27. Kıskançlığın had safası

114K 3.8K 537
                                    

Dudaklarımız ayrıldığında ikimizde nefes nefeseydik ona şeytanca bakıp gülümsedim. 

"Aferim  Hande'ye haddini bildirdin . " dedi .

O sıra yanımıza can geldi ona baktı gülüşü yüzünden soldu "Şimdi izninle ."  diyim yanımda sıyrılıp koltuklara yayılmış arkadaşlarının ve Hande'nin yanına gidip ortalarına oturdu.. 

Kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Arkadaşları kahkahalarla birlikte konuşuyordu oda pişkince gülümseyip bana bakıyordu rahatca arkasına yaslandı.  Can'a baktım yağmurda ıslanmış köpek yavrusu gibi 

" Gene beceremedim."  iki damla yaş aktı. 

Yanaklarımdan süzülen yaşları sildi. Bar tezgahından uzanıp bir içki aldı .

" Al." 

" İstemiyorum." 

" İç Melis." 

Elime alıp bi dikişle içtim. Gülerek bizi izleyen Deniz'in tayfasına Denize baktım . 

İki çift el başımı çevirdi ve dudaklarıma yapıştı. Şaşkınlıkla gözlerim fal taşı gibi açıldı. Bir süre gözleri kapalı dudaklarımı emen Can'a baktım. Yavaşça ayrıldı benden ağzım açık Can'a bakakalmıştım. 

" Artığım sana zevk verdi mi ?"  diye bağıran Deniz'e  baktım yerinden fırlamış arkadaşları yapışmış zor tutuyorlardı. İşaret parmağını hırsla salladı.

" Oğlum sen bittin."

" Bırakın lan!" Diye debelenen yerinde çıldıran Deniz'e baktım.

Can kolumdan tuttu " Gidelim." 

Kolumdan tutmasıyla daha çok alevlenen Deniz " Sikerim dokunma lan o kızaa! " diye kükreyince

Müzik sustu insanlar durup teker teker bize döndü.  

" Bırakın Lan beni. " Yerinde tepinen Deniz'e aldırmadan Can kolumdan tutup arkasından sürükleyerek çekti beni.  İkiye şaşkınlıkla ayrılan insanların arasından geçtik. Şokun etkisiyle tepkisiz kalmıştım sadece sürüklendim. 

Kapıdan çıkarken sıkıca bir el yapıştı elime. Durduk. 

" MERT!!! "  diye kükreynce Koşarak gelen Mert beni  köşeye çekti belimden .

Ben aradan çıkar çıkmaz tekmeyi Can'ın karnına savurdu. Yere savrulan Can'ın yüzüne tekmeyle girişen Deniz'e baktım vahşi bir hayvadan farksızdı Can'ın yüzü dağılmıştı. 

" Yeteeeeeeeer! Öldüreceksin Deniiz!"  diye avazım çıktığı kadar bağırdım. Bar sesimden inlemişti müzik kesilmiş insanlar yavaş yavaş bardan çıkıyordu. 

Deniz'in gözleri kararmıştı  yerde baygın yatan Can'a girişiyordu. 

" Deniz noluuur!" diye haykırdım bir tarafdanda ağlıyordum. 

" Bıçak verin!" 

" Napacaksın bıçakla .. Ne olur vermeyin ! Getirmeyin." 

Bıçağı getiren Handeydi. Deniz'in eline verdiğinde eli kana bulanmış elindeki bıçakla bana baktı şeytani gülümseyişini takındı. Erdem Harun Mert hepsi izliyordu. 

Mertin kolları arasında kayarak kurtuldum . 

" Deniz dur!" eline yapıştım. Koluyla beni yere savurdu. Yerimden   kalktım tekrar yapışacakken yere ayaklarımın dibine  bir et parçası savurdu. 

Çığlık attım zıpladım yerimde sıkıca ağzımı kapattım. Ağlıyordum haykırarak bağra çağra elimi daha çok bastırdım ama sesimi kesmiyordu. Ayağa kalktı yanıma geldi yaklaştı kafasını yana eğdi tüyler ürpertici soğukluk ve rahatlıkla 

Psikopat kocamWhere stories live. Discover now