Synd bara att du är så dålig på att pussas| 33

707 12 0
                                    

Jag vred på mig för säkert hundrade gången sen jag lagt ifrån mig mobilen och släckt lampan för säkert över en timme sedan. Irriterande nog så lyste en gatulampa som jag aldrig tidigare lagt märke till in i mitt rum och rätt i ansiktet på mig när jag försökte sova. Uppgivet tog jag tillslut upp mobilen och ansåg att den vunnit över mina försök. Klockan var 03.15 och jag gav ifrån mig en suck av irritation trots att ingen kunde höra mig. Innan jag visste ordet av hade jag gått in i mina kontakter skrollat till Noel och tryckt på ring. Det gick säkert 15 signaler och när jag tänkte lägga på klickade det till i andra änden och en helt nyvaken röst sa

"Tja"

"Väckte jag dig?"

"Mm"

"Sorry"

"Har det hänt något?"

"Nej jag kan bara inte sova, förlåt att jag väckte dig"

Noel skrattade dovt.

"Vem var det som inte skulle kunna sova utan vem?" Sa han segt men jag kunde ändå höra det humoristiska och sarkastiska i det han sa. Det jag sagt till honom om hur han inte skulle kunna sova utan mig, och nu var det tvärtom.

"Tyst med dig"

Jag fick ett lågt skratt som svar.

"Du väcker mina föräldrar" sa han sen, efter en stunds tystnad.

"Aa jag vet, sorry du kan somna om nu"

"Annars... du kanske kan komma hit?"

Jag blev chockad av orden, jag hade aldrig träffat Noels föräldrar och det kändes inte perfekt att göra det när dem var ovetandes om att jag kommit till dem mitt i natten. Hur skulle jag ens komma dit? Det var lite långt att gå och jag var ganska säker på att inga nattbussar gick då det var vardag och skola imorn, eller ja idag tekniskt sätt. Cykel hade funkat, så fick jag bara lämna den imorn och ta bussen till skolan. Så fick det bli.

"Säkert?" Svarade jag

"Alltid"

"Mm Okejdå"

Vi la på och jag satte mig upp i sängen, packade en väska med kläder till skolan, grejer till skolan och annat skit. Satte på mig mjukisbyxor och en stor hoodie innan jag rotade fram min slitna cykel från förrådet.

Det duggade lite ute men jag satte mig på cykeln och cyklade mot Noel. Det tog egentligen bara en kvart med cykel men bussen man tog körde en rejäl omväg och tog därför mycket längre tid. Efter en kvart var jag framme och ganska rejält blöt. Jag skrev ett sms att jag var utanför så att jag inte skulle väcka hans föräldrar. Det dröjde några minuter och jag trodde han somnat. Jag kände försiktigt på handtaget och det var faktiskt öppet konstigt nog. Jag stängde tyst dörren och låste så försiktigt jag kunde. Tur nog så låg Noels rum i anslutning till hallen och resten av familjens rum låg längre in i huset.

Noels dörr var på glänt och jag puttade försiktigt på den. Inget gnissel som tur var. Jag stängde den efter mig. Han låg som jag förmodade och sov sött i sin säng och jag log lite innan jag tog ett foto på honom med min mobil. Jag la sedan ifrån mig min väska och började dra av mig mina blöta kläder. Jag hängde byxorna på en stol o krängde sedan i en ända rörelse av mig hoodien och tröjan under så jag var helt bar på överkroppen.

"Jag kan vänja mig att vakna till det där"

Jag hoppade till lite, men insåg att det var Noel som hade vaknat och studerade mig där jag stod i bara trosor.

"Har du en tröja till mig?"

Sa jag som svar.

"Kan du inte bara sova så?"

Jag la huvudet på sne som om jag tänkte. Jag svarade genom att gå mot sängen och klättra över honom till insidan. Jag kröp in under täcket och han tryckte sin kropp mot min när han snabbt började kyssa mig. Jag drog ifrån efter en stund.

"Du kan ju omöjligt vara nyvaken med den energin."

" du vet, när man sover får man ny energi"

viskade han som svar. Jag himlade med ögonen och drog sakta mina naglar på hans rygg. Jag kunde känna hur han rös av välbehag. Jag kysste honom en gång till och kände hans händer som drog mig närmare sig.

" du kommer stå åtalad för mord när jag fryser ihjäl inatt" viskade jag med låtsas allvarlig röst och syftade på att jag inte blivit tilldelad någon tröja.

"Jag får väll värma dig då" svarade Noel flörtigt och jag kontrade snabbt.

"Usch nej killbaciller bläääääää" sa jag i en överdriven ton och försökte krångla mig ur hans grepp om mig men det hårdnade och jag skrattade lite medans jag slappnade av och återigen kysste jag honom på munnen.

"Synd bara att du är så dålig på att pussas" sa jag sedan med en överdrivet uppgiven ton som även den indikerade på att jag var sarkastisk. Noel såg förnärmad ut och slog lätt till mig på armen.

"Kom du hit för att förolämpa mig? Du verkar ju inte ha jättemycket emot det eftersom du ligger naken i min säng?" Svarade Noel rappt och flinade brett mot mig i mörkret

"Jag är faktiskt inte helt naken"

"Jag kan lösa det om du vill" sa Noel snabbt med ett om möjligt större leende.

"Kommer inte på frågan, jag ska sova" sa jag bestämt men kunde ändå inte låta bli att återigen kyssa honom.

"Godnatt" sa jag sen

"Godnatt" svarade han med en utandning och jag somnade tryggt.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now