Cap 8. Ce drăguți sunteți împreună.

373 21 3
                                    

- Um, nu cred că este nevoie să știi! Spun încercând să nu sune dur.

- Cum adică nu e nevoie să știu? Își pune mâinile în sân și mă privește serios.

- Jack, cred că mă pot descurca și singură. Când aude ce zic trage aer adânc în piept și se așează lângă mine. Își pune încet capul pe pieptul meu și închide ochii.

- Iubito, acceptă o dată că nu te poți descurca singură. Uite ce ai pățit și tu înca mai crezi că te poți descurca și singură. Te rog, lasă-mă să te ajut.

- Îmi pare rău Jack dar eu trebuie să rezolv treaba asta și nu vei putea să îmi schimbi decizia. Dar totuși, poți să mă ajuți cu ceva. Un zâmbet îmi apare pe buze în timp ce mă joc cu părul lui.

- Cu ce? Întreabă plictisit.

- Poi, astăzi trebuia să mă întâlnesc cu mama. Și mă întrebam dacă poți să mă duci tu, cu ocazia asta pot să te prezint mamei.

- Cum? Eu...nu știu ce să zic....

- Te roooog! Îl întrerup eu.

- Bine! Cedează el. Dar întâi trebuie să termin orele apoi putem pleca. Iar până atunci încearcă să te odihnești. Un zâmbet drăguț îi apare pe față. Mă sărută scurt după care pleacă.
Mă fac mai confortabilă în pat și mă las condusă în lumea viselor.

                 -- • ♦️ • ♦️ • --

- Mamă, el este...iubitul meu. Spun agitată în timp ce ne așezăm toți trei pe canapeaua din sufragerie. Inima începe să-mi bată de două ori mai repede pentru că știu mamei nu prea îi place când am de a face cu băieți.

- Iubitul tău? Întreabă mama uimită. Un zâmbet sincer îi apare pe buze. Kristen, cât mă bucur pentru tine! Mama mă strânge în brațe apoi pe Jack.

- Mă bucur să vă cunosc doamnă Johnson! Cei doi se iau în brațe.

- Um, mamă. Îi întrerup eu.

- Da scumpo?

- Nu crezi că Jack ar trebuii să guste din faimoasele tale prăjituri cu caramel și nucă de cocos? Mamei îi apare un zâmbet larg pe buze și pleacs de îndată în bucătărie. Îmi întorc privirea spre Jack care se uita la mine drăgăstos.

- Ai o mamă drăguță. Rostește cu buzele pe fruntea mea.

- Mă bucur că spui asta pentru că de acum înainte va trebuii să o vizităm de cel puțin de două ori pe săptămână.

- Nici o problemă. Mă așez mai aproape de el și îl sărut lung pe buze. Îmi înfig mâinile în părului și trag încet scăpându-i lui un geamăt.
Când aerul își cere drepturile ne despărțim și doar atunci ne dăm seama că mama stătea pe cealaltă canapea din fața noastră și se uita la noi.

- Ce drăguți sunteți împreună. Chicotește mama iar eu mă înroșesc. Fără să fie deranjat de replica mamei, Jack se întinde spre masă și ia o prăjitură.
În doar câteva secunde o termină și se linge pe degete.

- Foarte bună prăjitura doamnă Johnson. Exclamă vesel.

- Dragule, poți să-mi spui Alice. Spune mama zâmbitoare. Jack dă din cap că a înțeles și își mută privirea spre mine.

- Mamă noi o să mergem sus. Îi spun înca privindu-l pe Jack. Ne ridicăm amândoi și urcăm la etaj. Intrăm în cameră iar eu mă așez pe pat în timp ce Jack se uita prin cameră. Se oprește în fața dulapului uriaș și se uită la o fotografie înrămată.

- Bărbatul așta este tatăl tău?

- Da. Rostesc tristă și mă întorc cu spatele la el. Dintr-o dată simt cu cealaltă parte de saltea se lasă în jos iar două brațe mari mă lipesc de un piept tare.

- Îmi pare rău iubito dacă te-am supărat cu ceva.

- Stai calm, nu mai supărat cu nimic. Brațele lui mă întorc cu fața la el și dau de niște ochii căprui ca ciocolata ce fac să te pierzi în ei. Îmi pun o mână după ceafa lui și îi împing capul mai în fața că să îl pot săruta. Acesta își pune brațele pe talia mea și mă trage mai aproape de el. Ne ridicăm amândoi în fund fără să rupem sărutul. Îmi încolăcesc picioarele în jurul taliei lui și îmi așez mâinile pe după gâtul lui.
Într-un final rup sărutul și îmi pun capul pe pieptul lui. Inspir parfumul lui care mă farmecă de fiecare dată când este în preajma mea. El își înconjoară mâinile în jurul taliei mele și mă strânge în brațe.

- Te iubesc Kris!

- Și eu te iubesc iubitule!

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum