadı. Ne diyorsunuz annecim ?"

Deniz kendi kendine " bu kadar işin arasında bi Emremiz kaldıydı.

" Kızım ben bilemedim şimdi. Deniz doğru söylüyor evinize geçeceksiniz bu gün. Bu kadar işin arasıda.."

" Tüm işlerimi hallettim ben tamamım."

" İyi sen nasıl istersen kızım arkadaşını madem merak ettin .."  zaferle sırıttım veee Deniz'e

 dil çıkadım. Yapmazsam olmazdı. Gözlerimi kısmış yine ciddileşmiş soğumuştu. Bu bakışları beni tedirgin ediyor. Aslında nasıl desem ona bu ağır tavırlar sakinlik de yakışıyordu.

Psikopat kocamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora