57ο κεφάλαιο

1K 62 19
                                    

Πλευρά Αννας(ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! )

"Μπράβοοο" χειροκροτήματα ηχούν στον παιδότοπο όπου διοργάνωσα το πάρτυ γενεθλίων του Άλεξ. Οι παλιοί μου ανθρώποι με επισκέφτηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Οι καλεσμένοι είναι η οικογένεια μου,  η Ιρις με τον Μάριο και την Αριάδνη και κάποια παιδιά απο τον παιδικό σταθμό,  μαζί με τις μαμαδες τους.  Πραγματικά,  δεν εχω πολλές σχέσεις μαζί τους,  παρά μόνο τώρα για τον γιο μου. 

Εχω χάσει κάθε ίχνος του Ακη από την βραδιά που το κάναμε και το πρωί που τσακωθηκαμε. Δεν γνωρίζω νέα του εδώ και δυο χρόνια και αληθινά δεν εχω ρωτήσει τα παιδιά να μου πουν. Τα ίδια καταλαβαίνουν πως είναι περίεργη αυτή η κατάσταση μεταξύ μας και το δέχονται. Πάντως έμαθαν τι συνέβη τότε το επόμενο ξημέρωμα του γάμου τους ανάμεσά μας.

"Μαμά,  ο Λευτέλης θέλει να πάμε στην τσουλήθλα να παίσουμε.  Μπολουμε;" με ρωτάει με δυσκολία και του γνεφω θετικά.

"Το αγόρι μου μεγάλωσε κι άλλο;" του δίνω ενα φιλί στο μάγουλο και σκουπίζεται.

"Δεν είμαι μωλο. Η Αλιαθνη είπε πως εκείνη έχει και μπαμπά στα γενέφλια της.  Εγω δεν έχω μπαμπά;" ρωτάει με τα αθώα ματάκια του. 
  Αυτο το είχε πει και παλιότερα,  ενώ είχα καταφέρει να το αποφυγω.

"Ωωωω έχεις κι εσύ, όπως τα περισσότερα παιδιά. Ο δικός σου δουλεύει μακριά από εδώ. Θέλει να μας βλέπει,  αλλά δεν μπορεί.  Γι αυτό σου έστειλε ένα μεγαααλο δώρο" φαινεται ενθουσιασμένος.

"Τι δώλο;" χαμογελαει γλυκά.

"Ωωω ένα μεγαααλο αυτοκίνητο που ανεβαίνεις πάνω και το οδηγας.  Σαν τον Μακουίν. " είχα αγοράσει αυτό το δεύτερο δώρο για εκείνον.  Το πρώτο ήταν εργαλεία τύπου Μπομπ ο Μάστορας.  Έχει κόλλημα με αυτά τα δύο παιδικά.

"Ο καλύτελος μπαμπάς του κόσμου" γελάει και ανεβαίνει στα φουσκωτά.

Οι φίλοι και τα αδέρφια μου άκουγαν την συζήτηση μας και ξεφυσανε έντονα.

"Εμπλεξες...   Αρχίσαμε από τώρα να ρωτάμε που είναι ο μπαμπάς! " λέει ο Μάριος.

"Αμάν και αυτή η κόρη μας.  Απορω απο ποιον εμοιασε αυτο το παιδί και μιλάει τόσο πολύ" λέει η Ιρις

"Θες απάντηση σε αυτό;" την κοιταω με ενα ύφος που λέει 'αλήθεια κοπελιά;'.

"Καλά οκ" υποχωρεί.

Περιεργάζομαι τον χώρο να δω αν κανείς χρειάζεται κάτι και παρατηρώ έναν άνθρωπο να μπαίνει στο μαγαζί σαν κάτι να ψάχνει.

The Badboy's Girl? Oh No...[υπό διόρθωση]Where stories live. Discover now