36ο κεφάλαιο

1.2K 68 24
                                    

Πλευρά Ακη

Οι οικογενειακές ιστορίες ειναι λίγο βαρετές, μα δεν εχω αλλη επιλογή απο το να τις ανεκτω. Ακόμα ο μπαμπάς της Αννας δεν με έχει αποδεικτεί εντελώς και με κοιτά πολύ στραβά στο τραπέζι.

Ενα σφίξιμο στο στομάχι με πιάνει με αυτο που εχω σκοπό να κάνω, μα το θέλω πολύ. Σηκώνομαι όρθιος απο την καρεκλα στεκόμενος μπροστά απο το πιάτο μου. Τα βλέμματα καρφωνουν εμένα και μετα βιας καταπινω το σάλιο μου, ενω νιώθω να γρατζουνα τον λαιμό μου.

"Παρακαλώ μπορώ να εχω την προσοχή σας για λίγο;" ξεκινω "Οπως ήδη ξέρετε βγαινω με την Αννα αρκετούς μήνες και ασκεί πανω μου την καλύτερη επιρροή" στρεφομαι στην κοπέλα μου.

"Ειναι άβολο όλο αυτό, αλλα θελω να πω πως δεν την θεωρώ εναν εφηβικό έρωτα ή ενα παιχνίδι, μα κατι πολύ πιο σημαντικό. Ετσι σαν μια ακόμη απόδειξη της αγάπης μου για αυτήν θέλω να της χαρισω αυτό εδώ"αναφέρω και απ'την τσέπη του επίσημου παντελονιού μου εμφανιζω ενα κουτάκι που ειχε η μητέρα μου.

"Αυτο εδώ μέσα εχει κάτι που η μητερα μου, μου είχε πει να το δώσω στην εκλεκτή της καρδιάς μου, όταν ήμουν μικρός. Βασικά το ειχε δώσει στην αδερφή μου που της ειχε εξηγήσει να μου πει αυτα τα λόγια και το κουτί ήρθε στα χέρια μου πέρυσι την ίδια εποχή"

"Λοιπόν Αννα, νομιζω πως αυτο σου ανήκει"λεω και ανοίγω την τετράγωνη θήκη.

Ολοι μένουν άναυδοι και τα μάτια τους πέφτουν στο κόσμημα, όπως και η Αννα.

"Το δέχεσαι;"

"Ναι, φυσικά και το δέχομαι Ακη. Δεν το πιστεύω. Εισαι τόσο...υπέροχος"

"Δεν ειναι και το πιο όμορφο, μα--"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Δεν ειναι και το πιο όμορφο, μα--"

"Ωωω σκασε Ακη. Μονο που μου το προσφέρεις εσύ το κάνει το πιο όμορφο στον κόσμο για μένα! Ευχαριστώ τόσο πολύ, για όλα" λεει και με αγκαλιάζει.

"Η μια καρδιά αντιπροσωπεύει την δικιά μου που ειχε τρυπήσει απο τις καταστάσεις που γνωρίζεις, μα εμφανίστηκες εσύ και καλυψες το κενό που υπήρχε με την δεύτερη για να γίνουν ένα"

The Badboy's Girl? Oh No...[υπό διόρθωση]Where stories live. Discover now