025

100 17 0
                                    

{ Liz Parker }

Ik laat me op het bed vallen en sluit even mijn ogen. Vandaag was een leuke maar ook een klote dag. De zin van Liam spookt nog steeds door mijn hoofd heen, waarom zei hij dat? Wat heb ik verkeerd gedaan dat hij zo doet? Hij zelf heeft ook dingen gedaan waardoor ik zo doe, maar sinds ik Louis naar me toe trek doet hij zo. Is hij jaloers? Kan hij het niet aan dat ik zijn beste vriend leuk vindt? Al deze vragen spoken door mijn hoofd. Ik zou graag een antwoord op die vragen willen hebben, maar of ik ze krijg, ik heb geen idee.

'Aarde aan Liz,' ik kom uit mijn gedachten en zie Rosa voor me hangen. 'Zat jij met je gedachten bij Louis?'

'Nee, mijn gedachten zaten bij mama en Liam,' zucht ik. 'Hoezo bij Liam?'

'De zin die hij uitsprak vanmiddag zit me dwars, ik wil graag weten waarom hij het zei,' mompel ik. 'Je komt daar toch niet achter Liz, Liam is nou eenmaal zo. Hij zwijgt het liefst.' 'Dat zou ik ook we willen.'

'Wat?' Lacht Rosa. 'Zwijgen.' Rosa begint nog harder te lachen, ik pak het kussen achter me vandaag en gooi dat naar Rosa toe. 'Jij bent echt knetter gek,'

'Knetter gek op Louis ja,' lach ik. 'He dat hoorde ik!' Louis komt de kamer ingelopen met Harry en ik kijk met grote ogen naar de twee jongens die als een idioot naar elkaar aan het grijzen zijn. Het was dus niet te bedoeling dat hij het zou horen, maar helaas.

'We wilde jullie meenemen naar de Eiffeltoren, gaan jullie mee?' Vraagt Harry. Rosa staat op en pakt haar tasje van de stoel en loopt naar Harry toe, Louis kijkt me smekend aan. 'Nee, ik blijf hier. Gaan jullie maar.' Zeg ik.

'Als ik mee ga heb ik een emmer nodig,' lacht Louis. 'Dan blijf je hier.' Zeg ik simpel. 'Goed idee,' grijnst hij. Voordat Rosa en Harry de kamer verlaten gooit Harry een condoom naar ons. 'Loser,' mompel ik.

'Eigenlijk zouden we die condoom met shampoo moeten vullen en kijken hoe ze reageren als ze terugkomen.' Grijns ik. Louis begint te lachen en knikt. Hij loopt naar de badkamer en komt niet veel later terug met het condoom, met daarin shampoo. Hij doet er een knoopje in en gooit het op de grond.

'We zijn slechte personen.'

'Ik ben heel goed.' Vertelt Louis. Ik rol met mijn ogen en kijk hem aan. Hij drukt zijn lippen kort op die van mij en ik zie zijn wangen iets kleuren.

'Ik wil trouwens echt niet raar doen, maar dat condoom was groot.' Zeg ik serieus. Louis begint te lachen en ik ook door zijn lach.

'Daarom houden Harry en Rosa het zo lang vol.' Ik grinnik terwijl ik mijn lach probeer in te houden. 'Zullen we ergens wat gaan eten?'

'Ik ben moe, Louis.'

'Ik haal wel wat eten voor je.' Ik glimlach voldaan. Na een lange tijd komt Louis terug met eten en ik glimlach.

——-

'Hoe lang zijn ze wel niet weg?'

'Geen idee.' Antwoordt Louis. Hij doet zijn shirt uit en ik doe zijn shirt aan. Hij grinnikt. We hebben net doorgenomen hoe we dit gaan doen. Louis gaat met zijn handen door zijn haar en vervolgens door het mijne. Ik grinnik sullig en precies dan gaat de deur open. Louis drukt zijn lippen op die van mij en Harry en Rosa lopen de kamer binnen.

'Louis, what the fuck?' Louis haalt zijn lippen van de mijne af en glimlach kort.

'Je hebt het echt gedaan.' Grijnst Harry. Rosa kijk naar de grond en haar ogen worden groter.

'Liz! Leg uit!' Zegt ze meteen, wijzend naar het condoom.

'Iedereen heeft behoeftes.' Antwoord ik onverschillig. Harry kijkt ons aan, hij heeft al vermoedens dat het niet echt is.

'Elizabeth!' Gilt ze. Ik begin te lachen. Ze trekt me van het bed af en we staan samen op de gang. 'Heb je het echt met Louis gedaan?' Ik probeer mezelf te laten blozen, wat tevens niet lukt. Ik knik en ze grijnst. 'Vertel me alles.'

'Ik ga jou niets vertellen over mijn seksleven.' Grinnik ik. Ik loop de kamer weer binnen en zie Harry met het condoom in z'n hand. Ik schiet in de lach als ik Rosa's gezicht zie.

'Harry, leg het weg.' Ze kijkt er vies naar. 'Het heeft om Louis en in Liz gezeten en jij raakt het aan.' Louis en Harry beginnen nu net zo hard te lachen. 'Wat is er nou zo grappig?'

'Er zit shampoo in.' Lacht Louis. Rosa laat zichzelf op de grond vallen en kijkt ons hopeloos aan.

'Wat moet ik met jullie?' Zucht ze.

'Dat weet je zelf ook.' Grijnst Harry. Ik grinnikt en Rosa begint rood te worden.

'Hoe was jullie date eigenlijk?'

————————————
😝

22mei2018

Unexpected  Where stories live. Discover now