Cap 10. Vei avea de dat trei probe.

362 16 2
                                    

După trei săptămâni

  Azi e o zi specială pentru mine. După multe discuți aprinse cu Yue și Jack, m-am hotărât să îl sun pe impresarul cea venit la ora de muzică. Adică Anderson. Și poate chiar au dreptate Yue și Jack. Poate chiar am să am un viitor bun din asta.
Iar în legătură cu Jack. Relația noastră merge de minune. Am stat în fiecare zi cu el și nu pot să descriu în cuvinte fericirea pe care mi-o provoacă când sunt lânga el.
Vânătăile din seara acea au trecut datorită cremelor și mâinilor pricepute ale lui Jack.

Acum sunt în camera mea împreună cu prietena și iubitul meu care mă tot freacă la cap să îl sun pe impresar. Sinceră să fiu, am emoții foarte mari și poate am să o dau în bară.

- Dar am emoții.. - înerc să dau înapoi dar expresia de pe fața Yuei se schimbă în una serioasă.

- Ascultă-mă bine că nu mai repet a doua oară. Tu, ești o fată puternică, frumoasă și deșteaptă care acceptă orice provocare și nu dă niciodată înapoi entiendes ( ai înțeles?) ? Izbucnește ea serioasă dar pe mine mă apucă râsul. De fiecare dată când se enervează Yue vorbește în spaniolă ceea ce fac și eu dar mai rar.

- Sí. Îi răspund tot pe spaniolă apoi iau hârtiuța de pe noptieră pe care scrie numărul impresarului. Formez numărul cu degetele care nu se mai opresc din tremurat apoi duc telefonul la ureche. După trei tonuri acesta răspunde iar la auzul voci lui mă cutremur.

- Alo? Vocea lui răgușită se aude din telefonul meu făcându-i pe Yue și Jack să se apropie mai mult de telefon.

- Bună ziua domnule Anderson! Sunt Kristen cred că mă țineți minte. Rostesc puțin mai calmă.

- Da te țin minte.

- V-am sunat să vă spun că vă accept  propunerea. Sunt de acord să lucrez pentru dumneavoastră.

- Foarte bine atunci. O să îți trimit un mesaj cu adresa unde trebuie să vi. Peste o oră să fi acolo.

Aud trei bipuri semn că a închis. Îndepărtez telefonul de la ureche și mă întorc spre cei doi care se uită fericiți la mine.

- Cât de mult mă bucur pentru tine! Yue mă ia în brațe și mă strânge bucuroasă.
După ce scap de Yue, Jack mă ia și el în brațe și îmi lasă o grămadă de pupici pe toată fața apoi un sărut scurt pe buze.

- Scuze că vă întrerup fericirea dar eu trebuie să mă grabesc. Doar ați auzit că am o oră la dispoziție să fiu la adrsa pe care trebuie să mi-o trimită. Îmi arcuiesc o sprânceană și îmi pun mâinile în sân. Amândoi înghit în sec apoi o tulesc pe ușă afară dar nu înainte să îmi ureze succes.

Îmi dau ochii peste cap amuzată și merg repede în baie pentru un duș scurt. După ce mă spăl îmi fac părul și machiajul apoi ies din cameră. Cobor scarile și cand să ies și din campus telefonul îmi vibrează. Îl deblochez și observ că am primit o adresă.
Îmi continui drumul și ajung la mașină. Întru înauntru, bag cheia în contact și pornesc cu viteză.

Opresc mașina în fața unei clădiri imense și scot un "Whoaw" de uimire. Cobor din mașina și ma apropii tot mai mult de ușile clădirii. Când ajung mai aproape un domn îmbrăcat la patru ace îmi deschide o ușa și îmi face semn să intru. Fără ezitate intru și casc gura și mai uimită decât eram înainte.
În fața mea apare domnul Andreson iar lânga el un bărbat de vreo douăzeci și unu de ani.

- Bine ai venit Kris. Domnul Andreson îmi zâmbește cald. Îl salut și eu apoi urcăm o duzină de scari până la etajul doi. Întrăm într-o sală imensă de dans. Pe partea stângă a camerei sunt oglinzi mari în care să te vezi cum dansezi iar în fundul sălii este un birou mare cu trei calculatoare și un laptop.

- Vei avea de dat trei probe! Prima oară trebuie să dansezi. Îți vei alege tu piesa pe care vei dansa iar dacă vrei să îți schimbi hainele poți să mergi acolo. Face semn spre o ușa dintr-un colț al sălii și mă duc acolo.

Dumnezeu cu mila.

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum