Fylla | 35

538 4 0
                                    

Tja, ingen wattpad novell e complete utan sitt fylle-kapitel! Här e mitt bidrag. Hoppas alla har de fint förresten 💝
Kram. C

Hela november hade gått, och därav även en månad av mitt och Noels förhållande. För det va väll ett förhållande? Typ iallafall.

Jag drog stelt handen genom håret, jag kunde inte hjälpa att vara lite obekväm bland människor jag inte kände trots att jag tyckte om att umgås och festa, och här var det definitivt folk jag inte kände. Ett rejält stort gäng hade samlats hos Emma för att förfesta inför en hemmafest som vi skulle på ikväll. Ljudnivån var hög med tanke på att alla pratade i mun på varandra och på vardagsrumsbordet stod massvis med urdruckna och fulla burkar, korkar, läsk, glas och sugrör. Allt i en enda salig röra, precis som i filmer. Både Noels gång och mina vänner var här men även folk från Emmas klass som jag inte kände och andra från skolan som jag kände igen men aldrig pratat med. Jag öppnade försiktigt en öl. Något jag faktiskt kunde stå vid var att jag var en öl-tjej, och det kändes bra. Coolt. Det skummande en del och jag drack snabbt upp de. Jag hörde höga skratt från en konversation jag inte varit delaktig i men Noel skrattade och kastade bak huvudet så jag log stort åt honom, fast han inte såg mig. Det vände sig liksom i magen av lycka av att se honom sådär glad.

"Kom, vi gör en shotbricka och sen tävlar vi" sa Emma väldigt nära mitt öra för att det skulle överrösta all musik och prat. Jag log som svar och reste mig. Vi skulle snart dra oss vidare till den riktiga festen då klockan var närmre 23. Många av dem som var här var ju redan 18 och gick ofta ut istället så detta var ett slags hyllningsfest för dem gamla hederliga hemmafesterna. Som jag hört, så var dem oftast dem bästa.

Shotbrickan var fixad och jag och Emma gjorde oss redo för duell, den som först kunde klämma 10 stycken. Vi räknade dramatiskt ner och började sedan, vätskan var otroligt söt och brände lite vid första shotten men sen lugnade det sig och jag gick in i tävlar-mood. 10 shotar senare hade jag besegrat Emma och jag seger skuttade runt i det lilla vardagsrummet.

"Ey, vi drar typ nu bussen går om 10 minuter" alla hummade till killen som hade sagt det och började röra sig mot hallen. Det dröjde dock att få tag på sin jacka när man var över 20 pers i en lägenhet.

"Det är ganska hett att se dig hälla i dig alkohol" jag tittade förvånat upp på Noel som var en aning glansig i ögonen och log fånigt åt mig. Han hade menat det som en viskning men det hade hörts ganska högt och jag kollade mig omkring för att se om någon hört.

"Äh, käft" svarade jag och puttade honom lite. Tillslut var vi ute i decemberkylan och efter inte allt för lång tid på en buss som skulle ta oss till festen.

Bussresan blir fylld med glada rop och mycket sång från gänget som lämnat Emma då alla är relativt berusade, busschauffören ser en aning irriterad ut men vet att vi inte kommer vara på för evigt så han låter oss hållas.

"Händernaaaa upp i luftennnn vi ska bli fullllaaaa livet är meningslööööst vem bryr siiiigggg" det sjungs i kör till Petra Marklunds låt. Jag ler för mig själv, denna festen ska bli bra.

Vi anländer och det är redan relativt mycket folk där. Det hörs glada hälsningar när folk möter upp sina vänner och jag hälsar artigt på han som håller i festen, ingen jag känner men en väns vän.

"Hallå vi måste hitta en kapsylöppnare" Emma drar mig i armen mot köket och jag stapplar efter med ett leende. Vi öppnar varsin öl och skålar.

"Nu jäääävlar" vi skålar och jag sväljer snabbt några klunkar av vätskan. Vi står kvar i köket ett tag och kallpratar lite med några andra tjejer. Dem ser bekanta ut men jag kan inte minnas vad dem heter eller om jag ens någonsin vetat vad dem heter.

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now