028

117 16 24
                                    

{ Liz Parker }

We lopen nu al een paar uur in Disneyland en ik moet je zeggen ik voel me net een kind van vijf. Ik heb de tijd van me leven hier in het park. Ik heb Mickey Mouse oortjes op. Ik en Rosa zijn op de foto geweest met Goofy echt wat wil je nog meer?

Rosa trekt me mee wanneer ze ook Minnie Mouse ziet. Grinnikend loop ik achter haar aan en gaan we ook met haar op de foto. Harry maakt zuchtend de foto en Rosa drukt na de foto een kus op zijn wang. Ik glimlach kort als ik naar ze kijk. Af en toe kunnen ze best schattig zijn. Louis komt naast me lopen en ik voel zijn hand tegen de mijne aanbotsen en ik kijk hem aan. Hij kijkt strak voor zich uit. Zijn hand pakt die van mij en ik kijk hem nog steeds aan. Wanneer ik mijn vingers verstrengel met de zijne, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Rosa kijkt me aan en haar ogen worden groter. Ik kijk om me heen en zie hetzelfde. Ik laat Louis' hand los en Rosa doet hetzelfde met Harry. Samen rennen we naar Olaf en knuffelen we de sneeuwpop. Harry maakt opnieuw een foto en Niall kijkt er grinnikend bij. Nadat de foto gemaakt is kijk ik naar Louis die mij ook aankijkt.

'Je bent echt een hopeloos geval.'

'Weet ik.' Glimlach ik. Hij kijkt even achter me en ik zie Harry, Niall en Rosa subtiel weglopen. Ik rol met mijn ogen.

'Kijk dat kasteel.' Fluistert Louis in mijn oor. Ik voel kippenvel op mijn huid en probeer het te verbergen. 'Hey Liz, ik wil iets vragen...' Begint hij. 'We kennen elkaar nu al een tijdje en ik wil niet cliché zijn-' Ik druk mijn lippen op die van hem. Zijn handen gaan door naar mijn heupen en trekt me dichter op hem.

'Jij hebt dit bedacht of niet soms?' Vraag ik hem. Hij knikt.

'Wil je mijn vriendin zijn?' Vraagt hij plotseling. Ik kijk hem met grote ogen aan. Mijn stembanden lijken te verdwijnen en ik kan niks anders dan hem met grote ogen aankijken. Ik zie dat Louis geduldig afwacht maar niks komt uit mijn mond. Ik besluit te knikken en Louis zijn ogen lichten op. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik ga mee met de zoen.

Ik haal mijn lippen van hem af en ik zie Rosa, Harry en Niall naar ons grijzen. Ik loop bij Louis vandaan en trek Rosa met me mee. We gaan op een bankje zitten en ik kijk haar aan.

'Louis en ik,' mompel ik. 'Jullie zijn een stel, ik weet het.' Grinnikt Rosa. 'Mijn stembanden waren verdwenen geloof ik, ik wist niets te zeggen. Ik heb geknikt. Weetje hoe dom dat is? Knikken om aan te geven dat je iemands vriendin wilt zijn.'

'Je bent een geval apart,' ik glimlach trots naar Rosa. 'Weet ik, en dat zal ik ook altijd blijven.'

'Ik hoop het, dan valt er nog wat te lachen,' ik knik met mijn hoofd. 'Dat klopt, ik vind het nog steeds jammer dat ik mijn leven in Australië heb moeten inruilen voor dit leven. Maar ik ben blij, blij dat ik jullie ken.' Zeg ik met een glimlach op mijn gezicht.

'Wij gaan in de zomervakantie maar Australië, mijn moeder geeft toch niet om mij dus we gaan er gewoon tussenuit!'

Louis, Niall en Harry komen aanlopen. Wij staan op en ik spring bij Louis op zijn rug. Louis begint als een idioot te rennen en ik hik van het lachen. Louis zet me neer en ik ga op de grond zitten. Rosa komt naast me zitten en ik hoor een foto geluid achter ons. Ik draai me om en ik zie Harry met Rosa haar mobiel staan. Ik loop op hem af en geef hem een zachte tik op zijn wang.

'De volgende keer blijf je maar lekker thuis,' lach ik. 'Best!'

'Best,' praat ik hem na. Harry zucht en loopt met Rosa weg. Niall, Louis en ik zitten op een bankje. Ik zie Niall naar iets staren, en het ziet er wel grappig uit. Ik til Louis aan en ik wijs vervolgens naar Niall. Louis ziet het ook en begint te lachen. Niall lijkt uit zijn trans te komen en kijkt ons vragend aan.

Unexpected  Donde viven las historias. Descúbrelo ahora