38ο κεφάλαιο

1K 64 20
                                    

"Πειτε μου"

[...]

"Λοιπόν; Τι έχεις να πεις για ολα αυτά;" τελειώνει η Αννα την αφήγηση της, ενω εγώ απλώς την άκουγα και δεν ειχα το κουράγιο να συμμετάσχω.

Κατα την διάρκεια προσπαθούσα να διαβάσω τα συναισθήματα της Βασιλίνας, διότι δεν φάνηκε να εκπλησεται ή οτιδήποτε, παρα μόνο άκουγε προσεχτικά.

Στράφηκε προς εμένα και με αγκάλιασε χωρίς να το περιμένω. Την ειχα ανάγκη ξανά και τα μάτια της έδειχναν την συμπόνια και πως αναγνώριζε όλα αυτά που ένιωθα τώρα. Τα ίδια πέρασε, μόνο όχι σε τόσο μικρή ηλικία και μαζί με Πανελλήνιες, καθώς εκείνη βρισκόταν ανάμεσα σε δυο άντρες.

"Ιρις μου, να ήξερες πως σε καταλαβαίνω. Πρέπει πρώτα να πας να κάνεις το τεστ και μετά να μιλήσουμε οι τρεις μας."

"Αν βγει αρνητικό; Τοτε πως θα ξερω τελικά ποιό ισχύει;"

"Θα πάμε να πάρουμε άλλα δυο και θα κλείσουμε ραντεβού στην γυναικολόγο μου"

"Αν βγει θετικό;"

"Θα δούμε τι θα κάνουμε και θα κλείσουμε όπως και να έχει ραντεβού με την γυναικολόγο μου." γελασε " Αυτή γνωρίζει οτι πέρασα εγώ και θα καταλάβει την κατάσταση όπως έγινε και με εμένα. Επιπλέον, εμπιστευσου με!" μου αφήνει τον ώμο και παω να τελειωσω και με το δεύτερο τεστ.

Υστέρα απο πέντε λεπτά στα χέρια της Βασιλίνας, η οποία είναι η πιο ψύχραιμη που επιπλέον αυτή την σκηνή την έχει ξαναζήσει μόνη της, βλέπει την οθόνη.

Σηκώνει το βλέμμα της απο εκεί και κοιτά την κοιλιά μου.

"Κορίτσια; Εχει δυο γραμμές" λεει που αυτο σημαίνει πως είναι θετικό.

Μάλλον στερεψα απο δάκρυα γιατί το μαξιλάρι που κραταω σφιχτά είναι στεγνό.

"Είμαι έγκυος. Θα κάνω μωρό" προσπαθώ να συνειδητοποιησω.

"Ναι Ιρις μου. Θα γίνεις μαμά" λεει η Αννα με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και πιάνει το χέρι μου να το τοποθετήσει στην κοιλιά μου.

Εκει μέσα ενα πλασματακι μεγαλώνει, ενα μωρό, το μωρό μου, το μωρό ΜΑΣ...

Τόσο περίεργο συναίσθημα...

"Λοιπόν, κορίτσια μου...Ξέρετε κι εγω τα περασα αυτά. Ιρις μου μην ανησυχείς... Ολα θα πανε καλά. Φαντασου πως για μενα πήγαν πολύ καλά, εσένα θα είναι παρα πολύ καλά. Ο Μάριος σε αγαπάει και σε κοιτά έτσι όπως δεν εχω δει ποτέ άνθρωπο να κοιτά το κορίτσι του, δηλαδή περισσότερο και απο μένα. Σίγουρα θα θελήσει να μεγαλωσετε μαζί τον καρπό του έρωτα σας"

The Badboy's Girl? Oh No...[υπό διόρθωση]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora