"sov med mig" 13

1.2K 18 1
                                    

Var jag kär nu? Skulle jag vara det nu? Jag hade så mycket tankar resterande tiden av dagen. Även fanns det fanns en bubblande tanke av hela grejen i mig så var det som att något sa emot. Jag kände inte ens mig själv såhär. Visst att jag hade träffat killar, legat med folk, haft förhållanden. Men detta var något nytt, jag hade aldrig använt termen "kär" eller "förälskad" någon gång när det gällde mig själv.

Jag kanske borde sluta överanalysera? Bra idé.

Dagen led iallafall mot sitt slut och jag åkte med glädje ifrån skolan och hem till en tom lägenhet. Jag slet av mig jeansen det första som hände och lät mig själv gå byxlös bara för att jag inte orkade leta upp bekvämare byxor. Jag rotade i kylen och hittade ett äpple och en halv marabou. Tillräckligt för att kallas middag tänkte jag. Jag skrollade runt lite på instagram ett tag mellan tuggorna av min egen framtagna delikatess. Ögonlocken blev tyngre och soffan kändes farligt skön. Klockan var förmodligen bara halv fem men en liten tupplur dör man inte av. Så jag la undan min "middag" och slöt mina ögon tryggt.

Det plingade ett flertal gånger på dörren och jag tittade mig förvirrat omkring, juste han skulle komma förbi. Yrvaket så reste jag mig snabbt upp och gick mot ytterdörren jag öppnade med ett ryck. Jag ville inte ens tänka på mig själv i hans synvinkel. Han tittade på mig och sen på mina byxor som låg slängda en bit bakom mig.

- det är inte som det ser ut! Försvarade jag mig snabbt.

- inte? Han skrattade medans han gick in och stängde dörren.

- inte för att jag skulle ha något emot det. Fortsatte han flinandes och drog mig närmare sig. Jag tillät mig att vara pirrig och lycklig efter dem orden. Jag tittade upp på honom och log sockersött. Men vek inte av med blicken, jag var visst inte en vekling.
Jag förde samman våra läppar i en rätt snabb kyss.

- hej.

- hej.

Jag kunde konstatera att numera var kyssas en annan grej, jag hade aldrig varit i en situation där jag med glädje kysstes vid andra tillfällen än sex, trots att jag varit i flera förhållanden. Men nu kändes det som att jag ville dö med mina läppar mot hans.

- är det kallt ute?
Frågade jag honom och gick mot köket för att hämta kvällens huvudperson. Vinet.

- aaa
Svarade han kort. Jag nickade åt svaret och öppnade vinflaskan.

- vi får sitta i soffan då.
Han tog av sig sin jacka och gick och satte sig i soffan. Jag hämtade ett par mjukisshorts och satte på mig dem, jag gick till köket och hällde upp ett varsitt vinglas till oss båda och gjorde honom sällskap. Det var något med mig och vin. Det fanns inget bättre, enligt mig, än att snacka och dricka vin. Något jag tror Noel hade förstått vid det här laget med eftersom han frågade

- borde jag vara orolig vart ifrån du får allt vin och hur mycket du dricker egentligen.
Jag flinade och tog en klunk.

- pappa köper hem mycket från olika delar av världen, och eftersom han knappt ens vet vilken adress vi bor på så vet han absolut inte vilka flaskor han har haft tidigare. Och det där med hur mycket jag dricker? Några glas innan skolan och sen ytterligare några på kvällskvisten ungefär.

Han såg allvarligt på mig.

- jag driver?
Utbrast jag och gjorde en häftig handrörelse så att vinet i mitt glas lämnade och istället bildade en stor fläck över mattan och golvet. Jag svor till och suckade tungt, Noel fortsatte att flina jag antog bara att han inte tänkte hjälpa till och torka upp mitt älskade vin som låg och gjorde härliga fläckar i pappas matta. Jag gick in i köket och hämtade papper och handdukar och även någon rengöringsspray så jag kunde få bort allt. Väl nere på knä i vardagsrummet satt hon fortfarande tyst medans jag torkade upp.

- tänker du vara tyst föralltid?!

Frågade jag irriterat, jag hade tappat humöret med tankarna hur pappa skulle reagera över dem röda fläckarna på den dyra mattan om jag inte lyckades få bort det.

- din tröja är fylld med rödvinsfläckar.

Log han. Fan var han var mallig då. Det var dock sant. Den gråa T-shirten var mörk på vissa ställen. Jag drog av den i ett svep och lät honom granska min överkropp trots att jag fortfarande hade bh på mig.

- bättre?

Jag log tillbaks mot honom och kom närmre lutade mig över honom där han satt bakåtlutad i soffan med händerna nu på min midja, huvudena var bara några centimeter från varandra.

- kan vänja mig.
Svarade han enkelt

- gör inte det, blir jobbigt sen då.
Viskade jag som svar men jag visste at han hörde då vi var så nära varandra. Sedan ställde jag mig upp igen och hans händer släppte min midja jag torkade upp det sista och slängde papperna. Visste absolut inte vad jag skulle göra åt mattan men det fick lösa sig. Jag lyfte ut den på balkongen så länge. När jag var klar satt han och skrollade på sin mobil.

- vad är klockan egentligen?
Frågade jag

- halv tolv typ
Svarade han.

Jag tänkte snabbt tillbaks på hur länge jag egentligen sovit och hur sent han kommit hit isåfall. Tänkte han däcka här eller? Det var egentligen inget problem, jag började efter lunch imorgon då mina egna lektioner var inställda. Jag frågade inte och jag vet inte riktigt varför. Jag nickade iallafall bara till hans svar och gick in i badrummet, trots att jag sovit flera timmar så var jag trots allt sömnig. Underskatta aldrig min sömn. Jag tvättade av ansiktet och borstade tänderna. Jag gick ut till vardagsrummet igen och gick in till mitt sovrum, jag klädde av mig och gick och la mig i mina trosor och en sovtröja. Sängen var kall och jag vände och vred på mig ett tag och stängde ögonlocken gång på gång för att försöka somna. Det var omöjligt och någonstans i mitt bakhuvud visste jag att det var för att det satt en prins i mitt vardagsrum.

Så en stund senare gav jag upp och reste mig, jag gick ut från mitt sovrum och kom rakt in i vardagsrummet. Han såg ut att lyssna på något då han nickade med och hade hörlurar på sig. Hade han tänkt sitta här hela natten?

Jag avbröt tystnaden.

- tänker du komma in o lägga dig med mig eller, kan inte sova.

Han tittade trotsig på mig, varför skulle vi alltid trotsa varandra? Vad hände med vår töntiga kärleksförklaring innan?

- be mig snällt

Jag orkade inte trotsa tillbaks, inte nu.

- kan du snälla sova med mig?

Denna gången trotsade han inte utan reste sig bara simpelt upp och gick in i mitt sovrum där han aldrig tidigare varit. Han tittade sig omkring och sedan på min säng som skulle bli hans och min sovplats inatt. Snart låg jag tryggt nära honom medans hans ena hand smet in under min tröja och rörde sig över min sida, lugnt och fortfarande tryggt.

———
Sorry att det tagit så lång tid för en ny del att komma, mycket i skolan nu sista tiden innan lov men hoppas ni gillar denna del. KOMMENTARA OCH RÖSTA ❤️

Prinsen över låtsaslandet | Noel FlikeWhere stories live. Discover now