Cap 21. Dacă mai vrei să stai aici trebuie să îmi oferi ceva.

278 13 1
                                    

A trecut o săptămână de la înmormântarea mamei. Acum sunt într-un hotel de patru stele urmărind criminalul. Este într-o casă abandonată din fața hotelului și am balcon fix spre el. Îl urmăresc de cinci zile fără să mă odihnesc deloc. Știu, sunt cam obsedată dar asta este, trebuie să găsesc momentul potrivit când să îl atac pentru că nu pot să mă duc la el pur si simplu și să îl omor. Așa mă va omorî el pe mine înainte să îmi dau seama ce se întâmplă.

Oftez obosită apoi închid laptop-ul și îl arunc pe pat. Mă ridic ușor din pat și intru pe balcon. Privesc casa abandonată din fața mea și încerc să îmi dau seama ce face dar tot ce pot să văd este spatele lui. Mă întorc înapoi în cameră luându-mi paltonul. Ies din cameră închizând ușa în urma mea și pornesc spre iesirea din hotel. La recepție un adolescent cam de șaptesprezece ani butona telefonul de grabă. Trec pe lângă el dezgustată și ies din hotel mergând la magazinul de lângă ca să îmi iau de mancare.
  De când sunt aici de abia am mâncat iar din cauza asta am slăbit cam trei kilograme iar asta nu e de bine.

Ajung la magazin și îmi iau câteva fructe, doua pungi cu chips și un baton de ciocolată. Le plătesc pe toate și merg spre hotel când mă ciocnesc de cineva scăpând toate cele cumpărate.

- Scuzați-mă, nu am fost atentă! Îmi strâng de pe jos mâncarea după care îl privesc atentă pe barbatul din fața mea.

După câteva secunde de studiat persoana îmi dau seama cine e. Cel care a uciso pe mama.

  - Uită-te pe unde mergi proasto! Tună el și merge mai departe.

Îngheț pentru câteva secunde dar îmi revin rapid și fug spre hotel. În scurt timp ajung și o iau spre camera mea când o voce groasă impunătoare mă oprește.

  - Unde crezi mergi? Mă întreabă băiatul care mai devreme găurea telefonul.

- În camera mea. Arcuiesc o sprânceană privindu-l ironic. Și nu înțeleg ce te interesează pe tine!

- Mă interesează pentru că acesta este hotelul meu! Mă rog, al tatălui meu.

- Și?

- Șii, dacă mai vrei să stai aici trebuie să îmi oferi ceva, zice apropiindu-se mai mult de mine.

Cu o mână mă prinde de talie și mă trage spre el iar cealaltă mână o pune pe spatele meu trăgându-mă și mai aproape. Își apropie buzele lent de gâtul meu și începe să depună săruturi. Scârbită îl împing și plec în camera mea fugind.
  Doamne, peste ce bou am mai dat și eu tocmai în momentul când eram ocupată cu criminalul ăla.  

Oftez punând mâncarea pe pat. Mă trântesc și eu în pat și îmi iau laptopul pornindu-l. Astazi vreau să stau toată ziua și să mă uit la serialul meu preferat și să uit măcar astăzi de criminal...și de boul ăla.

                 -- • ♦️ • ♦️ • --
   
  Deschid ochii somnoroasă și îmi dau seama că am adormit în timp ce mă uitam la serial. Și am uitat complet de criminal..of. Dau să mă ridic din pat dar un braț musculos este înfășurat în jurul meu strângându-mă. Speriată mă întorc dând băiatul de la recepție. Ce caută aici și cum naiba a intrat? Iar faptul că este doar într-o pereche de pantaloni scurți mă face să îmi pun mai multe întrebări.

Scot un sunet de uimire privind abdomenul bine lucrat lipit de mine. Îi dau mâna jos de pe mine și mă dau repede jos din pat. Acesta începe să se fățăie puțin când își dă seama că nu mai sunt lângă el. Se ridică în fund și privește prin cameră când mă vede cum îl privesc furioasă.

  - Neața! Rostește boul frecându-se la ochi.

- Neața? Doar atât ai de zis? Vreau să știu ce naiba cauți aici și cum ai intrat!

- ....

****

Dragii mei la media este casa abandonată unde stă criminalul și camera de hotel unde stă Kris!
Lectură plăcută și sper că a ieșit bine capitolul..❤

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum