Cap 16. Ți-a plăcut să stau goală în fața nu?

316 12 2
                                    

În următoarea secundă se întoarce având un rânjet pe față. Se apropie de masă și ia o farfurie plină cu clătite.
Oh, Doamne!

- Mânâncă! Ești destul de slăbită. Mijesc ochii la el apoi iau farfuria și merg în apoi în cameră cu Alexander pe urmele mele. Mă așez în pat iar Alexander în fața mea cu borcanul de nutella în mâna. Mi-o dă mie apoi încep să îmi fac clătitele.

  - Stai! Sar eu de pe pat. Să nu îmi spui că...nu, nu cred! Nesimțitule! Izbucnesc eu nervoasă. Se uită la mine nedumerit apoi ridică din umeri.

  - Ce am făcut?

- Ți-a plăcut să stau goală în fața ta nu? Pentru că sunt sigură că hainele astea nu s-au schimbat singure!

   - Hei, eu doar am avut grijă de tine. Dar apropo...ai niște sâni, moamă. Se trântește pe spate și privește tavanul parcă încercând să își reamintească imaginea cu mine goală. Mă apropii de el și dau să îi trag o palmă dar mi-o prinde înainte să facă contact cu obrazul lui și mă trage peste el.

- Iubito, de câte ori să îți mai spun că soarta ne vrea împreună?

   - Ticălosule, a fost doar o coincidență că m-ai găsit pe stradă inconștientă. Și dacă vrei să știi, eu am un iubit mai bun ca tine. În urmatoarea secundă își lipește buzele de ale mele și mă presează mai mult de el. Încerc să mă dezlipesc de el dar mă întoarce acum eu fiind sub el. Mă mușcă de buză făcându-mă să scot un geamăt de durere; momentul perfect pentru el ca să își introducă limba în gura mea.

Jur că îl castrez.

Îmi prinde mâinile deasupra capului cu o mână iar cealaltă coboară încet pe talia mea ajungând la coapsă. O strânge ușor apoi își pune mâna înapoi pe talia mea. Rupe sărutul apoi se uită în ochii mei.

  - Acum ce zici? Eu zic că, iubitul tău e cu mult mai prejos decât mine. Îmi dau ochii peste cap apoi îi trag o palmă usturătoare.

  - Boule, dă-te jos de pe mine! Urlu la el. Îmi lasă mâinile apoi se ridică având un rânjet pe față. Doamne, cât aș vrea să îi șterg zâmbetul ăla tâmp de pe față! Mă așez înapoi la locul meu și încep să mânânc.

Mă așez pe spate sătulă în timp ce Alexander duce farfurie goala și borcanul aproape gol în bucătărie. Revine imediat și se pune lângă mine. Privim amândoi tavanul fără să spunem nimic până când îmi amintesc că trebuie să plec înapoi la campus.

  - Îmi dai te rog hainele? Trebuie să plec. Mă ridic în fund și îl privesc indiferentă.

- Ș-o crezi tu că pleci! Doctorul a zis să stai în pat să te odihnești două zile. Și dacă tu crezi că o să te las să pleci atunci crezi prost. Gesticulează autoritar amuzându-mă pe mine.
Sincer, chiar nu înțeleg de ce îi pasă de mine.

   - Ești ca un tată protector care are grijă de fiica lui. Afirm chicotind. Mă pun înapoi cum eram și decid să nu mă mai gândesc la asta. Trag pătura peste mine și închid ochii încercând să adorm dar sunt întreruptă imediat de vocea groasă a lui Alexander.

- Ești bine?

  - Da doar că, mă plictisesc și nu am altceva de făcut decât să dorm nu? Întreb ironică.

- Ai putea să...

      - Dacă propui să mi-o trag cu tine poți să taci. Îl avertizez serioasă. Nu mai spune nimic doar se ridică și pleacă; presupun că la baie. După câteva minute lungi iese din baie la bustul gol. Sincer, nu mă deranjează este casa lui și face ce vrea.
  Dintr-o dată, încep să tremur de frig semn că am frisoane. Neobservând, el se pune lângă mine sub pătura. Își pune o mână pe bratul meu apoi își dă seama.

  - Ai frisoane. Hai aici. Mă trage mai aproape de el și își lasă capul pe al meu. Imediat simt caldura trupui lui și mă apropii mai mult punându-mi capul pe pieptul lui cald iar o mână pe burta lui.

  - Ești așa cald. Concluzionez eu zâmbind. Închid încet ochii lăsându-mă în ghearele somnului.

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum