Föräldrar | 34

800 15 3
                                    

Tjena, hej hallå vem e jag ens. Hahahha ajaaaa ska typ försöka skriva klart denna som har varit pågående i typ 6 livstider och aldrig kommer framåt!!! Jag kämpar på och hoppas ni läser lol, ha de fint!!!!
—————————————————

Jag blev lika förvånad varje gång jag sovit med Noel om hur bra jag sov. Så när klockan ringde så kände jag mig pigg, trots att det sista jag ville var att resa mig. Jag stängde av klockan eftersom att Noel själv knappt reagerat på den. Jag tittade på honom en kort stund och sen drog jag handen genom hans hår.

"Mjukis" sa han dovt med ögonen fortfarande stängda. Jag pussade honom lätt på näsan som för att bekräfta hans påstående som var menat som en retsam förolämpning men som jag visade att jag godtog. Jag var gärna en mjukis med honom. Han verkade inte heller vilja fortsätta retas när jag utfört handlingen utan log stort, fortfarande med sluta ögon.

"Vaknaaa" sa jag otåligt fastän han var vaken.

"Mmmm" fick jag till svar. I bakgrunden kunde jag höra köksskåp som öppnades och stängdes och en knappt hörbar konversation. Hans föräldrar. Hans föräldrar? Och här låg jag nästan naken i hans säng. Aldrig i livet att jag gick ut och träffade dem nu. Men hur fan skulle jag annars kunna ta mig ut ohörbart. I och för sig så hade dem med största sannolikhet förmodligen redan listat ut att någon var här eftersom att min röst hörts.

"Vet dem om att jag är här?" Denna gången viskade jag, jag vet inte varför eftersom att dem förmodligen redan hört mig.

"Mmmm" blev svaret igen.

"Vadå mmm?" Viskade jag vidare.

"Ja jag har sagt till dem att min tjej sover här" sa han i övertydlig ton och inte alls viskande.

"Din vadå?" Vad det enda jag fick fram. Jag viskade däremot fortfarande och nu bestämde sig Noel för att öppna ögonen.

För en sekund såg han ut att få lite mindre panik av vad han precis kallat mig men sen mjuknade det och han konstaterade det igen.

"Min tjej, men hon verkar ha lite problem med hörseln samtidigt som hon viskar så det känns ju kanske sådär att introducera henne. Kanske får ta tillbaks det jag sa iallafall" hans återigen retsamma ton fick mig att himla på ögonen och sätta mig upp.

"Är du seriös?"

"Om du vill?"
Nu var Noels ton seriös. Jag nickade som svar och log lite. Hans tjej. Det lät ovant men ändå så jävla bra.

Jag reste mig snabbt upp och började klä på mig med min trogna betraktare fortfarande liggandes under det varma täcket.

"Men kan du sluta glo?" Sa jag med en låtsas kränkt röst och kastade en smutsig strumpa åt Noels håll. Han flinade bara trotsigt medans jag hoppade i mina jeans och sedan drog en stor tjocktröja över min överkropp.

"Låten om dig kommer heta långsammast i världen" sa jag medans jag skrattande borstade håret. Han hade fortfarande inte rört sig ur fläcken.

"Din kommer heta sexigast, snyggast, sötast och härligast i världen" han lät lekfull men jag räckte bara ut tungan åt honom

"Klyscha"

När jag vände mig med ryggen ifrån honom och tillät mig själv att le stort.

"Frukost?" Svarade han.

"Gärna"

När även Noel hade klätt på sig så gick vi ut ur hans trygga rum. Jag kände plötsligt hur det knöt sig i magen från ingenstans. Det kändes viktigt att Noels föräldrar tyckte om mig såklart och att jag smög hit mitt i natten kändes kanske som en sådär bra start.

Köket var välupplyst och ljust. På bordet stod en blandning av mackor pålägg, juice och andra frukost tillbehör.

"Godmorgon" sa en kvinna med lika ljust hår som Noel till oss med en munter ton. Hon var vardagligt klädd i jeans och en tröja och såg aningen trött ut med tanke på att det var morgon. Hon log lite extra åt mig och drog sedan in mig i en omfamning. Halvt chockad kramade jag Noels mamma tillbaks.

"Hej, så himla kul att få träffa dig" sa hon entusiastiskt och jag log brett.

"Ja, detsamma verkligen" svarade jag med min trevligaste ton och för ett ögonblick blev det tyst. Det kändes som att Noels mamma pausade för att betrakta mig i några sekunder.

"Så, ta lite frukost snälla" hon flyttade blicken från mig och fäste den istället på bordet och gjorde en handgest som även den pekade ditåt.

"Hoppas inte jag väckte er när jag kom så utan varsel igår" skrattade jag sen nervöst. Det behövdes liksom sägas för jag var skämdes ganska mycket för det om jag skulle vara ärlig.

"Äsch ingen fara, vi har längtat efter att få träffa dig" svarade hon bara obrytt. Längtat? Hur länge hade dem vetat om oss, vi hade bara erkänt våra känslor för lite mer än en vecka sedan. Innan jag hann svara så hörde jag en grövre mansröst som påminde lite om Noels bakom mig.

"Det här måste vara Stella då" sa han med en relativt allvarlig ton och jag vände mig snabbt om med ett lite mer oskyldigt leende. Jag nickade.

"Hej" sa jag ovetandes om jag skulle ta i hand eller inte. Men Noels pappa öppnade istället sina armar och drog precis som Noels mamma även in mig i sin famn. Jag var mer chockad över det här, men jag antog att hans familj bara uppskattade kramar. Noel hade under tiden varit tyst och istället brett några mackor och han var påväg att hälla upp mjölk i glas.

"Oboy?" Frågade han bara och tittade på mig och jag nickade. Sedan satte vi oss vid köksbordet och åt frukost. Konversationen var avslappnad men samtidigt så var det märkbart att det var första gången vi träffades eftersom att det mestadels bestod av frågor.

Efteråt tackade jag och dukade av och vi gick in på Noels rum igen. Han la sig slött på sängen medans jag packade ihop mina grejer och la dem i väskan. Jag såg på Noel som låg avslappnat och kollade på sin mobil och jag kunde verkligen känna hur mitt hjärta tog ett extra skutt. Jag kröp upp bredvid honom i sängen och satte mig sedan grensle över honom. Han la ner mobilen och kollade sedan mig rakt i ögonen. Jag flyttade blicken till hans hår och drog fingrarna igenom det långsamt.

"När berättade du om mig då?" Jag log snett.

Han log som svar men gjorde ingen ansats till att svara. Jag höjde ena ögonbrynet frågande men han drog bara lätt i mitt huvud så att jag skulle böja mig ner och kyssa honom. Jag gjorde inget motstånd.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz