Jag blir galen av dig | 37

466 6 5
                                    

"Men skynda dig då" ropar Emma från hallen.

"Jag hittar inte mina skor" säger jag där jag sitter på knä på golvet och rotar i min garderob. Jag hör en suck från Emma innan jag ger upp och går ut och tar på mig mina skitiga mer gråa än vita Nike air Max.

"HEJDÅ" skriker jag in i lägenheten och smäller igen dörren bakom mig, struntar i att låsa för Noel är ändå kvar.

Jag och Emma köper sushi och sitter inne i restaurangen och äter. Alla löv ligger numera på marken och vintervädret är ett faktum. Vi småpratar om skolan om bekanta och helt vanliga tråkiga saker som är sådär livsviktiga att prata om med sin bästis.

"Jag fattar inte att du inte ens kunde säga till mig att ni var tillsammans" säger Emma efter vår diskussion huruvida jag borde köpa ett par nya skor eller inte.

"jag trodde det var sånt man bara berättade, trots att det var en hemlighet" fortsatte hon.

"Asså det bara blev så" svarar jag i självförsvar.

"De kändes typ bäst i stunden"

"Är du kär då?" frågar hon.

"Ja och det gör mig typ illamående" svarar jag med ett snett leende. Emma börjar skratta.

"Det finns inget som att vara nykär, allt är typ i en bubbla, saknar det nu. Allt med mig och Axel är så vanligt nu. Inte lika spännande"

Jag nickar åt Emmas svar och tar en bit mat. Jag har egentligen bara varit kär en gång innan. Men det var en töntig tonårskärlek och går ej att jämföra med det jag nu känner för Noel.

Min mobil plingar till och jag kikar ner på den snabbt.

Prinsen över låtsaslandet

jag e fortfarande så så så kär i dig
skickat 15.21

hade varit segt annars
skickat 15.21

Sedan jag träffat Noel är det som hela mitt liv hamnat på paus, som i en dimma. Han har varit det enda jag fokuserat på så länge och jag har knappt ens reflekterat över det. Jag ler litegrann och fortsätter sen att rikta fokus på Emma som berättar en anekdot om ett bråk i skolan.  Jag måste uppskatta henne mer tänker jag tyst, hon är världens bästa vän. Vi äter upp vår mat och fortsätter att prata lite innan vi lämnar restaurangen. Jag virar min halsduk runt min hals ganska tätt för det blåser en del när vi kommer ut och vi går tillsammans tillbaks hem till mig. Dörren är fortfarande olåst och jag ropar hej högt. Jag sparkar av mig skorna och slänger av mig resten av ytterkläderna innan jag fortsätter in i lägenheten med Emma bakom mig.

Jag hör höga röster och skratt från mitt sovrum och rör mig snabbt dit. Jag kikar in och där sitter Noel och Axel och spelar tv-spel.

"Tja" säger jag igen

"Shit hej är ni redan tillbaks" säger Noel när han kollar upp på mig och ler. Jag går fram och pussar honom på pannan när han fokuserat återgår till spelet.

"Vi har varit borta i två timmar men absolut" skrattar jag. Emma kommer in bakom mig.

"Är du här?" säger hon och kollar på Axel.

"Aa" svarar han kort.

Jag kollar förbryllat på henne, dem måste ha tjafsat eller något då dem var otroligt korta mot varandra. Hon kollar inte tillbaks på mig utan kollar irriterat på Axel som fortfarande spelar med Noel. Jag möter istället Noels blick och han rycker på axlarna.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Aug 09, 2021 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora