"Jag tycker om att ha dig nära"21

1.2K 20 5
                                    

Tisdag, tisdagen är alltid värst eller hur? Liksom du har redan kämpat första dagen och har inte längre helgens lugn kvar i kroppen. Det är långt till fredag, känns alltid grått och det blir fisk till lunch i matsalen så hela skolan stinker redan på förmiddagen.

På en sådan här tisdag som jag precis beskrev brukar jag snooza mellan 3-5 gånger innan jag långsamt krälar mig ut ur sängen. Men denna tisdag blir det ingen snooze och jag sätter mig upp i sängen med efter att ha gäspat bara en gång. Det är som att bryta ett mönster som man haft, i vad som känns hela livet och jag tänker på just detta.

Helt enkelt så kände jag mig pigg denna tisdag, pigg. Mitt undermedvetna sa att det var lycka från att jag blivit sams med det finaste jag träffat någonsin i hela mitt 17 åriga liv igår. Mitt vanliga jag funderade på varför mitt undermedvetna just refererat till honom som "det finaste jag någonsin träffat" och jag skakade bort båda tankarna som om inget av det hänt.

Jag la en blick på mobilen för att kolla klockan och notiser. 06.30 var den och min buss skulle gå om lite över en timme så inte direkt någon stress. Jag gillade att ta det lugnt på morgonen och tog inte heller så lång tid på mig att göra mig redo. Men å andra sidan så brukade jag ofta värdera mer sömn över att gå upp i tid.

Jag skrollar snabbt igenom notiserna men inget som direkt fångar min uppmärksamhet så jag reser mig och går mot toaletten. Jag går på toa och tar även en snabb dusch. I min morgonrock går jag sedan till köket för att göra frukost. Jag rostar en macka och äter även en banan till.

Jag skulle kunna vänja mig vid sånna här morgnar men helt ärligt visste jag att detta förmodligen aldrig skulle ske igen. Fick bara njuta medans lugnet ännu va kvar i mig.
Min mobil vibrerade bredvid mig på bordet och jag sneglade över för att titta vad notisen var ifrån. Jag hade förväntat att lugnet skulle stanna lite längre men tydligen inte. För smset var från Noel.

Prinsen över låtsaslandet 07.32
Lust att skippa första lektionen med mig? Har ett matteprov och en fågel viska i mitt öra att du har ett tyska prov

Shit. Tyskan. Jag försökte snabbt gå igenom var det var jag skulle kunna i mitt huvud men allt kändes rörigt och tomt. Japp. Lugnet var definitivt borta. Jag kände inte minsta spåret längre.

Jag 07.33
Shit

Prinsen över låtsaslandet 07.33
Jag tar det som ett ja?

Jag 07.35
kom hem till mig då

Prinsen över låtsaslandet 07.38
Saker är återställt till sitt rätta ställe, tycker inte du?

Jag tittade på skärmen åt det sista smset. Log för mig själv och skakade omedvetet på huvudet. Jag plockade undan mina rester från den fantastiska frukosten, kanske inte direkt "fantastisk" men allt för effektens skull, och gick tillbaks till mitt sovrum. Jag hade egentligen tänkt att klä mig som en fräsch människa idag men eftersom jag ännu bara skulle vara hemma så bytte jag om till ett par tunna lösa svarta mjukis shorts tillsammans med en grå champion hoodie. Vad jag skulle ha på mig när jag faktiskt gick till skolan sen fick jag tänka på då.

Av ren reflex så slängde jag mig på min bäddade (!!!!!?!?) säng. Denna morgon hade verkligen varit en saga, aldrig i hela mitt liv hade jag bäddat min säng innan skolan. I vilket fall som helst var den bäddad nu och jag hamnade i den med telefonen i ena handen. Jag gick in på utforska på instagram och efter få minuter var jag redan lost in i världen av memes. Jag låg och smålog lite för mig själv när det ringde på dörren.

Formellt att ringa på ändå tänkte jag och klev upp ur min säng. Jag öppnade dörren och höjde blicken något för att kunna möta hans blick. Han hade på sig en hoodie med svarta jeans till, vita sneakers och såklart en mössa. Kunde inte direkt dömma honom nu dock, det var slutet på oktober men då kunde han iallafall ta en jacka. Varför lät mina tankar mammiga? Euw.

Han klev in i min hall och omfamnade mig i en kram som hälsning.

- jag vet hur tacksam du är för att jag förhindrade dig från att tabba dig grovt på det där tyska provet. Men det ända jag kan säga. Alla hjältar har inte mantlar.

Jag log stort, allt kändes verkligen som vanligt. Ett skratt kom ut ur min mun och jag skakade lite på huvudet åt att han kallat sig själv hjälte.

- så, vad ska vi göra nu när vi inte har sex längre?

Det var jag som yttrade frågan sarkastiskt men jag fick ändå en förvånad blick av Noel, förmodligen för att jag var så frispråkig.

- Well, vem sa att vänner inte kan....

- se en film? Ja wow de hade vart kul... får jag välja? Oh tack Noel du är bara bäst.

Jag avbröt honom snabbt och svarade med vad jag själv ville höra innan han fick en syl i vädret. Han skrattade åt mig lågt medans jag vinkade med honom till mitt rum. Jag satte mig i sängen och fällde upp datorn. Jag skrollade runt på Netflix innan jag valde en ikonisk film, meangirls. Synd bara att tvåan var så dålig.

Noel kommenterade inte film valet och la sig bara tyst bredvid mig medans filmen började rulla.

Under filmens gång så satt vi både fokuserade och tittade, samt kommenterade och skrattade åt delar. Allt kändes verkligen helt återställt från ingenstans och det kändes naturligtvis bra.

När filmen var slut så slog jag igen datorn och började resa på mig för att snabba på processen att ta sig till skolan i tid till min nästa lektion. Jag kände en hand på min arm som drog tillbaks mig och jag kämpade inte emot och la mig ner i sängen igen.

- jag måste till skolan

Sa jag tyst.

- ja men vi kan väll ligga här lite längre

- varför?

- jag tycker om att ha dig nära.

———————
Kort kapitel, har inte kunnat uppdatera alls knappt då jag jobbat typ varje dag men här är ett litet kapitel. Pussss / C

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now