"Fyfan vad jag inte förtjänar dig" 28

827 21 4
                                    

Jag slog in portkoden och drog upp den tunga dörren. Jag tittade bak mot Noel och log lätt bara vid synen av honom. Vi gick upp för trappen och innan jag öppnade dörren sa jag snabbt.

"Pappa är hemma"

Han gav mig en förvånad blick men jag hade öppnat dörren redan innan han hann svara, too bad.

"Hallå?" Sa jag som en fråga när jag steg in genom dörren. Pappa dök upp vid dörröppningen av hans sovrum. Han rättade till kragen på sin skjorta innan han med en lite obekväm blick tittade på Noel. Han nickade lite mot honom som en hälsning och jag öppnade munnen för att prata.

"Ja ni har ju träffats innan men iallafall, Noel detta är min pappa. Pappa, Noel."

Oj va obekvämt.

"Hej" sa Noel formellt. Han log lite och pappa hälsade kort tillbaks. När jag började röra mig mot mitt rum med Noel hack i häl för att undankomma den stela stämningen utbrast pappa.

"Du Stella?"

"Ja"

"Det är såhär att jag kommer behöva åka tidigare, jag hade egentligen planerat att vara hemma i några veckor men dem behöver mig i Berlin innan jag åker vidare. Så jag behöver åka tidigare än väntat."

Jag var inte chockad över hans förklaring då det inte var första gången.

"Jaha, när åker du?" Frågade jag.

"Eh, nu."

Jag släppte ut en suck och mötte honom med blicken.

"Okej"

"Ta det lugnt nu och ring om det är något."

Fyfan vilken ytlig relation. Ja om det är något kommer han ju verkligen kunna hjälpa mig från Indien. Jag ska fan bränna ner hans lägenhet.

Vi gick vidare mot mitt rum och jag smällde igen dörren lagom hårt.

"Jag trodde du ville ha honom väck?" Sa Noel.

" ja, men det är så jävla deppigt att jag är så fucking ensam bara. Inte ens min egen farsa pallar med mig."
Allt bara kom ut ur mig i ett svammel.

" jag tror bara han är en jävla dålig pappa som inte kan se det från ditt perspektiv. Ba fuck han."

Det var det mest idiotiska svaret jag hört men det var precis vad jag behövde höra. Min bistra min byttes ut mot ett litet snett leende.

" Fyfan vad jag inte förtjänar dig."

"Dummaste jag hört" svarade han. Tystnad. Jag andades ut tungt. Jag stirrade in i hans seriösa ögon. Hela han var seriös egentligen. Jag log återigen för att lätta upp stämningen. I hallen hörde jag en resväska rullas mot dörren. Med nu menade han verkligen nu.

"Kan vi inte se på film typ?"

Jag fick en nick som svar och reste mig upp från golvet för att hämta min dator som låg på soffbordet i vardagsrummet. När jag kom ut stod pappa och tog på sig sin rock och han mötte dött min blick.

"Jag sätter in pengar varje vecka som vanligt. Ring om det är något. Anna kommer och tittar till dig då och då som vanligt"

"Okej" mitt svar var tyst och undergivet. Anna, min faster var inte speciellt bra på att dyka upp utom ibland då hon ville äta lunch. Pappa nickade mot mig lätt och försvann sen ut i trapphuset med sin resväska efter sig. Jag lyfte upp datorn och gick tillbaks in i mitt sovrum. Noel hade gjort sig hemmastadd och lagt sig på sängen. Jag la datorn i hans knä och tittade trött på honom.

"Hade uppskattat att bli tilldelad lite plats."

"Säg snälla" svarade han med valpögon

"Är du tre år gammal?"

Han skrattade bara och verkade inte ha planer att maka på sig.

"Som du vill" jag tog mitt glas med vatten från natten innan och hällde snabbt innehållet över den blonda pojken. Hans blick var chockad och jag skrattade så jag inte fick någon luft av hans min. När jag återfått kraften att prata någorlunda och Noel rest sig upp för att ta av den genomdränkta hoodien så klämde jag fram.

"Nu är vi kvitt" syftandes på den gången då vi knappt kände varandra och jag fick vakna av samma känsla han nyss känt. Han gav mig en låtsas-arg blick. Sen öppnade han sina armar som för att krama mig och jag försökte fly undan för att inte hamna i den blöta famnen. Det här var fan mer cheesy än en tonårsfilm. Jag gav med mig och vattnet från honom gick igenom på min t-Shirt. Jag tittade upp och mötte hans blick. Sneglade mellan hans läppar och hans ögon. Det var ju så mysigt att kyssa honom, känna värmen sprida sig i kroppen och njuta sönder dem där sekunderna. Noel avbröt mina tankar när han såg vad jag tänkte göra.

"app app" sa han och höjde ett varnande finger medans han flinade stort.

"Som om" svarade jag och drog direkt ur mig ur hans grepp.

"Vad skulle vi se?" Frågade jag obrytt.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now