Vänner för en gångs skull. 25

897 18 0
                                    

Jag väcktes av Valter som harklade sig över mig och Noel. Tittade förvirrat upp och såg två höjda ögonbryn. Vände blicken till bakom mig där Noel låg med ett stadigt grepp runt min mage. Jag drog bokstavligt bort armen och slog till honom på kinden.

"Idiot jag sa ju att du inte skulle hålla om mig, jag skulle låtit dig ligga kvar på golvet så kunde du hållt om Valter istället. Kan du ens lyssna någon gång???"

Noel tittade yrvaket på mig och sen på Valter. Valter bara skakade på huvudet och gick ut ur mitt rum och mot köket där andra ljud hördes, Axel och Emma verkade ta fram tallrikar och frukost. Jag och Noel var snart ute i köket även vi.

Emma och Axel sitter redan och äter frukost vid mitt matbord.

"Vissa var lyckligare än andra inatt" sa Noel med ett flin. Samtidigt som jag sätter mig vid det runda bordet.

" det hördes" sa jag med ett kort leende.

Båda två såg mest ut att vilja sjunka ner genom mitt ljusgrå trägolv just då.

"Men vi dömmer inte, vi vet själva hur det är när det lockar" fortsatte Noel och gav mig en blinkning vid sista delen.

"Euw" det var reflex att säga det, kunde han bara låta oss vara vanliga vänner någon gång och sluta med flörtandet.

"Vänta va?" Sa Valter förvirrat. Emma hade lagt händerna framför ansiktet.

"Dem sov inte jättemycket om man säger så" log jag mot Valter. Han gav mig en lite halväcklad min.

"Snälla bara ta bort lakanen och lägg dem i tvätten" sa jag aningen uppgivet. Men förfan Emma kunde väll knulla med sin kille någon annanstans än i min lägenhet.

"Sorry" sa Axel halvstelt.

"Fast dem var inte dem ända lyckliga inatt verkade det som, alltid kul när man blir femte hjulet" sa Valter och tittade menande på mig och Noel.

"Va?!" Sa Emma.

"Men skojar du eller de va inget" sa jag.

"Såg inte ut som inget när han låg och höll om dig"

"Men han tjatade som fan om att få lägga sig i min säng och jag bad honom speciellt om att inte hålla om mig"

"Som om Stella? du älskar att skeda" sa Emma och såg på mig med en lurig blick. Jag pekade fingret mot henne, moget. Noel satt tyst, han log bara.

" oh my god hitta mer irriterande umgänge än er" sa jag med en hög suck. Tystnad utbröt över frukostbordet. Jag gjorde en macka och åt den lite halv aggressivt. Kan folk sluta döda mitt humör?

Efter frukosten som var lite stel men inte allt så tyst så började vi plocka undan i lägenheten och städa. Jag slängde alla lakan i tvättmaskinen och satte igång den direkt. Valter stack ett tag efter frukosten då han var extremt bakis och behövde sova och spy när han kom hem. Emma och Axel drog dem med lite senare då dem skulle ha en sen lunch med Emmas mamma, dem var bara för söta. Träffade tydligen varandras föräldrar nu.

Bara jag och Noel kvar. Detta skulle varit en dålig tonårsfilm om vi fick chansen att ha roller i något så stort. Töntig som jag var undvek jag hans blick och fortsatte plocka i lägenheten. Den var trots allt ganska kaos och pappa skulle komma hem om 2 och en halv dag. Tillslut lyfte jag blicken och tittade på Noel som stod några meter ifrån mig.

"Du får sticka hem, jag hindrar inte dig."

"Lova att du inte är sur"

"Nej jag är inte sur"

Lite en lögn men jag blev irriterad när dem skulle sätta dit mig vid frukosten fast det inte ens vad jag som hade legat med en kille på främmande ort så att säga.

" du känns sur"

"jag blir irriterad när jag försöker så jävla hårt att behålla oss som vänner för att jag tycker om dig som person och vill ha dig i mitt liv och du bara skämtar bort hela situationen med att flörta. Jag. Orkar. Inte. Bråka"

Klapp på axeln, jag var ärlig. Han däremot var tyst.

"Fattar bara inte hur jag ska vara runt dig."

No shit helst av allt hade jag velat att du tryckte upp mig mot väggen där borta.

"Va som du är med dina vänner, kan vi snälla snälla bara försöka vara helt vanliga vänner."

Mina tankar och vad som kom ut skiljde sig lite men jag gjorde vad som var bäst.

" okej vi är vänner 100%"

"110"

Han nickade.

"Bra."


Vi fortsatte att hänga hos mig och Noel var hjälpsam nog att hjälpa mig städa i ytterligare någon timme, efter det så kallade Ludwig på honom och han skulle förbi apoteket innan han slutligen skulle till Ludwig.

"Ha de bra" sa jag när han försvann ner i trapphuset.

"Vi ses" sa han och höjde en hand mot mig samtidigt som han log ett litet leende.

Vänner för en gångs skull.

————
KORT DEL MEN, har lagt upp två delar på två dagar, sick azzzzzzå. Hoppas ni gillar denna del och ska verkligen försöka att skriva mer och fortsätta uppdatera regelbundet för märker hur jag själv glömmer bort storyn när jag inte uppdaterar på ett tag. Ha det gött 🤠

Xx C

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now