antingen kär eller så drogar han | 31

931 21 4
                                    

Jag stod vid garderoben och försökte välja kläder i tystnad medans Noel satt i min säng och pratade med Axel i telefon. Han förklarade hur han skulle "ta bussen" om bara några minuter och när han skulle vara framme. Såklart så skulle han inte ta bussen någonstans då han bara befann sig två våningar under dem. Men lögnen funkade och han la ner mobilen med en suck.

"ansträngande?" frågade jag sarkastiskt samtidigt som jag slängde fram ett par ljusblåa jeans och en band t-shirt från ett band jag inte lyssnade på. jag hämtade strumpor och ett skärp från ett annat skåp i min garderob och började klä på mig över underkläderna som var det ända jag hade på mig. Jag hoppade i mina jeans med all min kraft och gjorde mitt bästa för att töja ut det nytvättade materialet.

"det är fan rätt jobbigt om det ska hålla på såhär" svarade han.

"vi får vara mer diskreta, vi sa att vi skulle försöka själva i 2 månader vi behöver inge mer drama" svarade jag motiverande samtidigt som jag knäppte jeansknappen och drog upp gylfen. Noel nickade, detta var inte så farligt. visst vi hade hamnat i en ganska stor risk-zon men det var väll inte på liv och död heller. Det var bara så att vi hellre ville ha det mellan oss nu till en början. Jag drog tröjan över huvudet och knöt upp den på magen så att en liten glipa av min mage på några centimeter visades.

Mitt hår var fortfarande blött och jag gick för att hämta min fön för att skynda på processen.

"Hur lång tid skulle det ta för dig att ta dig fram då?" sa jag lite halvseriöst och började föna håret. Noel fick höja rösten över bruset.

"en halvtimme typ, ska jag gå innan dig eller hur gör vi?"

"spelar nog ingen roll, det kan vi göra" svarade jag.

Håret blev tillslut torrt och både jag och Noel var till synes klara. Jag försökte samla ihop alla mina kläder som låg samlade i högar runt om i lägenheten och Noel åt, igen. Han äter seriöst hela tiden. Halvtimmen passerade och Noel gick försiktigt upp för trappan till Dante. Jag skulle vänta i kanske 10 minuter så under tiden kollade jag mobilen och smsade Emma att jag snart var klar.

Jag la på lite läppglans innan jag tillslut låste om mig och lämnade lägenheten. Jag knackade på Dantes dörr men öppnade därefter direkt utan att vänta på svar.

"Hallå" ropade jag in i lägenheten där flera röster hördes från köket. Jag hörde steg närma sig och Dante var ute i hallen.

"Tjaaa, äntligen"

han drog in mig i en kram och jag kramade vänligt tillbaks. Jag kunde tydligt känna doften av en herrparfym.

"Hur är det?" frågade jag av ren reflex.

"jodå, är typ lite bakis ändå haha men det känns helt okej"

vi hade gått in i köket där resten av gänget stod.

"Hej igen, är du hungrig? Ludde har gjort nån tacos typ så det finns om du vill ha" sa Emma och omfamnade mig likaså.

"Nej herregud det är lugnt, jag åt ändå sen frukost" sa jag och log stort. Jag hälsade på Axel därefter och sedan Noel, vi kramades kort och bytte några meningar. Det var faktiskt svårt att ha en on och off switch, men också spännande att ingen här inne visste utom vi.

" Var är Ludde då?" frågade jag efter en runda runt till alla.

"På balkongen tror jag"

jag gick mot balkongens placering och öppnade  upp dörren som bara hade en glipa. Han satt på en balkongstol med en cigg i ena handen och mobilen i andra.

"tjaaa, det var inte igår?" sa jag och syftade på att han inte var med kvällen innan. Han lyfte blicken och log mot mig.

"Stella!!" utbrast han glatt och var snabbt på benen för att krama mig hårt.

vi pratade om vad han gjort den tidigare dagen och det visade sig att han varit hos en tjej ett tag. men allt var än väldigt oklart mellan dem. Ludwigs cigarett hade slocknat för ett tag sen men jag tog ändå tillfället i akt att tända en egen nu när vi ändå var ute. Hade inte hunnit fokusera på suget innan idag men nu kom det som en smäll.

"jag tar en det är okej va?" sa jag samtidigt som jag tog en. röda level, långa. mina personliga favoriter. jag tände snabbt och andades som vanligt djupt in. fy fan vad detta var dåligt för hälsan. och absolut skit luktade man. Men jag var absolut skit. Ludwig hade bara nickat tydligt som svar. Ludwig öppnar munnen för att säga något.

"Asså jag vet inte om du bryr dig eller så men vi tror fan att Noel har en tjej"

Jag rycker nästan till av meningen, ja det har han och hon sitter framför dig. Vill jag säga men jag höjer förvånat ögonbrynen och ler ett litet leende.

"Jasså det var som fan, har ni frågat honom om det?" Säger jag så avslappnat som möjligt.

"Nej haha men det märks tydligt, han verkar dock riktigt förälskad jag har aldrig sätt honom såhär väck? Antingen kär eller så har han börjat knarka" skrattar Ludwig och jag skrattar med.

"Det är inte jobbigt för dig?" Säger han sedan

"Nejdå, bara han är glad så" svarar jag och får lite dåligt samvete för att jag ljuger honom rätt upp i ansiktet. Jag får också en känsla av att hemligheten knappast kommer kunna bevaras om dem endast efter en vecka misstänker att han har tjej.

Efter ciggen är fimpad så huttrar jag till och vi båda två reser oss för att gå in.

"Ska vi sticka?" Frågar Emma som för att kolla så vi är redo att åka och jag nickar glatt. Bion vi ska till ligger närmre centrum men både Dante och Axel kör eftersom vi är totalt 6 pers.

"Hur åker vi då?" Frågade jag när vi slutligen var nere på parkeringen där båda bilarna stod.

"Kvittar men två med varje ba" svarade Dante och rykte på axlarna. Det var givet att Emma skulle åka med Axel, dem var oskiljaktiga och kort därefter rörde sig även Ludde med Axels bil vilket gjorde så att jag och Noel åkte med Dante. Vi hoppar in i bilen, Noel där fram och jag där bak. Dante kör långsamt ut och börjar den 10 minuter långa bilfärden.

"Vadå, åkte du hem från Stella när jag ringde dig eller?" Frågade Dante Noel nästan direkt. Juste fan. Till Dante hade Noel sagt att han slaggat på soffan men till Axel att han var hemma. Jag såg nästan paniken i Noels ögon för en sekund men nästan direkt efter svarade han.

"Aa drog hem och hjälpte mamma med brorsan, hon skulle iväg på nått föräldramöte typ"

Ändå snabb. Hann jag tänka.

"Aha då e jag med, vad har du gjort idag då?" Sa Dante och kollade på mig i backspegeln med ett snett lite finurligt leende.

"Tvättat & städat, jävla drömliv" sa jag med ett likadant leende tillbaks och han nickade med höjda ögonbryn.

"Gör du sånt?" Svarade han bara

"Trodde din pappa betalade någon för det" fortsatte han när han såg min kränkta min.

"Ursäkta?" Svarade jag lite halvirriterat.

"Vart är han ens?" Frågade han sen.

"Jobb typ, vem vet ens" nick från Dante igen men Noel hade inte gett mig en ända reaktion sen vi hälsade.

Tystnad.

" är allt okej mellan er eller? Känns som jag är i mitten av något otalat" det var såklart Dante som yttrat det.

Noel tog denna gång ton och svarade.

"Nej allt är chill eller hur?" Skrattade han och jag log tillbaks. Dante ba nickade kort och svängde sedan in på parkeringen med Axels bil hack i häl.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now