"Återgå till att hata mig" 19

1K 20 2
                                    

Jag visste att jag träffat Noel tidigare som full, det var ju vårt första möte. Men då hade jag också varit lika full (om inte mer), så detta kändes som en helt ny erfarenhet. Visst jag var själv fortfarande lite berusad men det hade släppt en del då jag nu fick ansvaret att se till så att han betedde sig. Vi vandrade mot busshållplatsen som skulle ta oss hem till mig. Noel lät det inte vara tyst en sekund för han hade tydligen extremt många frågor till mig ikväll.

- vadå så du låg inte med Dante?

En förbryllad min från hans sida och en tröttsam från min.

- nej.

- Nähä, men vadå inte ens några fingrar?

Euw.

- nej?

- lite tafs? En kyss? EN KYSS JA INTE ENS EN LITEN?

Herregud kunde han ge sig.

- Nej, vi gjorde i n g e n t i n g. Ingenting. Vi somnade i samma säng. Jag har sagt detta så många gånger Noel varför lyssnade du bara inte innan.

Tystnad. Han sa inget mer. Var det skam för att han inte trodde mig eller var han fortfarande skeptisk. Oavsett så var vi framme vid busshållplatsen nu.

Bussresan var också tyst ett tag. Han var trött det märktes. Så när vi väl skulle kliva av så petade jag på honom. Ingen reaktion. Lite hårdare. Fortfarande ingen reaktion. Jag slog till honom på överarmen. Han blundade men jag anade ett flin. Den jäveln. Busschauffören öppnade dörrarna o jag började med ena benet klättra över Noel. Jag var halvvägs över när han snabbt med båda armarna drog ner mig i sitt knä i en ända rörelse. Jag skrek till. Busschauffören gav oss en tröttsam blick som sa åt oss att stiga av snarast. Med fortfarande mig i sitt knä reste sig Noel upp och höll mig i famnen medans han raglade ut ur bussen. Låt mig påminna er att han är fortfarande ganska berusad. Jag håller för mitt liv fast mig i hans hals och vågar inte för en sekund sprattla med benen. Minsta rörelse och han tappar balansen det är jag säker på.

- sluta. Lek. Prins. Och. Släpp. Ner. Mig.

Sa jag lugnt och stillsamt när han klivit av bussen och den åkt iväg igen. Han mötte min blick och hans leende växte när han såg min arga blick. Jag blev nersläppt men blicken va kvar i min. Sneglande på mina läppar.

- oh no, passa dig.

Jag skakade på huvudet medans jag sa det och la min hand över Noels mun. Varför verkade det plötsligt som han förlät mig? Förmodligen berusningen men fortfarande? Han borde ju ha kvar någon av dem tidigare arga känslorna för mig någonstans även när han var full? Jag ville inte att han skulle kyssa mig för jag fattade att nyktra Noel skulle ångra det imorgon. Jag ville bara få honom att somna så snabbt som möjligt så jag kunde göra samma sak.

Jag blippade min tagg o dörren till lägenhetshuset öppnades. Vanligtvis använde jag inte hissen då jag bara bodde på andra våningen men med en berusad människa hack i häl så kändes inte trappor som den mest exemplariska idéen. Sagt och gjort så tryckte jag på "hit" knappen på hissen. Noel stod med ögonen halvt stängda hela hissturen och när hissen ryckte till så gjorde han lika så.

Jag låste försiktigt upp lägenheten så tyst jag kunde och la ett finger på mina läppar för att visa Noel att han skulle vara tyst. Jag visste att pappa var hemma och ville inte väcka honom. Noel flinade åt det och jag skakade på huvudet och öppnade ytterdörren. Det var mörkt i lägenheten och jag sparkade av mina skor. Noel gjorde samma sak. Jag gick sedan in i mitt rum och han följde efter. Jag stängde min dörr och började plocka fram ett extra täcke och en extra kudde. Jag bäddade både täcket o kudden och när jag vände mig om hade Noel klätt av sig och var precis påväg ner mellan mitt täcke o sängen.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum