19ο κεφάλαιο

1.8K 91 21
                                    


Ζήτησα βοήθεια απο τον Ακη για να μιλήσουμε στον Μάριο. Του είπα πως θέλω να τον ενημερωσουμε σχετικά με την κοπελίτσα την Βασιλίνα και να είναι δίπλα μου, αφού αυτός την γνωρίζει καλύτερα.
Δεν εχω σκοπό να του αποκαλύψω αυτό το μυστικό και να τον χωρισω την ίδια μέρα. Θέλω να δω την αντίδραση του, να τον αφήσω να σκεφτεί, να ξαναμιλησουμε και να δουμε τι θα κάνουμε μεταξύ μας. Ο Ακης λέει πως ο Μάριος ήταν και είναι ερωτευμένος μαζί της.

Επίσης πρεπει να χειριστω τα παιχνίδια που μου φυλάσσει η μοίρα. Θα μου πουν που έχουν μπλέξει και γιατί και οτι άλλο κρύβουν μεταξύ τους. Είμαι προετοιμασμένη για τα παντα...

Ανοποψιαστος ο Ακης, πιστεύοντας πως μόνο θα ενημερωσουμε τον Μάριο, δέχτηκε. Δεν μπορω να ζω στο σκοτάδι.
Να βρίσκομαι με ανθρωπους δίπλα μου με τόσο βαθειά μυστικά.

[...]

Φόρεσα ένα μαύρο δερμάτινο κολαν και μια μαύρη κοντή μπλούζα λίγο πιο πάνω απο τον αφαλό, που την συνδιασα με ενα μακρύ κολιέ και σκουλαρίκια κρίκους. Βαφτηκα με έντονο μπορντό κραγιόν και με μια λεπτή στρώση eyeliner. Ισιωσα τα μαλλιά μου που έφταναν πλέον στην μέση της πλάτης.

Ηθελα να δειχνω λίγο 'άγρια',γιατί κάτι μου λέει πως θα είναι μια μακριά νύχτα. Πολλά μυστικά θα βγουν στο φως και να είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα.

Κλειδια, κινητό, πορτοφόλι, τσάντα και φύγαμε.

Η νύχτα τώρα αρχίζει...

Το καφέ-μπαρ δεν ηταν μακριά απο το σπίτι μου και περπάτησα ως εκεί. Εντόπισα τον Μάριο να περιμένει σε ένα τραπέζι με ενα ποτό, ανυποψίαστος πως θα ερχόταν και ο Ακης. Είχαμε δώσει συνάντηση απ'εξω και μόλις ήρθε μπήκα μέσα. Εκείνος θα έρχονταν ύστερα απο 3 λεπτά για να μην δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση.

Κατευθύνθηκα προς το τραπέζι του Μάριου, όμως το άκουσμα του ονόματος μου απο μια φωνη διέκοψε την πορεία μου. Γύρισα το κεφάλι και είδα τον Δημήτρη.

Χάρηκα που τον είδα αλλά δεν είναι και η καλύτερη στιγμή.

"Γεια σου Δημήτρη. Χαίρομαι που σε βλέπω"

"Γεια σου όμορφη. Τι κάνεις εσύ εδώ;"είπε παίζοντας με το ουίσκι του.

"Εμ πηγαίνω στο αγόρι μου, να αυτόν εκεί με το μπλε σκούρο πουκάμισο."είπα δείχνοντας με το βλέμμα μου.

"Ωωω έχεις και ωραίο γούστο. Αν και θα σε είχα για τύπο να βγαίνει με αγόρια, σαν αυτόν τον ψηλό με το δέρματινο τζακετ που μπαίνει τώρα στο μαγαζί"είπε εννοώντας τον Ακη.

The Badboy's Girl? Oh No...[υπό διόρθωση]Where stories live. Discover now