Cap 23. Doar lasă-mă să te țin în brațe.

288 13 1
                                    

  - Nu știu ce să zic..nu e prea scurtă? O întreb privindu-mă în oglindă. Mă întorc cu spatele și casc ochii se uimire.
Doamne, Faith cum să merg așa? Aproape mi se vede fundul! Rostesc exasperată.

Rochia neagră strâmtă din piele îmi vine perfect pe corp. Decolteul era ok dar ce mă deranja era faptul că era cu o palmă și jumătate mai sus de genunchi iar în spate era ca un "V" întors cu capul în jos. Aproape mi se vedea fundul iar faptul că mergeam cu prietenii lui James la o petrecere nu mă ajuta absolut de loc.

- Dar ce are? Este o petrecere, pufnește ea.

- Nu ai altceva? O privesc rugător.

- Ba da dar tu ai să mergi așa și nu accept nici cel mai mic refuz acum pleacă, trebuie să mă schimb și eu. O să te chem înapoi pentru machiaj, mă lămurește ea. Îmi dau ochii peste cap ieșind din cameră.

  Regret că am acceptat să merg cu ei la petrecere. Prietenii lui James sunt chiar de treabă și nu mă așteptam să fiu primită cu atâta căldură. Cel puțin de Faith căci băieții au încercat să se dea la mine.
Acum înțeleg cum este să fii singura fată din grup. Îmi este milă de ea.

Cobor jos în living unde băieți se jucau jocuri video. Trec prin fața băiețiilor și dau să ma pun pe canapea dar mă trezesc în brațele lui Andreas.

- Ce crezi că faci? Îl întreb încercând să par serioasă dar aproape bufneam în râs.

  - Doar lasă-mă să te țin în brațe, te rooog, face o față de cățeluș.

- Bine! Cedez eu.

Acesta îmi înconjoară talia cu o mână iar cu cealaltă prinde consola începând să se joace cu băieții. Privesc și eu ecranul televizorului fâțâindu-mă puțin încercând să mă fac mai confortabilă. Un geamăt îmi răsună în urechi. Imi întorc privirea spre Andreas, acesta avea o față excitată.
  Mă ridic în picioare dar el mă prinde de talie și mă trage înapoi.

Omg, îl simt tare sub mine. Închid ochii stânjenită când un strigăt se aude de la etaj.

  - Kristen te aștept!

Suflu ușurată și mă ridic mulțumindu-i din toată inima salvatoarei mele. Urc repede sus și întru în camera plină de rochii și pantofii.

  - Gata de machiaj? Faith își freacă palmele având un rânjet drăcesc pe față. 

Purta o rochie vișinie din catifea. Era la fel de scurtă ca a mea dar partea stângă a rochiei îi atârna din cealaltă parte și avea un decolteu destul de mare. Rochia era superbă iar pe ea arăta și mai bine iar în picioare purta o pereche de botine tot vișinii. Cred că botinele nu se potrivesc la rochia ei dar nu cred că se uită cineva la cum este îmbrăcată.

   - Ei bine să începem, mă trage lângă ea trântindu-mă pe scaunul de lângă biroul ei. Își aduce trusa cu machiaj și începe magia.

În câteva minute eram gata machiată. Mai aveam nevoie doar de...

  - Pantofi! Sare ea în sus. Se grăbește spre dressing și scoate de acolo o pereche de botine negre simple cu șiret. Le încalț repede și mă ridic în picioare începând să merg prin cameră.

Sunt superbe.

- Acum putem să mergem, își ia telefonul și ieșim amândouă.

Băieții erau tot pe canapea dar de data asta povesteau. Auzindu-ne tocurile își îndreaptă privirile spre noi. Andreas se ridică numai de cât și vine cu pași mari spre mine. Mă prinde de fund trăgându-mă la pieptul lui.

  - Hei hei hei, ia-o ușurel ea este a mea! Intervine James. Îmi dau ochii peste cap și mă desprind de Andreas îndreptându-mă spre ușă când mă trezesc în brațele lui James.

  - Sunteți împosibili știați, îi întreb.

  Acesta nu mă bagă în seamă doar iese pe ușă și intrăm în mașină.

De ce am acceptat oare să ies cu ei?

Flăcările iubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum