fest 5

1.3K 10 0
                                    


Fredagens sista lektion tog äntligen slut och alla sex begav oss till våra skåp för att hämta upp våra grejer. Både Emma och Mimmi hade stora väskor med sig fullpackade med både kläder och smink. Killarna tog också ut sina väskor men dem var inte lika extremt packade. Vi alla tog bussen tillsammans hem till mig där vi gemensamt skulle käka och fixa oss och även förkröka litegrann.

Lukas ringde och beställde pizza vid 6 tiden och efter ungefär en halvtimme kom den så vi satt just nu och åt under tystnad då vi alla var så hungriga.

Mimmi bröt tystnaden.

- sååå, har du snackat något mer med Noel.

Dem 3 andra blev förvirrade av hennes fråga och tittade intresserat på mig.

- Noel Flike? Sa Robin. Jag hade inte berättat för någon av killarna att vi legat utan det var bara Emma och Mimmi som visste. Det hade helt enkelt bara inte kommit på tal.

- Ja Noel Flike, och nej det har jag inte. Sa jag gör att besvara båda frågorna. Det kanske inte var hela sanningen med tanke på våra korta sms i förmiddags men det dög.

- Visste ni inte att dem legat? Emma tittade förvånat på killarna som slutat äta pizza och flyttade blicken från Emma till mig.

- Seriöst Stella? Noel Flike? Han har inte direkt bästa ryktet.

Jag ryckte på axlarna, varken försvarade honom eller höll med dem. Jag tog en sipp av min cider som stod på bordet. Stämningen hade blivit lite stel sen Mimmi tog upp det hela men jag låtsades som ingenting och fortsatte äta vilket dem andra också började göra efter ett tag.

Kvällen fortsatte som planerat. Vi åt upp, drack lite sprit sminkade oss, fixade håret och klädde på oss. Jag hade på mig svarta högmidjade jeans och en magtröja som var ett linne med en snörning över bröstkorgen. Det var inte super festligt men bra nog, jag var inget fan av kjolar och klänningar. Klockan närmade sig 22 när vi alla sex lagom berusade ungdomar rörde oss mot bussen. Det var killarna som visste vart festen var någonstans så vi andra bara följde efter. Det var en hemma fest någonstans utanför Stockholm så när vi väl var där var klockan närmare halv elva än tio som den vart när vi lämnat min lägenhet. Festen var i en rätt så stor villa och när vi kom in så var allt redan i full gång. Det var som vilken annan hemma fest som helst, i vardagsrummet satt kärlekspar och hånglade i sofforna och några dansade på det tomma golvet. Det sprangs ut och in från toaletterna och i köket var det lugnt med människor som bara snackade. Killarna gick fram till Felicia som bjudit dem på festen och hon introducerade oss till Valter. Killen som festen var hos. Han stod i köket när vi gick in för att hälsa. Han drog in mig i en kram trots att vi inte alls kände varandra

- Valter

- Stella

Jag log för vänlighetens skull och tog ett glas med någon dricka i. Jag svepte glaset snabbt och vände mig om för att se mig omkring i det stora köket, tvärs över i ett annat hörn stod Ludwig och snackade med en annan kille. Betydde det att Noel var här också?
Valter fortsatte prata

- va sjukt att en av mina polare snackade om en Stella tidigare idag.
Han skrattade men slutade när han mötte min förvirrade blick.
- vänta, är det du som har varit med Noel?

Innan jag hann svara så hade han ropat högt på Ludwig.

- eyyyy Ludwig, jag har hittat Noels brud. Han pekade på mig och jag förstod att hans alkoholpåverkan var anledningen till hans beteende.

- jag är inte hans "brud" jag har träffat han 2 gånger.

Han skrattade åt mig när jag sa det och Ludwig var framme vid oss.

- Tja Stella.
Han var klart full då han sluddrade och hans ögon glänste.

- Hej.

Detta började bli lite stelt, om jag skulle umgås med två främlingar (kanske inte direkt främlingar men jaja) så behövde jag iallafall dricka mer. Jag fyllde återigen mitt glas och svepte det. Det stack till i halsen. Mina tankar gick till tequilan i min väska.

- Någon som vill shotta tequilaaaaaa!!!! Min röst var gäll och jag fick med både Valter och Ludde på det. Mina vänner jag kom hit med var borta sen ett tag tillbaks.

Några timmar gick och klockan var närmare 2. Jag snubblade igenom vardagsrummet där en del fortfarande höll igång medans andra hade däckat. Jag kunde inte hitta några utav mina vänner som jag kom hit med och Noels vänner hade också försvunnit med tiden. Jag tog några steg ut mot villans veranda, tog fumligt upp mitt cigg paket och tände en. Jag andades in röken och hoppade till lite av kylan vilket resulterade i att jag nästan ramlade. Det var 1 september nu när klockan slagit över 00 och när det var natt så var det inte längre lika varmt. Jag drog upp min mobil och i ett onyktert tillstånd så smsade jag Noel

                                                              Jag 02.33
Kom till Valter, jag är här. Och en två små fågel viskade att jag var din brud och att du saknar mig.
 

Till och med i mitt onyktra tillstånd förstod jag att mitt sms var osammanhängande och svårt att förstå. Jag stängde iallafall ner mobilen och rökte klart min cigg sittandes på en stol. Två minuter senare ringde det.

"Prinsen över låtsaslandet"
Lyste upp min skärm och jag tryckte på grön lur.

- Tja det är onyktra Stella på Stellas telefon du pratar med Stella.

Vid detta laget visste jag inte vad jag pratade om längre. 

- Eh tja?

- hej!! Svarade jag igen.

- Så du är hos Valter?

- Ja

- Själv?

- jag tror det.

- kommer om 10 minuter.

Jag la på. Sedan reste jag mig för att gå in, jag gick tillbaks in i köket som var tomt utom två tjejer som satt och pratade lågt med varandra och den ena grät. Jag ville inte störa egentligen men jag var sjukt törstig. Jag svepte i mig ett glas vatten och gick ut till hallen igen. Just då öppnade han dörren. Jag blev stillastående och jag tror nästan jag dreglade. Kom igen, hur full var jag? "Samla dig Stellis" tänkte jag och stängde munnen.

- hej
-hej

Och nu, vi såg på varandra, plötsligt fick jag en instinkt av ett kyssa honom slafsigt och hårt bara för att, men lät bli. Jag skulle låta detta vara en fin vänskap utan att min sexuella frustration skulle komma ivägen.

- Jag e full och trött och vill inte ligga.
Jag sa det bestämt och konstaterande. Trots att jag bara en sekund tidigare funderat på det sistnämnda. Han skrattade

- Vi kan gå hem till mig och sova?

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now