027

84 17 2
                                    

{ Liz Parker }

'Dames wakker worden!' Mevrouw Adams bonkt tegen onze deur aan. Ik word wakker met een Pijnscheut in mijn hoofd. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer om een glaasje water voor mezelf te pakken. Als ik in de badkamer sta voel ik mijn benen trillen, ik ga zo snel als ik kan op het badrand zitten en leun met mijn hoofd op mijn handen.

Rosa komt de badkamer ingelopen en kijkt me geschrokken aan. 'Gaat het met je?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik heb hoofdpijn, mijn benen trillen, ik ben misselijk, dus ik heb waarschijnlijk een griepje te pakken.' Zucht ik.

'Jij gaat je bed in, ik zeg het tegen Adams en Woods ik ga eten voor je halen en laat het brengen door die prins van je.'

'Nee! Ik ga gewoon in mijn pyjama naar de eetzaal en dan zie ik het wel,' mok ik. Ik zie aan Rosa haar gezicht dat ze het er niet mee eens is. Rosa helpt me omhoog en we lopen samen naar de eetzaal toe.

—-
We zitten in de eetzaal, Rosa had een kom yoghurt voor me gepakt met stukjes fruit en het enige wat ik aan het doen ben is met de lepel er door heen aan het roeren. Ik ben gewoon zo misselijk dat als ik al naar het eten moet kijken het al omhoog komt.

Ik schuif mijn kommetje naar achteren en Rosa kijkt me streng aan. 'Als ik ga eten ga ik kotsen, dus het een of het ander Winters.'

'Louis ruimt het op, dat ga ik dus niet doen!' Lacht Rosa. 'Wat moet ik doen?' Louis komt de zaal binnen gelopen en komt naast me zitten. 'Liz haar kots opruimen, dat kind is doodziek en ze zit hier. Het was niet mij idee.' Rosa slaat haar armen in de lucht en Louis kijkt me bezorgd aan. 'Jij gaat naar bed kleine, jij gaat echt niet mee naar de stad zometeen.'

'Er is niks aan de hand,' zucht ik. 'Dus ik ga gewoon mee.' Rosa en Louis wisselen een blik uit, ik vertrouw die twee niet dus ik moet maken dat ik weg kom. Ik sta op en al heel snel volgt Louis mijn voorbeeld, hij slaat een arm om me heen en we lopen naar de lift toe. De deuren van de lift gaan open, Harry en Niall komen de lift uitgelopen en kijken me verbaasd aan. Ik negeer hun blikken en loop met Louis de lift in.

Louis en ik lopen de kamer binnen en ik ga op bed zitten. Louis komt op het bedrand zitten en kijkt me met een strakke blik aan.

'Kijk niet zo wil je!'

'Ga alsjeblieft slapen, je word nog zieker als je niet op jezelf let.' Ik kijk Louis aan, hij heeft gelijk. Ik kan beter gaan slapen. Ik zucht en kijk Louis aan. 'Je hebt gelijk, ik ga slapen..'

Ik sluit mijn ogen en ik voel me zachtjes wegzakken. Enkele minuten later val ik in slaap.

———
{ Louis Tomlinson }

'Jongens, meekomen nu!' Ik trek Harry en Niall mee naar mijn kamer, ik ga op bed zitten en ze kijken me vragend aan. 'Waar is Rosa?' Zucht ik. 'Ik ga haar halen, moet Liz ook komen?'

'Nee Harry!' Harry knikt en loopt de kamer uit. Een paar minuten staan ze in de kamer. Rosa heeft haar pyjama nog aan en ergens ziet het er wel grappig uit.

'Oke, ik heb deze dagen niet veel met Liz kunnen doen omdat ze ziek op bed lag, maar ik wil naar Disneyland gaan vandaag, en haar daar vragen,' zeg ik. 'Hallo ik wil mee! Dan kan ik eindelijk met Goofy op de foto.' Harry, Niall en ik kijk Rosa aan. Wij alle drie schudden onze hoofden. 'Vanaf vandaag ben je voor gek verklaart!' Gilt Niall.

'Louis, en je wilt dit vandaag doen?' De deur gaat open en Liz komt de kamer binnen gelopen. 'Wat willen jullie doen vandaag?' Liz scant de kamer en kijkt ons allemaal aan. Rosa loopt naar Liz toe en haakt haar arm ik die van haar. 'Nou lieve Liz, wij gaan shoppen, dus we gaan ons klaar maken,' zegt Rosa. 'Ik ben al klaar,' zucht Liz. 'Nou en! Meekomen!' Rosa en Liz lopen de kamer uit en een last valt van mijn schouders af. Rosa is een held, als zij er niet was dan had iemand het zo wie zo verklapt.

{ Liz Parker }

'Rosa doe rustig!' Rosa trekt me de lift uit en binnen no time staan we buiten. Ik ga op de grond zitten en Rosa kijkt me niet begrijpend aan. 'M'n benen zijn moe.'

'Nou en! Opstaan, Louis, Niall en Harry kunnen hier elk moment zijn. We gaan naar dis-' Rosa slaat haar handen voor haar mond en ik kijk haar vragend aan.

'Gaan we naar Disneyland?' Vraag ik haar. 'Nee,' piept ze. 'Wel dus, wiens idee was dit?'

'Niemand zijn idee, we gaan shoppen.' Ik zie dat Rosa liegt. Iemand heeft dit bedacht en Rosa verklapt het. Haar gezicht spreekt gewoon boekdelen, je ziet echt alles aan haar. Zelf haar avontuurtjes in bed, met Harry kan je de volgende dag aflezen. Dat is Rosa en je kan er niks aan veranderen.

Niall, Louis en Harry komen het hotel uitlopen en ik loop naar Louis. 'Leuk dat je me mee neemt naar Disneyland , laat de volgende die sukkels hoer wil je.' Louis kijkt me geschokt aan. 'Hoe weet jij dit?' Ik wijs naar Rosa en haal mijn handen omhoog.

'Winters!' Brult Louis, Rosa kijkt Louis geschrokken aan en ze houd haar handen omhoog. 'Nog is wat verklappen en ik doe je wat aan!' Rosa kijkt Louis niet begrijpend aan en ik begin te lachen.

'Ik wil naar Disney oke?' We stemmen allemaal in en lopen dan naar de auto die voor ons klaar staat. Louis gaat achter het stuur zitten en ik ga naast hem op de stoel zitten terwijl Rosa, Harry en Niall plaats maken op de achterbank. Louis start de auto en rijd dan het terrein af.

Disneyland here i come 😏

————————
Wat een leuke verrassing 😂

  26mei2018

Unexpected  Where stories live. Discover now