7. Deniz'in taklit yeteneği :D

141K 4.4K 275
                                    

Okuyup geçmeyin lütfen voye ve yorumlarınızı bekliyorum. Vote ve yorumlarını eksit etmeyip yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 

Bayram nedeniyle yb geç geldi biraz k.bakmayın. Geçiktirdim diye 1.25 de uykuu uykulu yazıyorum kısa oldu bu bölüm diğer bölümü inşalah uzun yazacağım.   

 "ben senin karınım. Ne düşündün haaaa neee Emreyle yattığımı mı hemde evlendiğim gün içinde Gerizekalı Emre benim arkadaşım anladın mı Ben hala bakireyim anladın mı Deniiiz ?"

Deniz ifadesiz donmuş öylece bana bakıyordu. Hızımı alamadım yumruklarımı sıkıp dirseklerimi karnıma çekip avazım çıktığı kadar çığlığı patlattım. Tabi sesim kısıktı ve komik bi hal almıştı bu hal.

Deniz birduraksadı şaşkınca bakarken dudağı yukarı kıvrıldı. Bi sn o evet o gülmüştü.

" Komik mi ? Ne gülüyorsun..?" 

" Ne bakıyorsun be!!"

"Bak hala gülüyor.."  

Biirden yüzüdeki gülüş soldu ciddileşmişti katılaşmıştı. Dikleşti birden..

" MElis o adam sana birşey yaptı mı ?"

Bu adam beni çıldırtacak yok mal mal mal.. Tekrar ellerimi yumruk yapıp  karnıma çekip "sana hala bakireyim dedim geerizekalııııııı.. " diye avazım çıktığı kadar bağırdım.

Denizin dik duruşu sönmüştü adeta. Ama yüzünde hala ciddi bir hal vardı. Kollarını karnına çekti ellerini yumruk yaptı ccırtlak sesle

"Sana hala bakireyim dedim gerizekalııııı" diye  bağırdı ne şimdide taklidi mi mi yapıyordu. Gözlerimden ateş fışlırttıracakdım lazer çıkaracakdım Denize beni öyle sinir ediyor ki. Gülüşü soldu durgunca tedirgince bana bakuyordu.

"Nee var bana neden öyle bakıyorsun Meliss... NEEEEE?"

" BEnim taklidim haaaa" Bir tarafdan topukluları çıkarıyordum.

 koşarak ona yaklaştım.

" Gel buraya Deniz .. Birde kızdan mı kaçıyorsun ..."

Deniz ölümüne koşıp kahkahalarla gülüyordu ilk kez onu bu  şekilde görüyordum.. Çocuk gibiydi.

"seni bir elime geçiriyim varyaa."

" Korkakmısın oğlum erkek adam kızdan korkup kaçarmı? "  Birden durdu hızımı alamayıp Deniz'e arkadan bende girdim. Koşmaya baya kaptırmışım kendimi. 

Hooops Deniz benim gibi bir tırın çarpmasıyla dengede kalmaya çalışırken sırt üstü yere bende onun üstüne düşmüştüm.  Gözüm kapalıydı gözümü açmamla Denizle göz göze geldim . İlk defa bu kadar yakındık. Yüzünü dikkatle inceleme şansı bulmuştum. Sexsi dudaklar binik topak burun kömür karası göz ve kaş kaşının üstündeki yara izi .. Gözlerimiztekrar buluştuğundaa Deniz tek bir yere takılı kalmıştı. Dudaklarıma..

"Deeniz.."

"Efendim Melis.." gözü hala tek bir noktaya kilitlenmiş duruyordu.

" KAşını üstündeki iz N.."

"Üstümden kalsan iyi olacak sana durup o izide anlatmayacağım sanane!" Niye kızmıştı ki şimdi..

Kendimi üstünden yana attım. Oda toparlanıp kalkmıştı. Elini uzatmıştı kalkmam için.

" istemez!" kalkıp totoşumu çırparak temizledim. Susup arabaya geçtik sanırım artık eve gidiyorduk.

 Yol boyunca tek kelime etmemişti. Kırmızı ışıklarda sanki inadına ard ardına yanıyordu. En iyisi kestirmek biraz kollarımı bağladım arkama iyice yaslandım kafamı yana yatırdım. Gözlerimi kapattım.

" Melis şeey baksana ..

Gözlerimi sinirle açtım.

"Ne?"

" Ya bence gayet  iyi bir sorun yok ama trafikteyiz malum  yandan bir araba filan geçer görür olmaz dikkat dağınıklığına gerek yok."

"Ne saçmalıyorsun be sen?" Vaaav sesim baya sert tavırlı çıkmıştı.

" Diyorum ki gömleğinin önü yani şey .."

gözüm üstüme kaymıştı. OLamaz olamaz olamaaaaaaaaaaaaaaz gözleğin önünü nasıl düpmelemeyi unuturum siyah sütyenimle ortada mı dolandım böyle çok utandım çok utanç verici kendinizi öyle bi durumda düşünsenize Deniz gibi bir öküüzn yanında nasıl böyle bir hata yaparım yaa.

Şuan ışık hızıyla düğmeleri kapattım. Deniz yolu bırakmış hissiz mimiksiz beni izliyordu ama gözleri sanki düğmelediğim düğmeleri tekrar açıyordu. Alttan düğmelemeye başlamıştım göğsüm hala ortadaydı. Denizin gözü nerde bilirsiniz. Hızlıca hallettim tüm düğmeleri. 

" Ne bakıyorsun be yola bak."

"  ben hayatımda kaç kadını soydum kaç göğüs gördüm senin ergen boyutundaki şeylerine mi bakacam."

Ağzım açık kalmıştı yerin dibine grmiştim. Yol boyunca yüzüm bembeleştikızardı bordoya döndü mora doğru gidiyor.

 ------------

Denizin ağzından

Melisin nemli ıslak saçları üstüme düştüğündeki hali dudakları  göğsü hala aklımdaydı . Çok zor bi yolculuk  olmuştu benim için. Duuş alıp yatmıştım yatalı saatler geçmiş yavaş yavaş oda aydınlanmaya bile başlamıştı. Kapı çalındı. Derya olabilirdi. Aslında hiç fena olmazdı gelmesi :D .

" Şey Deniz uyudun mu ?" Melis'ti bu.

" Ne var baş belasıı?"

" Gelebilirmiyim?" Deer demez odaya daldı.

" Gel dediğimi hatırlamıyorum Melis Defol."

" Ben sadece korkmuştum koltukda da uyuya bilirim ?"

" Odana git!"

" Deniz lütfen kabus gördüm. Rüyamda ben karanlık.."

"Bana ne rüyandan Melis defol." Bir hışımla ona döndüm. Aptal küçük çoçuk gibi elinde yastığıyla gelmişti Üstüne Pembe şorto ve pembe atleti vardı. Saçı topuz ama bozulmuş topuzu sarkmıştı. Boynunu büküp odadan çıktı.

İyi de oldu o burdayken kendimi ne kadar tutabilirdim ki yanlış anlamayın başka abirşeye yormayın sevmiyorum sıçanı. O bi kız bende erkeğim abi karmaşık işler bunlar anlarsınız ya işte.

Melis'in ağzından

Gerçekden kabus görmüştüm. Ve çok korkmuştum nolurdu ki koltukda yatsam horlamam etmem.

yorganı iyice üstüme çektim sadece yüzüm dışardaydı saçımı bile yorganın içiine kalmıştım korkudan kan ter içnde kalmıştım. Güneş doğmak üzereydi oda aydınlanmaya bilee başlamıştı. Güneş doğunca rahat rahat uyurum diye düşündüm.

Kapı gıçırtısıyla gözlerim büyüdü. iyice sinmişyim terlemiştim saçların boynuma yapıştığını hissediyordum. 

 Deniz evet evet bizim öküz gelmişti.

Yorganın altından çıkıp üstüne atladım sevinçden . Denizin gülümsemesi <3 " (multimedyadeki gibi :*)

 

" Tek kelime edersin giderim" dedi. Geri çekildim ağzımı fermuar yaptım.

Şuan içimde havai fişekler patlıyordu Deniz geldi diye değil.!! :D Rahat uyuyacam diye :D 

YAtağa geçti arkasını döndü. Bende ona dönmüş sırıtıyordum. Gözümü kapatıp uykuya kendimi bırakmıştım ki köpek seslerini duymamla Denize yapışmam bir oldu. Ona şuan delice sarılıyordum. Korkunun yaptıramayacağı şey yok.

yusuf yusuf durumundayım şuan .

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now