029

98 16 2
                                    

{ Liz Parker }

Het is 4 uur s'nachts en we zitten in de ontbijtzaal, vandaag gaan we weer naar Engeland want helaas de werkweek zit er weer op. Niall komt aanlopen met Eleanor en ik kijk die twee met grote ogen aan.

'Zijn jullie?'

'Goede vrienden ja!' Lacht Niall. Ik zucht en kijk Niall boos aan. 'Je moet hier werk van maken!' Zeg ik. 'Ze vind iemand anders leuk..' mompelt Niall.

'Wie?'

'Ze zei dat ze Louis leuk vind, dus asjeblieft vlieg haar niet aan.'

'Ik zoen Louis zometeen wel volop, kijken wat ze daar van vind.' Sis ik. 'Jaloers?'

'Nee echt niet, hoe kom je erbij?' Niall haalt zijn schouders op en ik geef hem een duw. Niall doet het zelfde en ik krijg een lach op mijn gezicht. 'Wij zijn echt hopeloos,' lach ik.

'Zeg dat wel.' Louis komt aanlopen en Eleanor haar blik staat vast op Louis. Ik loop naar hem toe en druk mijn lippen op die van mij. Louis haalt zijn lippen van mij af en hij kijkt me glimlachend aan. Ik kijk naar Eleanor die gauw weg kijkt. Ik kijk grijzend naar Niall die zijn hand voor zijn hoofd slaat. Louis merkt het op en kijkt Niall vragend aan.

'Er is niks,' Niall gooit zijn handen in de lucht en nu is het mijn beurt om mijn hand voor mijn hoofd te slaan.

'Ik heb dit wel vaker gezegt, maar nu weet ik het zeker. Je bent hopeloos!'

'Dankjewel Louis, dat waardeer ik echt enorm. Maar je krijgt nu geen kusjes meer, je moet echt wat liever gaan doen.' Mompel ik.

'Ik heb je gisteren meegenomen naar Disneyland.'

'Ja en,' lach ik. Louis wilt nog wat zeggen maar ik tik hem aan. Harry en Rosa komen aangelopen en ik kan mijn mond niet houden. 'Zo, was de zwangerschap test positief?' Brul ik door de ontbijtzaal heen. Mevrouw Adams geeft me een waarschuwende blik.

'Liz! Doe normaal.' Zegt Rosa.

'Jullie hebben seks gehad in mijn bed. Ik heb jullie betrapt, het staat op mijn netvlies gebrand. Gadverdamme man.' Zucht ik.

Rosa en Harry kijken elkaar aan het beginnen te lachen. Het is echt een wonder dat die twee zich niet schamen. Ik zou gewoon de eerste paar dagen die gene ontlopen die me betrapt zou hebben.

'Louis, als wij ooit seks gaan hebben nemen we een kamer met een slot. Zo kan niemand ons betrappen.' Zeg ik serieus. Louis kijkt me aan en begint net zoals Rosa en Harry te lachen.

'Ik ben echt bloed serieus, anders geen seks!' Dreig ik. Louis ogen worden groot en hij stopt gelijk met lachen.

'Ik haat jou.'

'Ik meer van jou!' Ik tuit mijn lippen en Louis duwt me weg. 'Ga weg,'

'Best, dan zoen ik wel met Niall.' Zeg ik serieus. Niall zijn ogen worden groot en loopt zo snel als hij kan weg.

'Jammer weer.' Zucht ik.

'Iedereen naar de bus!' Meneer Woods en mevrouw Adams lopen de zaal uit en iedereen loopt ze achterna. Als we het hotel uitlopen staat de bus al klaar. Rosa, Harry en Niall rennen gauw de bus in en ik sla voor de zoveelste keer vandaag mijn handen voor mijn hoofd. Als ik eenmaal de bus in ben zie ik Rosa zwaaien. Ik loop naar achteren en ga op de zelfde plek zitten als op de heen weg.

Harry en Rosa steken hun hoofden boven de stoel uit en ik kijk ze aan.

'Het is half 5 hoe kunnen jullie zo vrolijk zijn?' Mompel ik. 'We gaan naar huis.' Zegt Harry simpel.

'Mijn thuis is niet Engeland.' Zucht ik. 'Je moeder is trots op je, ik weet het zeker!'

'Ik heb gewoon iets kunnen afstrepen, en het voelt goed. Maar ook weer niet. Mama heeft het niet mee kunnen maken, en dat vind ik zo jammer..'

'Liz, je moeder loopt achter je en ze kijkt mee over je schouder, dus nooit meer zeggen dat ze iets niet mee maak,' zegt Louis die naast me is komen zitten. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. 'Onze moeders kijken samen met ons mee.' Bevestig ik zijn zin. 'Als je dat maar onthoudt.'

———-
Ik open de deur en stap het huis binnen. Ik gooi mijn spullen in de gang en loop de woonkamer binnen waar papa en Josh zitten.

'Ik ben thuis joe!' Papa kijkt op van de krant en zijn ogen lichten op. 'Hallo lieverd, hoe was het?'

'Leuk, vies, en ja gewoon geweldig.' Lach ik. Josh kijkt me niet begrijpend aan. 'Ik heb Rosa en Harry betrapt op de seks als je je dat afvroeg.' Josh trekt een vies gezicht en ik ga naast hem zitten op de bank.

'Fijn dat je he- wat is die rode vlek in de nek daar?' Josh wijst naar de rode vlek in mijn nek en van binnen vervloek ik Louis heel erg.

'Dat is een puist broertje, ooit van gehoord?'

'Het is over duidelijk een zuigzoen.' Ik kijk papa aan en hij lacht. Josh trekt me mee naar de keuken en ik weet waar dit heen gaat. De bezorgde broer komt naar boven. Dat was met Bruce ook het geval.

'Dus jij en Louis zijn nu echt een stel?'

'Ja, sinds eergisteren. Dus maak je maar niet te druk, hij is een goeie jongen.'

'Het is zeker een goeie jongen. Hij laat gelijk weten dat jij van hem bent.'

'Josh het is een puist.'

'Maakt dat de kat wijs zusje,'

'Zie jij een kat?' Josh schudt zijn hoofd. 'Ik kan dus ook geen kant wijs maken.' Zucht ik. 'Ik heb je gemist.' Josh opent zijn armen en ik loop erin, hij slaat zijn armen stevig om mij heen en geeft me een stevige knuffel. 'Ik heb jou ook wel een beetje gemist, Josh.'

'Een beetje? Of heel erg?'

'En beetje sukkel' Josh grinnikt wat mij ook laat grinniken. En ik weet niet hoelang we elkaar geknuffeld hebben maar het voelt goed. Josh is de beste  broer die ik me kon wensen. En ik durf dat hardop van de daken uit te spreken.

————————

Ik ben vandaag voor jan lul naar school geweest, dus bij deze een deel voor jullie omdat ik me dood verveel op het busstation, lang leven vertraging, geniet ervan joe ✌🏼

29mei2018

Unexpected  Where stories live. Discover now