i mig? | 36

672 7 4
                                    

Tja!!! Ska försöka skriva klart denna skiten så vi alla får ett avslut. Älskar ju att skriva men jag vet inte. Är inte lika kär i Noel som jag var 2018 liksom, det blir inte samma sak.
Varning för sex i detta kapitel om du tycker de e onajs att läsa om. Spola förbi eller vafan man säger. Gilla kommentera prenumerera så kör vi! ta hand om er i coronatider också!!!!  💘🦋💘🦋💘🦋 -C

"Hur länge har det här hållit på?" Frågan som lämnat Axels mun ekar i mitt huvud, inte för att det är så jävla svårt att svara på. En månad. En månad. Typ en månad.

"Typ en månad" svarar jag och möter hans blick. I bakgrunden hör jag hur Ludwig börjar spy igen och Emma ger mig en blick som säger "du berättar fan allt sen" innan hon börjar gå mot honom för att ta hand om honom.

"De va som fan"

Jag svarar inget och jag tittar på Noel. Han ler brett. Jag besvarar leendet och börjar fnissa. Snart skrattar jag högt. Skrattar högt åt hur jävla dum man kan va som tror att man kan gömma sina känslor i två månader. Jag vill ju fan ligga med honom på plats rakt nu bara jag får ögonkontakt med honom. Skrattar för att jag är så jävla osäker och inte vågar bara satsa. Skrattar för att jag är kär. Jag är fucking kär i honom. Mitt skratt smittar av sig och jag viker mig dubbel och mina ögon tåras.

"Förlåt detta är så jävla töntigt säger jag mellan mina skrattanfall.

"Ja vi håller på, jag är typ kär i honom" säger jag med en någorlunda seriös stämma till Axel.

" Är du kär i honom?!?!?!?!" Ropar plötsligt Ludde från gräsmattan och jag skrattar.

"Jag tror de"

"Jag fattar bara inte varför detta varit hemligt? Inte som att vi inte skulle supporta er" säger Axel.

"Jag ville bara ha det för mig själv ett tag, vara säker på att det inte bara var jag som va lite intresserad och sen göra ett stort drama av att det inte funkade eller att det inte blev seriöst. Jag ville liksom ha det mitt" jag säger det medans jag kollar Noel i ögonen. Noel nickar som svar och Axel fortsätter prata om något men jag lyssnar inte.

"Kan vi gå?" Mimar jag till Noel. Han ger mig en kort nick och han vet en på festen som kör. Vi blir skjutsade hem till mig och hela vägen är jag pirrig. Som om jag vet att vår första kyss ska hända trots att jag inte ens kan räkna hur många gånger mina läppar vilat mot hans. Jag håller hans hand i bilen och i trappan upp till min lägenhet och när jag låser upp dörren. Direkt när vi kommer innanför är vi båda som två galna kattdjur som kastar sig på varandra.

"Är..du......kär....i...mig??" Säger Noel andfått mellan våra kyssar. Jag ler bara och han drar plötsligt ifrån. Jag ser häpet på honom.

"är du?" Frågar han igen.

"Är du?" Svarar jag.

"Jag fråga först"

"Ja"

"Ja"

"i mig?"

"Ja"

Han böjer sig sen framåt igen och liksom sveper in mig i honom. Vi rör oss som ett men endast fram till soffan. Det är som att det tar för lång tid att ens röra sig in i mitt sovrum för de måste ske nu nu nu. Blodet i min kropp rusar jag vet fan inte vad som är upp eller ner.

Jag känner hans stora men försiktiga händer när han trevar innanför min tröja. Upp över min rygg. Jag ryser och känner hur han greppar min midja innan han drar av den tighta t-shirten. Jag skälver till av känslan när han rör mig över brösten. Mina läppar pressas hårt mot honom och jag gör små cirkulerande rörelser med mina höfter där jag sitter gränsle över honom.

Hans andning är djup och han knäpper sakta upp min bh innan den också faller av. Jag gnyr av välbehag när han rör mig och det liksom finns inget annat än det som händer just nu. Läppar mot hans återigen medans hans tröja och byxor åker av.

"Du vill va?"

"Nej duvet" svarar jag ironiskt och lite irriterat medans jag krånglar av mig mina byxor och mina trosor. Jag sätter mig återigen över honom med skillnaden att det inte längre är tyg som skiljer oss åt. Jag andas ut och stönar lätt. Ser honom i ögonen en stund. Det är som det känns hundra gånger bättre när vi blir ett denna gången än alla gånger innan. Jag är ett med personen jag är kär i, som är kär i mig tillbaks. Jag fortsätter att rida honom och stönar kontinuerligt. Är det såhär att vara kär så måste det vara bättre än alla droger i hela världen.

Jag harklar mig där jag sitter bredvid honom i soffan. Reser mig upp fortfarande naken och går på toa. Jag är fortfarande full och det snurrar när jag möter min egen spegelbild. Hur fan ser jag ut. Jag går ut från badrummet igen.

"Är du hungrig?"

"På dig" svarar Noel

Jag går fram och pussar honom på munnen. Kysser honom sedan länge.

"Toast?" Frågar jag sen när jag drar ifrån och han nickar. Jag går snabbt in på mitt rum och sätter på mig nya trosor och en hoodie.

Noel står och hyvlar ost när jag kommer tillbaks och har själv tagit på sig sina byxor sen innan. Jag tar fram toastmaskinen och sätter i kontakten.

"Önskar att jag förlora min oskuld med dig"

"Ärligt?" Svarar han.

"Japp" eller iallafall någon jag var kär i.

"Vem var de?"

"En killkompis, det var inget speciellt jag ville bara få det gjort och han var en villig kandidat"

Noel skrattar lite.

"Det hade vart fint om det var första gången tillsammans" säger han sedan, liksom trevande.

"Men förmodligen inte så bra" fyller jag i. Jag går fram och kysser honom på hakan för att jag inte orkar ställa mig på tå. Klockan på ugnen visar 03.04. Jag har inte varit såhär vaken på länge. Såhär vaken, kär och lycklig.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now