5. Bar

159K 4.3K 421
                                    

ARKADŞLAR YENİ BÖLÜM BİRAZ GEÇİKTİ ÖZÜR DİLERİM NETTE SORUN VARDI ANCA HALOLDU BUNDAN SONRA 2-3 GÜN İÇİNDE YENİ BÖLÜMLER YAYINLANACAK. OKUYAN ARKADAŞLARIM YORUMLARINI ESİRGEMESİN MALUM YENİYİM DAHA VE BU BENİM İLK HİKAYEM YANLIŞLARIM HATALARIM VARSA LÜTFEN UYARIN.

MEDYA=  DENİZ

SEVİYORUM SİZLERİ :) :*

 Çookdan bizimkilerin yanında yerimizi aldık. Onlara herşeyi anlatmam lazımdı.

Bizimkilere her şeyi anlatmam gerekti artık. Aaah baba ah ne duruma soktun beni. Sıkıldım böyle durumların adamı değilim ki ben ağabeycim.

“Beni dinleyin.” Hepsi bir anda kafasını çevirdi.

“ Evlendiğimi kimseye söylemeyin.”

Emre gülümsedi. Sanki düşmanız da laf sokmuş beni alt etmiş gibi. Gözlerimi kısıp onu inceledim Melis’i seviyor mu bu kadar uğraş niye anlamadığım bilmediğim bir şeyler mi var? O sıçan yüzünden mi bu kadar kin. Erdem lafa girdi.

“ Vaaaaay Kardeşim evlendin ama çapkınlığı bırakamıyorsun.Haaa..” Göz kırptı ve ağzını fermuar varmış gibi kapattı.

“ tabii oda vardaaa… Ya bakın ! Aslında ….” Hepsi başka şeylere dalmışlardı bile Mert’i çağırdılar barla ilgili bir şey çıktı gitti. Harun barmenin yanına içmeye gitti. Erdem bir kızı kesiyordu. Emre telefona gömülmüş gülüyordu. Niye gülüyor bu gerizekalı. Yaklaştım ekrana baktığımda biriyle mesajlaştığını gördüm. Tam net  göremediğim için okuyamıyordum. Biraz daha yaklaştım aaaah düştüğüm duruma bak. Melis mi o?  Aaaah tabiî ki Melis. Ne kadar bağlılarmış birbirlerine. Burun kıvırdım veee..

Bende etrafa göz gezdirmeye başladım. Tek gecelik yılışıklardan yeterince sıkıldım artık ilgimi çekmiyorlardı. Aklıma Melis geldi ama başıma bela edemem onu da yapışır kalır sonra boşanmaz Emre tepe tepe kullansın derken omzumda bir el hızlıca vurdu. Tek hamleyle omzuma vuranı kolumun arasına aldım.

"Handeeee.."

" Deniiiiiz :D sakin ol sert çocuk ve beni nazikce bırak.. " Hande ilk aşkım önceden aynı mahallede oturuyorduk evlerimiz yan yanaydı ilk okulu liseyi birlikte okuduk. Daha sonra babasının işi gereği yurt dışına gittiler. Bağlarımız kopmuştu tam bir afet olmuş kalçası,  beli, göğüsleri beni benden aldı. Erkeğiz abi sonuçda kızmayın Melisi sevdiğinizi biliyoz :D :D .

" Hande ne zaman döndün sen? " 32 diş sırıttım.

" 1 hafta olmadı ya daha." laflamaya başladık. 

Özlemişim bu kızı…

Melis’in ağzından 

Birden uyandım sanki bir yerden düştüm gibi oldu. Daha sonra uyku tutmadı zaten Emre’yle lafladık . Ne uykum vardı nede oturacak havam evde çok bunalmıştım. Emre de çok ısrar etti ve  Mert’in barının adresi msj attı. Deniz sürtüyorsa sabahlara kadar bana da birşey demezler heralde dedim ve bir deli cesareti ile dolabın önüne dikildim. Barda ne giyilir ki hiç gitmedim bilmemde içkili ortam olduğunu biliyorum sadece taamaaaaam kabul çok cahilim tam ev kızıydım ben akşam ezanı okumadan evde olanlardanım annem hep hava kararmadan evde olmamı isterdi küçüktüm o zamanlar doğal olarak söz dinlerdim. Ailemi kaybettikden sonra aynı alışkanlığımı sürdürmüştüm.

Dolapdan siyah dapdar bir kot ve siyah salaş tül sıfır kol gömlek gibi birşey giydim altına siyah bot  gibi  topuklu ayakkabı giydim. Tek rekli olan şey saçlarımdı. Saçlarımı taramadım bile doğal dalgalı kabarık bıraktım siyah göz kalemi ve mat bordo ruj tamamdır. Ne çok mu abarttım normalde makyajı abartmam çünkü yok denilecek kadar az yapardım ama bilmediğim hiç gitmediğim bir yere gidiyorum birazcıkdan birşey olmaz. 

Psikopat kocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin