Cap 7. Tu ești proastă ori ești proastă?

418 22 8
                                    

După încă o oră de stat doar cu Jack, Adrien se apropie de noi dar fară Jennyfer.

- Vă place petrecerea mea?

- Cu siguranță! Îi raspund și îmi întorc privirea spre Jack zâmbind. Și ai o casă foarte frumoasă.

- Mersi! Îmi face cu ochiul râzând dar Jack mârâie la el. Apropo, ai vrea să ne cânți ceva? Chiar ai o voce minunată.

- Mi-ar face plăcere. Îl las un pupic pe obraz lui Jack după care urc pe scenă. În următoarea secundă toate privirile sunt ațintite asupra mea. Îi fac semn DJ-ului să pornească piesa și încep să când Mi gente-J Balvin și Willy William.
Toți încep să danseze și să cânte împreună cu mine.
Piesa se termină și aud un oftat din partea publicului. Ca să le fac pe plac merg lânga DJ și îi spun să pună piesa Call Out My Name. La auzul ritmului fetele încep să urle fericite.

                 -- • ♦️ • ♦️ • --

Intru în baie și îmi scot din mini gentuța pe care am luat-o cu mine rimelul și rujul vișiniu. Ușa băii se deschide dar decid să îmi văd de treabă. Pe neașptate primesc o palmă usturătoare. Mă dezchilibrez și cad pe jos lovindu-mă cu capul de gresie. Îmi ridic privirea și reușesc să văd cine este înainte să primesc un pumn în față. Îmi ling buza de jos și simt gustul sângelui. Când să îmi șterg sângele primesc un picior în burtă iar respirația mi se taie pentru câteva secunde. Fața mea începe să sufere o grămadă de lovituri de pumni și palme. Dintr-o dată simt o durere insuportabilă în spate iar privirea mi se întunecă.

  Din perspectiva lui Jack

Mă învârt îngrijorat în fața barului pentru că Kris nu mai apare. Mi-a zis că merge la baie să își retușeze puțin machiajul dar a trecut o oră jumate de când stă în baie.
Mai stau puțin pe gânduri apoi mă îndrept hotărât spre baia fetelor. Ajung în fața uși și intru fără ezitare. Ceea ce văd în fața ochiilor mă șocheză complet și fără să mai stau pe gânduri mă apropii de ea. O iau în brațe tip mireasă și fug cu ea repede până la mașină. O pun cu grijă pe bancheta din spate după care mă urc la volan și pornesc spre spital.

  Ies din mașină cu ea în brațe și intru în spital. O asistentă ne vede imediat și se apropie de noi.

- Ce a pățit? Întreabă serioasă.

- Tu ești proastă ori ești proastă? Nu contează ce a pățit, ajută-mă. Aproape că urlu la ea. Aceasta pleacă grăbită dar vine înapou cu o targă. O așez cu grijă apoi o las în grija asistentei.

Dacă o să aflu cine a făcut asta o să treacă pe lumea cealaltă! La cât de nervos sunt în momentul ăsta aș putea să omor pe ori cine care trece prin fața mea.
Telefonul începe a vibra în bizunarul meu și îl scot. Răspund fără să mă uit și recunosc imediat vocea.

- Jack, unde ești? Nu o mai găsesc pe Kris și sunt foarte îngrijorată. O aud pe Yue având o voce tremurată.

- Sunt la spital! Am găsit-o pe Kris în baie inconștientă și plină de vânătai. Îi răspund imediat.

- CUM? Urlă ea. Ajung în doua minute!

Yue închide apelul. Îmi bag înapoi telefonul în buzunar și îmi razâm capul în palme neputincios.
Chiar nu înțeleg cine ar face așa ceva. Cu ce a greșit ea pe lumea asta. Poate că nu o știu de foarte mult timp dar tot timpul petrecut cu ea nu am vazut să fi făcut ceva rău sau să fi rănit pe cineva.

Sunt scos din gânduri de sunetul unor tocuri. Îmi ridic privirea și o observ pe Yue venind foarte serioasă dar în privirea ei se vede clar că este panicată.

- Unde este?

- În sala asta! Îi fac semn cu mâna. Doctorul înca este înauntru. O anunț. Fără să zică nimic intră și aud atunci vocea doctorului:

- Cine sunteți domnișoară? Spune doctorul cu o voce caldă.

- Nu contează, vreau să știu dacă prietena mea este bine! Aud vocea autoritară a Yuei.

- Este bine! A suferit multe lovituri grave dar se pot vindeca. Mâine o puteți lua, dar nu va avea voie să se ridice din pat sau să facă eforturi. Înainte să o luați o să vă dau câteva creme. Acum lăsați-o să se odihnească! Doctorul îi scoate pe țoti din sală și închide ușa în urma lui. Yue se pune lângă mine la fel de supărată.

Își va reveni!

Știu asta!

Simt asta!

Din perspectiva Kristen

Deschid încet ochii și mă uit în jur. Nu sunt în camera mea asta-i sigur! Ma uit mai bine și observ că sunt la spital. În dreapta mea Jack doarme profund pe scaunul inconfortabil. Îmi ridic mâna încet încercând să ignor durerea și o așez pe obrazul lui. Acesta tresare și își îndreaptă privirea spre mine. Un zâmbet larg îi apare pe față când vede că m-am trezit. Se apleacă încet spre mine și mă sărută lent. Încerc să mă ridic mai mult dar îmi scapă un geamăt de durere.

- Nu te ridica! Odihnește-te! Îmi spune acesta. Ușa se deschide încet iar Yue își face apariția cu o ceașca cu ceai. O așează cu grijă pe dulăpiorul alb de lânga patul după care îmi lasă un pupic pe frunte.

- Cum te simți?

- Umm...bine aș putea zice. Îi răspund cu un zâmbet micuț.

- Astăzi te vom externa. Mă anunța Jack. Și asta cât mai curând pentru că nu mai suport locul ăsta! Urăsc spitalele.

- Poi atunci înseamnă că trebuie să mă pregătesc nu? Îi fac semn lui Jack să îmi dea hainele iar el face exact ce i-am cerut. Cei doi ies din cameră așteptând să mă îmbrac.

Ies din cameră iar Jack îmi sare repede în ajutor. Îmi trec mâna pe după gâtului și pornim toți spre ieșirea din spital dar un bărbat îl strigă pe Jack. Mă întorc rapid și îl văd pd doctor venind spre noi. Îi întinde câteva creme lui Jack după care îl salută și pleacă

Jack mă ia în brațe și mă pune pe bancheta din spate. Yue se pune pe locul pasagerului iar Jack la volan. Pornește încet iar în destul de mult timp ajungem. Ies singură din mașină chiar dacă Jack a insistat să mă ajute. Intrăm în campus și imediat ajung în fața camerei mele. Deschid ușa și mă trântesc în pat dar îmi scapă din nou un geamăt de durere.

- Eu mă duc să le anunț pe profesoare că vei lipsi câteva zile. Spune Yue în pragul ușii. Pleacă în liniște în timp ce Jack mă întindea mai bine în pat. Scoate din buzunar două creme și zâmbește inocent.

- Doctorul a zis că trebuie să te ung cu ele când ajungem acasă. Îmi desface lent rochia și o dă jos eu rămânând în lenjerie intimă. Mă înroșesc iar în următoarea secundă trag repede pătura cu care mă învelesc peste mine. Jack începe să râdă de mine și trage încet pătura de pe mine.

- Nu trebuie să îți fie rușine iubito! Plus că nu ești goală complet deci. Își pune încet mâinile pe talia mea și mă întoarce cu grijă pe burtă.
Simt cum degetele lui Jack încep să întingă cu grijă crema pe vânătaiele și unele răni mai grave de pe spate. Masează tot mai sus până ajunge la capsele sutienului. Le deschide încet și le dă la o parte dând cu cremă.
După ce termină cu spatele mă întoarce înapoi cu fața spre el și începe a unge rănile de pe burtă și față. Când ajunge la buze îmi lasă un sărut scurt după care își continuă treaba.

În jumătate de oră termină și îmi da pijamalele mele cu mașini.

- Nu credeam că o fată are o pijama ca asta!

- Dacă îmi plac mașinile, ce vrei să fac! Zic indignată. Îmi întorc privirea spre Jack și văd că expresia feței lui s-a transformat în una serioasă. S-a întâmplat ceva? Întreb oarecum îngrijorată.

- Da. Iubito, ai văzut cine ți-a făcut asta? Îmi las privirea în jos și scâncesc din dinți când îmi amintesc acel moment și a cea persoană.

- Da! Mărturisesc.

- Și cine a fost? Sare ca ars din pat și se uită direct în ochii mei.

- ...

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum