6. Eğer bakireyseniz...

137K 4.4K 321
                                    

O  gürültüde sesimi duyurmak o kadar zordu ki. Kızım Melis her zamanki gibi tek başınasın ya tek başına başarırsın yada hayatının sonuna kadar pişmanlık yüz kızarıklığıyla yaşarsın. 

Adam tül gömleğimi ve atletimi tamamen yırtmış ve sadece sütyenle kala kalmıştım. Hala direniyordum boğuşuyorduk resmen son gücümle elinden kurtulmaya çalışıyordum. Tek elle beni tutuyor bir eliyle pantolonunla ilgileniyordu. Fırsat bu fırsat ayakkabının topuğunu kullanarak karnına tekmeyi savurdum. Elinden kurtuldum. Yere serilmişti hırsımı almak için birde yüzüne sağlam bi tekme savurdum. Kapıyı açıp çıktım koridor sigara dumanıyla kaplanmıştı. Sadece sütyenle görenler laf atmaya sarkmaya devam ediyorlardı. Ellerimle vücudumu kapatmaya çalıştım. Dizlerimde derman kalmamıştı artık sinirden korkudan titriyordum. Bar maceram böyle felakete dönüşmüştü. 

Eğer bakireyseniz kaybedeceğiniz şeyler varsa ve sizi koruyacak kimseniz yoksa hep bir yerde tıkılı kalıp hayatınızı yaşadıysanız kendi dünyanızdan dışarı ağzı açık böcek bekleyen etcil bitkiler gibi sizi bekleyen tuzaklardan ibaret.

Kendimi zor güç dışarı attım. Kapıda Deniz ve o kadın vardı arabaya binmişlerdi hareket etmek üzerelerdi. Onları mutlu görünce sanki biraz önceki Deniz diye feryatlarım boğazıma durmuştu içime öküz oturmuştu. Arabanın kenarında hareketsiz kalmıştım ne onları durdurmuştum nede beni farketmeleri için birşey yaptım. Sadece onları izliyordum kızın Denizi öpüşü denizin samimiyetsiz gülüşü sadece donup kaldım. 

Yanındaki kız beni görünce yüzündeki ifade soldu Deniz anlamış olacakki oda kafasını bana çevirdi. Deniz beni böyle görünce gözleri pörtledi bir hışımla dışarı çıktı.

 “ Melis bu halin ne ? Noldu?”

“ Şeey.. Deniz ben …. Özür dilerim…“ titreyerek zorla konuştum. Deniz gömleğini çıkardı ve üstüme attı.

O kadına döndü . Esmer şılığaaa hani

“canım yarın ben seni arayım mı ? .”

“ Tabi” dedi.

Arabadan indi ve Taksi çevirip gitti.

" Baya eğlenmişsiniz galiba.." dedi. Beni süzerek..

Bu nedemekti şimdi ne sandı ki ne düşünüyor.

Deniz sadece yola bakıyordu.

“ Deniz özür dilerim ben rahatsız ettim.”

“ Dileme.” Nasıl bu kadar soğuk oluyor bu hayret hala kafam 1 milyon zaten.

“ Bee. ben tu tuvalete gitmek is iste istemiştim sadec.."

“ Beni ilgilendirmez.” Hııııı? Yuuuuuh neeee* Pardooooon… 

“NAsıııl ?” Denizden sen yok.. Bu beni çıldırtıyor ne demek beni ilgilendirmez. Nasıl bir insan bu.

“ durdur arabayı !!” tepki hala yok lan taş olsa çatlar nesin sen insan merak eder nasıl oldu sana bir şey oldu mu der adi herif karınım ben senin karın olmasam bile insanlık namına nasılsın de ne oldu de Hayvaaaaan piç kurusu!!!!!!!!

“ Durdursana laaaan!”

Ani bir frenle kafamın çarpması bir oldu.

“ Ne var Melis ne?” Ağlamaya başladım ama beni böyle göremez. Ben başkasının karşısında ağlayamam ki. Çık Melis kızım kurtul şu cehennemden kendim attım dışarı. Arkamdan onunda çıktığını kapı sesinden anladım. Yürümeye başladım.

Sahil kenarında durmuştu. Arkamdan oda geliyordu. KAfam içkiden dolayı karman çormandı zaten kimsem yoktu şu hayatta annem babam beni koruyan seven kimse Emre'yide asla affetmiyeceğim ona güvenmiştim. O yüzden içmiştim o kadar. Tüm bu düşüncelerden aşşağılık kirlenmiş histen Denizden Emreden herkesden kkurtulmak istiyordum. 

KEndimi denizin soğuk suyuna bıraktığımda bir huzur kapladı etrafımı, tüm dünyanın tasası suya karışıp akıyordu sanki üstümden uykuya dalmak üzerineymişim gibi bir garip his kaplamıştı hertarafımı o soğukluk bir anda kesilmişti.

Denizin ağzından


suni teneffüs kalp masajı herşeyi yapmıştım. Melis'in kollarımda cansız bedeni vardı buna inanamıyordum kabullenemezdim. 

'Meliss hadi güzelim aç gözlerini"  Gözüme öyle masum gözüküyordu ki bembeyaz yüzü morarmış dudakları beni dehşete salıyordu.

" Hadi kızım.."

" Melis'im hadiiii aç gözlerini."

Tekrar suni teneffüs yaptım nabzını kontrool ettim Nabız yok yok Allahım yooook. Gözümden yaşalar akıyordu.

" Melis özür dilerim.. Özüüür dilerrrrim."

Göğsüme yasladım cansız bedenini sadece ağlıyordum. İçimi dökercesine.

" Melis özür dilerim güzelim affet bu öküzü Meeeeliiiiiiis"

" öhöhöhöhöhöö" acı öksürüğü duyduğumda MElise bakmıştım. Küçük çocuk gibi kuçağımda yatan güzelime...

" Meliiiiiiiiiiis" ıslak saçlarından öptüm..

" Sana şükür yarabbim.. Güzelim .. güzelim iyimisin ?" Derin bir nefes aldım. Ama hala ağlıyordum.

" Aptaaal ne yaptığını sanıyordun sen. senden kurtulamayacakmıyım ben" kısık sesi o kadar güzel geliyordu ki kuçağımdan kalktı gözyaşarım hala yanaklarımdan süzülüyordu. Ama yüzümde yarip bir gülümseme olmuştu buna anlam verememiştim.

" Aptal herif gerizekalı hepinizden nefret ediyorum... nefret ediyorum.. nefret ediyorum.."

" Farkındamısın bilmiyorum ama hayatını kurtardım teşekkür etmen gerekmezmi?"

Melisin ağzından

Teşekkür mü teşekkür mü teşekkür haaa ?" Haklıydım Ölmeyi bile becerememiştim. Kendime kızıyordum Emreyede onada güvendiğim için".

" hepsi sizin yüzünüden duydun mu beni hepsi sizin yüzünüzden  Piç Emre içirdi beni kendine güvendirip sarhoş etti bıraktı.. TEcavüze uğradım lan ben tecavüz sana seslendim Emreye seslendim hiç birini duymadı. Sen benle evlisin kadınla oynaşıyon  gözümün önünde o barda beni becerseler götünüz duymazdı o kadar mı güzeldi kadında içine düştün hayvan herif beni o halde gördün ne oldu bile demedin be acıyorum gerçekden acıyordum kendime orda hayvanın birisi üstüme çullandığında senden medet umduğum için.."

içimdeki öfke bitmiyordu kendimi susturamıyordum. Tekrar döndüm yüzüne ve devam ettim. 

"NE kadar zavallı bir durum ama demi ." son gücümle göğsünden ittirdim kendime engel olamıyordum .

"ben senin karınım. Ne düşündün haaaa neee Emreyle yattığımı mı hemde evlendiğim gün içinde Gerizekalı Emre benim arkadaşım anladın mı Ben hala bakireyim anladın mı Deniiiz ?"

....

...

......

CANLARIM ÇOK ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUM SİZ MERAK ETTİNİZ DİYE YAZDIM. YENİ BÖLÜMÜ 2-3 GÜN İÇİNDE YAYINLAYACAĞIM VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜFTEN OKUYUP GEÇMEYİN. HATALARIM VARSA UYARIN LÜTFEN.. YORUMLARINIZ VE VOTELER ÇOK AZ YAZMA ŞEVKİM KIRILIYOR BÖYLE OLUNCA LÜTFEN DESTEK OLUN.

SİZLERİ SEVİYORUM :*

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now